naspet Postat Martie 26, 2010 Autor Partajează Postat Martie 26, 2010 (editat) Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Hai ca ma bagati in toate boalele capului ... Gata , m-am razgindit ... vreau sa traiesc pina la vara ... Ma bag si eu ...pentru la vara . Si , cit de late sint canalele in discutie / Maluri abrupte , cu mil , vegetatie , in panta ...stiti efectiv cum se prezinta - ma rog , cum se prezenta ? Daca ploua este destul de groasa ..... dar ce-ti pasa tu imediat iei 2,3 lemne si pac ,pac iese o copastie+o chila .....niste rame :br Editat Martie 27, 2010 de naspet Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Pe la periboina se poate .... Detaliaza! :pl vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Martie 27, 2010 Autor Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Am pe o harta militara traseul ,pe linga complexul razim sinoe grindul lupilor,bariera de chefali .... Cind ne vedem facem traseul Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Am pe o harta militara traseul ,pe linga complexul razim sinoe grindul lupilor,bariera de chefali .... Cind ne vedem facem traseul Aha, deci o punem! Abia astept..! :) Eu pot pescui direct din masina! Am descoperit doua gauri in podea...si balta sub mocheta...! De Paste pe unde zburdati? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Martie 27, 2010 Autor Partajează Postat Martie 27, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Miine mincam un stavrid ??? Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Miine mincam un stavrid ??? Am gataru` in masina deja! Unde si cand ne intalnim? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Am vazut ca baietii din Vrancea au urcat cu masinile pana la M-rea Tarnita...! Cunosc zona, e padure faina cu multe drumuri de munte si noroaie. Nu tragem o fuga? :) Ii anuntam si pe ei, sa facem o gasca mai mare. Sunt doar 100 km pana-n Focsani si inca vreo 15 pana la padure...apoi incepe urcusul...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati suna interesant, da la ce vreme e afara.... vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Maine dimineatza plec pe dealuri pentru vreo 3 zile, undeva pe langa Brasov, dar in Covasna....Dobarlau ii spune. Daca ajungeti in zona...poate ne auzim... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Dar daca nu ne mai auzim/vedem ...va urez sarbatori linistite si luminate...si sa ne revedem cu bine dupa ce terminam turma de miei de rontzait si oolele de strivit... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 1, 2010 Partajează Postat Aprilie 1, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Sa-ti priasca ... strivitul oolelor si aerul curat . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Sarbatori fericite tutror! http://i44.tinypic.com/j08mrt.jpg Lumina sa va copleseasca sufletul, mintea si trupul. Sa va umple casa si sa va lumineze zambetul si bucuria celor dragi. Sa va lumineze calea spre adevar, spre fericire, spre implinire. Zile fericite, linistite si relaxate va doresc. Tuturor. W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati multumim pentru urari jorj, si poate organizam luni de un gratarel vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Aprilie 3, 2010 Partajează Postat Aprilie 3, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Paste fericit. unde faceti gratarul? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Pai ramane de discutat, undeva gen garboavele? Si neaparat luni ca sa fiu liber. vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Gen Garboavele, gen masculin, gen feminin, de care o fi. Luni este bine. Ora, loc de intalnire, echipament obligatoriu? :2dr W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati ora ? 10 ca sa ne adunam pana la 11...locatie? vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Azi ies la un gratar cu cativa amici...! Daca va plictisiti, ne auzim la telefon...! Poate activam masinile ca prea au intepenit de la ultima plimbare! Odata cu astenia de primavara nu mai sunteti zglobii ! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 11, 2010 Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Plictiseala ? Astenie ? Intepeniti ? Noooo ....! Nicicum , stimabile , io facui offrad verificind practic teoria scripetilor de troliu , ca bagai un pat la mansarda unei vile , printre balustrazi ...Asta si altele ... Pe urma , duminica , aflai ca-mi curje pompa de injectie de la locomotiva ( ca mai bine ma batea unu' si nu mai aflam ...chiar ca era mai bine ) ....O s-o dreg degraba .... Si am trudit cu Dulceanu sa-i montam la rosia lui un contact general , ca a prins un mare morcov cind a inceput masina sa arda instalatia electrica intr-o intersectie...(de la un cablu din portiera care s-a ros pe o rigidizare in portiera )... Si era doamna la volan ....( fo sapte nopti a descintat-o sa-i treaca )...Cred , insa n-am verificat. Totusi , ne darima lipsa de comunicare . Hai ca pun eu de niste semnale cu fum , ca sa vedem cum facem miscare . Eu as propune cunoscutul si suficientul soft pe malul Siretului , cu principalul dezavantaj al polisarii intensive a vopselei (am inima usoara ca mai trebuie sa lucrez la patrol partea deapta , in inferioritate cu zgirieturile ) . Dar nici peste Dunare n-ar fi rau ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Cos, in calculele tale ai bagat si admirarea cerului instelat in fata cortului? De acu` e vremea sa tremuram cu palinca-n mana in aer liber...macar o noapte...! La cata treaba ai...presupun ca nu-ti mai arde sa-mi indrepti si mie roata masinii...! :grin: Beleua e ca am constat acelasi chef de indreptat si in cateva sevice-uri...care m-au trimis, destul de politicos, e adevarat, sa ma plimb...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 (editat) Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Cine are timp, maine 14.apr se lanseaza Dacia Duster la APAN Braila, pe un traseu offroad amenajat in incinta. Ora 15.00 Editat Aprilie 14, 2010 de yknot data gresita 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Cine are timp, maine 15.apr se lanseaza Dacia Duster la APAN Braila, pe un traseu offrod amenajat in incinta. Ora 15.00 As vrea si eu sa vad Dusteru`! Ne lasa sa ne facem de cap pe traseul loc cu masinile nostre, o mica intrecere? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati vrei sa cada dusteru de naspa? nu ai nici o sansa! vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Domnu ' Sclipici , tehnic pe data de ...joi , cit o mai fi ea ... as termina cu niste cleenti si ma gindeam sa ma apuc ca timplaru' , croitoru' , cizmaru' ....de bara fata . A mea , a lu' Ion ....cine sa mai stie . Si mai trebuia sa repar cite ceva pe la pompa de injectie , ca i-a venit sorocul scurgerii... Dar sperante inca mai sint ...vedem noi .Nu te trimit la plimbare , ci te rog sa ma lasi sa te insotesc , fie si cu un ochi vinat . De tremurat ... auzisem de la unul mai chel decit mine ca siliconul e bun izolator .Deci , sus drapelul . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati As vrea si eu sa vad Dusteru`! Ne lasa sa ne facem de cap pe traseul loc cu masinile nostre, o mica intrecere? Cred ca da, in functie de timp. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate