Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire la o plimbare pe linga Galati

naspet

Postări Recomandate

Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati

Alyon, Sclipici, Cos, JorJ - la Vama Vecheeeee... aaa slpaaa... Vama Buzaului am vrut sa spui... :2dr

Crc-ule... tine aproape... o combinam cu prima ocazie. :x

Noi am iesit un pic :) si a fost frumos:

http://www.youtube.com/watch?v=8Us9uFa1fGM

cam atat am gasit in telefon... mai sunt ceva filme pe canalul meu de youtube de la iesirea de data trecuta...

din pacate s-a distrus semeringul de jos de la pompa de servo si am fost nevoit sa scot cureaua de pe pompa ..mergea fara ulei ...si riscam sa o stric ..am preferat NO SERVO pana acasa..

La sfarsit de drum..asfaltat..:)
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 596
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Autobuzu' are motor , cu pedala de rigoare ...da' nu prea mai are amortizoare ...numai asa sa fie la kil...si eu aveam niste limite de reactie mai batrinesti , ca nu m-am odihnit in masina , macar putintel , ci m-am uitat la striptizzz....la Flamingo in balta ...

Si...zici tu ca ai visat luminitele mele ...?

Romantic mai esti...nebunaticule .

....ele sint pe sectoare dupa neshte reguli , neshte treburi bine staBELITE geometric in spatiu ....

Da' unii care este , nu vrea sa pricepe , care este ...este el ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Voi va murdariti masinile pe 100mp de noroi , altii incep timid cu o bordura din parcare ....

Pe urma e in cadere libera ....

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Fiti_ar romantismul de ras sa-ti fie si acum visez doar luminite :ha:Doar stiam eu de ce nu sunt romantic, m-am gandit ca tre sa fie ceva de rau :ha::ha: Weekend-ul asta bagati ceva, ca noi facem una scurta :ha:,de sete la releu, pe unde am fost cu voi, dar coboram in alta parte

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Nu am reusit azi la dezbaterea zilei de aparitie pe planeta a lui MNG 07 absolut nici o concluzie .Cel putin nu alta decit ca tre' sa traim viata asta plina de kk .

Asa ca duceti-va si venim si noi mai tirzior ...de craciun ...

Cam atit pot spune ...azi .

Link spre comentariu

Duminica iesim iar ..tot pe langa casa ..prin padure pe la Stejarul - Lacu Sarat...sunt cateva drumuri / santuri..etc. O sa avem o echipa mixta auto + atw + cateva cross-uri...se pare ca o sa fie frumos

...daca aveti chef sa iesiti din casa... :)

La sfarsit de drum..asfaltat..:)
Link spre comentariu

Duminica iesim iar ..tot pe langa casa ..prin padure pe la Stejarul - Lacu Sarat...sunt cateva drumuri / santuri..etc. O sa avem o echipa mixta auto + atw + cateva cross-uri...se pare ca o sa fie frumos

...daca aveti chef sa iesiti din casa... :)

Fara MNG-isti nu merg, si e greu sa-i misti pe astia...! :banana

Da` si cand se misca...!:grin:

Mai dureaza pana scoate @cos Patrolu` y62 de pe rampa de productie...!

Link spre comentariu

Treaba e ca sint mai iute decit fulgerul fulgerator , dar nu m-a fulgerat nimeni cu vreo veste de iesire fulger.

Incepind de maine -duminica - MNG 01 munceste iar pentru bunastarea poporului . Incepind de duminica , chiar inainte de luni - harnic , nu ca altii ...de lunea ....Deci nu prea vine ....

Iar eu sint peste patrolul lui Jorj si pe sub al lui KPX...Cred...

Cam asta ar fi prezumtiile de duminica ....

La masina mea n-am miscat nici un surub , ca mai am de facut ceva curse prin tara cu dansatoarea , saptamina viitoare , si nu-mi place deloc sa iau si/sau sa dau masina altuia ...Cind va intra in chirurgie , va fi o operatie rapida si nedureroasa - dorm la atelier....pina se misca iar ...pacientul cu picioare lungi.

Link spre comentariu

Dragule , pentru demonstratii am pe info-matematiciana-inginera sefa ....

IO fac spectacol ....Biletu' gratis prima oara , veniti cu scaunu' d'acasa...

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Daca organizezi ceva , rezerv doua bilete .

Vin cu scaunul de acasa .

E si cu majorete ?

Astept cu emotie stirile CNN .

Tot respectul .

Cu umila indrazneala , al dumneavoastra admirator , nevrednic de bagat in seama .

Esti un MNG.

Am zis .

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Nu suna ciudat deloc , ti-am vazut si am admirat felina (fura din sculele mele ), regret ca nu am avut inspiratia sa-mi fac cu ap foto propriu citeva poze .

Pentru cei interesati , masina mea e in evolutie , a primit recent tot sistemul de injectie nou , sa aiba hergelia putere la potcoava .Urmeaza ...urmarile ....

Sint interesat sa nu imobilizez locomotiva mai mult de 72 ore , ca sa nu se leneveasca domnii de la peco .De asta se lucreaza in pasi mici extinsi ca guma de mestecat ( era sa spun ca prezervat....)

Craciun fericit .

Editat de cos

Link spre comentariu

Pentru cei interesati de evolutie, rezultatul e cel mai important! :ha::ha: De fapt, nu vroiam sa spun decat ca mi-e dor de o iesire cu voi! Hai Craciun fericit la toata gasca de la Galati si sa ne vedem sanatosi!

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Da , si eu ma simt din ce in ce mai sufocat de vremurile astea aiurea si tare as mai da drumul la abur din cazane .

Bere Xmas !

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Abonamentul de la Youtube m-a anuntat ca 2 buni prieteni ATV-isti au trecut la Suzuki Samurai

[YOUTUBE]N0I_PHp47hY[/YOUTUBE]

Si un film cu ei pe ATV-uri!

[YOUTUBE]Ql6TC97dGCs[/YOUTUBE]

Da! Sunt din Galati!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare