Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire la o plimbare pe linga Galati

naspet

Postări Recomandate

• Răspunsuri 596
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati

Mai oameni buni' date=' eu vreau sa va vad biroul ca de cand astept.. :x[/quote']

facem ordine, curatenie, punem flori pe masa de lucru ... si aprindem grataru`!

Suna bine? :y

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai ca vorbesc cu niste fete de la clubul lu' fiimea , ca sa-ti faca o prezentare . Ai ce vedea , azi am ratat intilnirea de gradu' zero cu baietii aia cu masina galbena care ma face fericit in rezervor , deci si gunoiul e la locul lui . Tot .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Vedem sambata in functie la ce ora vin musafirii de seama dc iesim sau nu dar cel mai probabil duminica dc nu avem dureri mari de cap de la:x

La ora asta nu este stabilit nimik dar din cateva telefoane facem imediat o imobilizare.

Mng de la atelier faceti curatenie pe acola(dati cu var si cu aspiratorul) si sa nu itati sa dati si mancare la pesti.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Ioane, vezi ca femeile astea ale noastre iarasi ne-au sabotat :ha: Au zis ca sapt asta facem doar offroad de tastatura.

Eu las Dromaderu acasa si vin cu aia de oras. Vedem ce si cum si duminica poate facem o iesire scurta, dar nu printre crengi.. undeva la noroaie. Imi pun sufele in portbagaj din seara asta.. Tinuta de off e pregatita deja :grin: dar o tin ascunsa.

Maine la 9 plecam din Onesti, deci pe la max 12 suntem la voi.

Link spre comentariu

Am facut off-road cu masina primita cadou prin sufragerie.In loc de patrol m-am ales cu un Mini cooper si cu dureri de cap a doua zi.Am vrut sa iesim duminica dar eram obositi si am plecat la o ciorba de peste pe faleza.

http://lh6.ggpht.com/_kis3on4gHhs/TTSLCscnEoI/AAAAAAAABCI/CiCMKdly3tU/s720/IMG_6473.JPG

http://lh3.ggpht.com/_kis3on4gHhs/TTSLDdLhMWI/AAAAAAAABCM/BB94ts4Dtkg/s720/IMG_6474.JPG

http://lh5.ggpht.com/_kis3on4gHhs/TTSLEG6wkRI/AAAAAAAABCU/1O39muqkm4E/s720/IMG_6475.JPG

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Am facut off-road cu masina primita cadou prin sufragerie.In loc de patrol m-am ales cu un Mini cooper si cu dureri de cap a doua zi.Am vrut sa iesim duminica dar eram obositi si am plecat la o ciorba de peste pe faleza.

Asa deci...sa-ti repet: imbatranind, iti vine mintea la cap...si ajungi la o Vitara! :grin:

Io cre`ca am halit capota...!

Iti doresc...sa imbatranesti frumos, Ioane ! :old

Doctore, mai ai dej-tu rosh ?

Link spre comentariu

La Focsani era un pic vanat, ca am dat cu ochetul peste unghie din greseala :ha: Rechinul stie...

Dragilor, va multumesc pt primirea calduroasa si imi pare rau ca nu am apucat sa-mi iau la revedere de la unii, cat despre altii.. nici nu i-am vazut..

Ioane, sa stii ca eu am mancat cutia de viteze (erau niste visine pe acolo) si apoi geamul din dreapta (ca era mai multa frisca) :ha:

In concluzie ramane cum am stabilit, ne mai auzim la tel. Inca o data :tk

Link spre comentariu

Lasa Doctore ca trece, te pupa Ion :ha::ha: Apropos, am intrat in posesia fotografiilor de la Lacul Vulturilor, ai un DVD personalizat la mine. Daca esti cuminte poate il primesti :ha::ha:

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Esti mangliu.

Si tu , astalalt .

Si tu , pupaciosule .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Salut baieti.

Maine offroad ceva? sau tot din tastatura :D

tot cu tastatura!

Ion se hodineste (a se citi munceste), noi avem de munca inca la masini...

Deci, tot la atelier ne destrabalam...

Link spre comentariu

La cum este afara eu zic sa iesim duminica,pana maine se face zapada si mai mare.Ca zona undeva pe aproape.

Pana acuma au confirmat

-je

-sclipici

-cos

Lista este deschisa.

Sa luam si gratarul cu noi sa nu-l luam?Stiu sigur ca fara butelia de campanie nu plec pt ca facem vin fiert:x.

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Salut. S-a stricat tigaia (s-a rupt cablu la acceleratie). La ce ora iesiti ? poate venim inca doi. Sper ca reusesc sa o repar dimineata, daca nu, sigur "venim unu". Oricum, scrieti pe lista asa:

- Robert Vitara ?

- Viorel Pajero

Link spre comentariu

Ok s-a marcat. Maine pe la 11 la peco Media trans de pe centura sau daca luam gratarul cu noi pe 10 ne auzim la telefon sa facem cumparaturi.

La mine la masina este un loc de copilot.

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Nici eu n-am copilot...o sa incerc sa gasesc unu...

Ca sa facem gratar, inseamna sa stam vreo 2 ore intr-un loc...si ne acoperim de zapada...

Propun sa stam intr-o crasma la o cafea, la intoarcere...pentru socializare !:x

Si poate merge o gustare rece...incalzita pe motoru lu` Cos ! :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare