cos Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Ceee faceee...??? Sclipici , ai fr'un plan si nu l-ai publicat ? Daca ma lasi p-afara iti fur antena ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 (editat) Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Ia uite aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?46309-Off-road-in-Dobrogea!/page222 ! Baietii vor sa faca o tura in Mtii Macin! Poate se leaga ceva...! Inca nu am stabilit daca este sambata 15.01 sau duminica 16.01, dar vrem sa venim ... Mi-ar face placere sa va cunosc! Editat Ianuarie 4, 2011 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati @Forte, nu avem nimic in plan, atat doar ca noi n-am iesit cam de mult (in afara de ceva foarte soft de Revelion) si parca simtim nevoia de a rupe putin masinile... @Cos, sa stii ca nici cu bani nu-ti dau antena...SIC! A fost ideea mea si vand doar patentul...! Cre`ca si Ion ar vrea o antena d`asta, ca a lui e noua dar in coma...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Sclipici fiind cel mai mare si cel mai batran MNG in viata iti revine sarcina sa organizezi o iesire sambata sau duminica obligatoriu cu gratar.Aduna si baietii cei noi sositi sa facem o socializare cu ei.Eu merg pe mana ta. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Si eu , pe mina ailalta . Bineinteles ca nu recunosc nic' .Motorul e murdar ca am fost la off cu foomeia .Punct . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Sclipici fiind cel mai mare si cel mai batran MNG in viata iti revine sarcina sa organizezi o iesire sambata sau duminica obligatoriu cu gratar.Aduna si baietii cei noi sositi sa facem o socializare cu ei.Eu merg pe mana ta. cromtuning si mxp sunt cei noi, si ar fi cazul sa tina aproape daca au de gand sa ne arate ce pot face conservele lor... Nu stiu nimic de Sorin... Traian trebuie convins... Gabi KPX trebuie anuntat... Adi italianu` nu stiu daca-i in tara... Iar noi (Ion, Cos, Jorj si io)..cre`ca suntem satui unu` de altu`... si de obicei suntem gasca care da startu` la prostii ... In final...trebuie stabilit traseul ...cine are idei sa le spuna... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Io nu's satul de niciunu' si de nimic , nu-mi pot permite luxul de a fi satul de ceva sau de cineva . Nu ma satur de aer , apa , mincare si 380V ( astea le consum regulat si nu dau semne de oprire ...) si de tine nu-s satul ,astept cu emotie ( de se cutremura cablu' de retea ...) sa te vaz cum vrei sa blochezi mrl-urile ... Nu mai arunca antena , tu esti al mai experimentat MNG . Si de asta toata gradinita ...te ...te ...te asteapa la ceas de seara . Daca te simti satul si te plictisesti , te sfatuim in cor sa-ti tragi o amanta . Detalii ...pe seara la sediu MNG. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Ianuarie 5, 2011 Partajează Postat Ianuarie 5, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Io nu's satul de niciunu' si de nimic , nu-mi pot permite luxul de a fi satul de ceva sau de cineva . Nu ma satur de aer , apa , mincare si 380V ( astea le consum regulat si nu dau semne de oprire ...) si de tine nu-s satul ,astept cu emotie ( de se cutremura cablu' de retea ...) sa te vaz cum vrei sa blochezi mrl-urile ... Nu mai arunca antena , tu esti al mai experimentat MNG . Si de asta toata gradinita ...te ...te ...te asteapa la ceas de seara . Daca te simti satul si te plictisesti , te sfatuim in cor sa-ti tragi o amanta . Detalii ...pe seara la sediu MNG. Azi n-am nimic in program, deci ma prezint in salopete la sediu....! Poate reusesc sa modific pozitia pragului din stanga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Salut. Gratarul nu prea ma intereseaza insa o iesire in weekend ar fi binevenita. Am vorbit si cu atv-istul Galatean care si-a tras samurai si a zis ca se baga si el. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius_br Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Daca iesiti in wekendul asta mi ar face mare placere sa merg si io.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Daca iesim ne auzim... Inca n-am stabilit nimic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Eu ies in juma' de ora impreuna cu amicul atv-ist cu samurai si cu marius pe langa galati. Daca mai e vre-un doritor nr meu e 0722675271. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Multumim de invitatie ,am vazut tirziu . N-a fost sa fie - am plecat ( citiva care au recuperarea de dupa ...mai usoara ) pe negindite si total inopinat la pescuit la copca ... Unii au si prins ( cana de vin de toarta ) . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Mai ai o sansa Cos, maine iesim noi pe langa Focsani, poate vi cu noi. Asta daca iar nu te uiti prea tarziu :ha: Hai multi ani si sa aveti un an bun! Asta e valabil ptr cei cu care nu m-am vazut anul asta. LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Am avut o zi frumoasa, cu ceva peripetii. Sa puna baietii pozele si filmele. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Si uite asa, mi-am facut rost de un nou avatar. :grin: 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Vad ca v-ati distrat binisor . Bravo voua , la mai multe ! @ rechinu - pina si un vultur din inalturi trebuie sa stea in teritoriu . Si eu de asemenea , acum . Ne vom vedea pupila in pupila la timpul potrivit . Probabil ca mai devreme de de august ... La multi ani si tie , sa inoti sanatos ape limpezi ! ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius_br Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Dap.A fost frumos...Greutz pt mine fara cauciucuri ,dar vad k m au prins si pe mine prin poze pe acolo :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Stai linistit ca te-ai descurcat mai mult decat onorabil. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Noi am fost mai pastici...m-au saltat in timp ce ma duceam sa-mi iau masina de la atelier...si am ajuns pe malu` Prutului...la pescuit... Deseara pun cateva poze cu capturi...si cu activitatea noastra pe balta :2dr:x:fh Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Adica te-au rapit.....? Cu tot cu cutia de lapte :ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Bravo pt iesire.Sambata am fost la pescuit la copca in zona Sivita si dc stiam ca sunteti la Garboavele ne opream pe la voi.Asa se intampla cand te lasi la mana altora(Sclipici:ha:).Duminica am fost la vanatoare peste Dunare.Off-road am facut si eu zilele astea pana la locul de pescuit si vanatoare. Pt Rechiniul-sclipici de 2 zile incoace bea numai vin fiert. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati [YOUTUBE]BsunnfOuDEA[/YOUTUBE] Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 (editat) Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Mi-a luat Forte inainte cu filmuletul :grin: Editat Ianuarie 10, 2011 de yknot postat filmulet forte 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 (editat) Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati A fost postat inca de aseara ... si nu a aparut aici ... Asa ca am zis sa fac si eu o fapta buna, care normal ca nu ramane nepedepsita! Incerc sa strang gasca pentru duminica 16.01 si sa venim si noi in zona! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?46309-Off-road-in-Dobrogea!&p=661059&viewfull=1#post661059 Editat Ianuarie 10, 2011 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate