rechinu Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Bravo baietii! Ati inceput bine anul! LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Daca va strangeti in zona Galatiului pe 15.01. inseamna ca o punem de-o sarbatoare... Pana si Cos se adapteaza... Si ceea ce-a prins undita lu` Cos: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati [video=youtube;LMuAE-d2iSY] 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator d-rive Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 (editat) Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Salutare colegi. Imi pare rau ca dureaza atat de mult editarea filmelor. Pinacle are nevoie de un super computer iar eu am un calculator normal :P Nu ma las pana nu le pun pe toate :D Saptamana care vine, sper sa merg si eu din nou cu voi si daca mergem peste Dunare in muntii Macinului o facem lata. O sa iasa frumos tare de tot. Nu vreau sa fiu gresit inteles dar daca aici la padurea Garboavele am avut alternativa, peste Dunare trebuie sa fim bine dotati, mai ales la capitolul pneuri. Ca si consideratie dupa iesirea asta. Faini baieti, mi-a placut. Sper sa fim la fel si pe viitor. Editat Ianuarie 10, 2011 de d-rive Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Ramane de vazut daca traversam Dunarea...! De data asta-i revine onoarea lu` Dulceau sa organizeze unde , cum, cine si cand... Stie el de ce ! :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati partea a 4-a se lasa asteptata ca la OTV Este cu multe parti ca la tanar si nelinistit:ha: Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Ramane de vazut daca traversam Dunarea...! De data asta-i revine onoarea lu` Dulceau sa organizeze unde , cum, cine si cand... Stie el de ce ! :banana Sambata si duminica avem si oaspeti de seama la galati(doctorul si rechinul) si in functie de ei stabilim pe unde mergem. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Ba , esti nebun , te tai sa-mi moara prepelitza , acuma spui ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Deci, in final, sosesc musafirii... Trebuie scosi la un pesacuit in noroaiele Galatiului...! Anunta-i sa vina echipati...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Bre, ce vreti sa faceti cu noi? :ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Rechinule, tre' sa fim foarte atenti cand mergem in vizita la manglii astia.. Cos vrea sa-si taie prepelita, Sclipici se freaca in palme.. e ceva necurat la mijloc :ha: Bre, daca va luati dupa mine ne plimbam prin centrul Galatiului, ca vin cu dieselul nevestii. Timp de o sapt nu mai bag benzina in V6 in semn de protest, nu ma provocati.. Facem off road... dar ma luati si pe mine?? Promit sa fac gratarul :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JorJ Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Promit sa fac gratarul :x Aici ma bag si eu :grin: W.I.L.D.S.T.A.T.E - Off-road & Adventure powered by The White Wolf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Bai imi faceti si mie masina pana sambata? De la Gresu nu am mai scos-o la noroi ca bate ca draqu. As iesi si eu cu voi daca ma ajutati sa am si cu ce. Iti aduc maine masina Ioane? Vreau si eu noroi. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Incerc sa strang gasca pentru duminica 16.01 si sa venim si noi in zona! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?46309-Off-road-in-Dobrogea!&p=661059&viewfull=1#post661059 Din pacate ... stam acasa ... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?46309-Off-road-in-Dobrogea!&p=662682&viewfull=1#post662682 Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Deci, care-i planul? Eu cu ce ma-ncalt? Bocanci sau pantofi de lac :ha::ha: LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lawrentiw21 Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Intrebare: Cine mai merge in Muntii Macin ? Daca nu mai merge nimeni in Macin, Sambata (15.01.2011) facem o iesire pe langa Galati ? veniti voi cu idei pentru zona ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Intrebare: Cine mai merge in Muntii Macin ? Daca nu mai merge nimeni in Macin, Sambata (15.01.2011) facem o iesire pe langa Galati ? veniti voi cu idei pentru zona ! Treci pe la prezentare membri, sa stim si noi cu cine vorbim.... Cat despre iesire...ramane pe alta data... Aici ne gasesti si tot aici stam de vorba... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 (editat) Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Sclipici , m-ai omorit cu zile cu munca , bine iti face mangliu' de ION ca te rapeste de pe ulita tirgului si te scoate in natura la un vin fiert si o conserva la copca . Azi sper sa rezolv cu crocobilu' lui Atar , si vorbesc io cu baietii si fetele sa te umflam cu tot cu birou .... Ce tacsu' lu tacsu' , daca nu noi , atunci cine ....Adica TU , voiam sa spun ....cine ma mai dezbirneaza , deblocheaza , despotmoleste , scoate din jeleu ....Ailalti nu-s de incredere , sint gelosi , si n-au tupeu ....nici Vitara , nici antena ....nici diff liber ... Acum realizez ca sintem o adunatura de LSD expirate ....toata baza la tine , mare domn ... Hai , te mai lustruiesc mult pe epoleti ? ...Le iau luciu'...nu de alta ... Editat Ianuarie 14, 2011 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lawrentiw21 Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Nu cred ca prezentarea conteza prea mult. Sunt cromtuning, cu vitara cu nr de bulgaria. Mi-au sters astia contul... din motive neelucidate pana acum, fara nici un spam, nimic. Vad ca cel mai mult offroad se face pe forum nu pe teren :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati E mai ieeeftin ..... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lawrentiw21 Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati normal... Cos. Nu te recunosc dupa nickname. Ai fost saptamana trecuta la garboavele ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Nu , am fost lovit subit de un moment de nebunie lucida si am plecat dupa manglii astia dilii la balta ... Ironia sortii e ca am trecut pe linga voi ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lawrentiw21 Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati am inteles... deci weekendul asta stati in casa :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Nu cred ca prezentarea conteza prea mult. Sunt cromtuning, cu vitara cu nr de bulgaria. Mi-au sters astia contul... din motive neelucidate pana acum, fara nici un spam, nimic. QUOTE] Aaaaa, d`asta nu te stiam...! :grin: Daca iesim, am nr. tau de tel...asa ca te anuntam... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Iesire la o plimbare pe linga Galati Cos, stii ca vine rechinu` si doctoru`...deci Ion nu va avea timp...decat de un gratar la atelier ! :x Si daca-mi vine si hard topul...sambata-i zi de munca...! :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate