sebi Postat Februarie 14, 2010 Partajează Postat Februarie 14, 2010 (editat) O iesire de sfarsit de saptamana frumoasa dar cu peripetii:banana Am plecat 5 masini sa ne masuram puterile cu natura si era sa cam ramanem amanet prin padure Eu am reusit sa sparg (ghinioanele )la satelitzi pe spate pe prima panta mai abrupta si de acolo a trebuit sa schimbam traseu Am mers la alta locatzie tot cu multa zapada (eu fiind remorcat de un Patrol)dar nu am mai avut de urcat prea mult Pana la urma a iesit bine cu chinuiala si distractzie :2dr Si o intrebare cum pot sa pun si poze? http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=100000657961997 aici se pot vedea si poze Editat Februarie 14, 2010 de sebi Aro M461 usor modificat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: Cu M-ul la zapada Salut pentru a atasa poze trebuie in prealabil sa le micsorezi un pic ai aici o modalitate (daca cautai gaseai:wink:) http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=37688 Cand scri ceva sub fereastra in care scri ai un buton ''administrare atasamente'' dai click apare alta fereastra dai click pe ''browse''selectezi poza din calculator dupa care ''upload'' Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Viorel Cretu Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: Cu M-ul la zapada Hai cu pozeleeeeeeee........ " Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Cu M-ul la zapada poze asteptam poze:banana:banana ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Cu M-ul la zapada Sebi Moto: ca sa pui poze poti face cum a zis Caphonne, dar implica ceva munca. Alternativ, daca le-ai postat deja undeva pe net, copiezi adresa pozei (nu a paginii!) si o dai paste intre tagurile [ img ] si [ /img ] (fara spatii!) Spre exemplu: [ img]http://www.facebook.com/photo.php?pid=3273225&l=32f0c769fb&id=700519294[/img ] dara FARA SPATII . In cazul tau , cu pozele de pe facebook, mai ai inca o problema: linkul pe care l-ai pus duce la o pagina protejata, deci trbuie sa intri pe fiecare poza si in partea DE JOS a paginii ai un link care duce la imagine, neprotejata, asa cum am pus eu mai sus.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebi Postat Februarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Cu M-ul la zapada Astea ar fi cateva poze Aro M461 usor modificat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebi Postat Februarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Cu M-ul la zapada Si alte poze Pe crsul raului Jidostitza:2dr Aro M461 usor modificat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Cu M-ul la zapada domnu sebi te astept pe 7 martie la resita..se va face o tura super misto.....uitate la iesiri....sa stim daca o sa vii,evenutal sa mai aduci si tu prieteni cu masini :2dr 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Cu M-ul la zapada Frumoasa iesire !!! Bravo baietii !!!:br:br:br jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebi Postat Februarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Cu M-ul la zapada domnu sebi te astept pe 7 martie la resita..se va face o tura super misto.....uitate la iesiri....sa stim daca o sa vii,evenutal sa mai aduci si tu prieteni cu masini :2dr Am sa incerc sa vin,de dat asta nu mai pomit sa ma fac de ras ca data tecuta Insa as prefera ca iesirea sa nu mai fie de o zi pt ca pt min este ,putzina distantza Prefer sa vin de vineri sau sambata la Resitza si sa stau pana duminica Multzam de invitatzie:tk Aro M461 usor modificat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Cu M-ul la zapada pai cum vrei tu dar poti venii de vineri si stai pana sambata...avem pe unde merge...:D intra pe id de mess al meu ,adipsc88 si vb acolo...:2dr 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Cu M-ul la zapada cei de la timisoara au mult mai multi kl. si nu se vaita de loc si eu am fost la timisoara si am plecat seara tarziu si nu sa antmplat nimic , doar am ramas cu gandul la urmatoarea iesire.....ASA CA NU TE MAI VAITA SI VINO SAU VENITI:banana ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Viorel Cretu Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Cu M-ul la zapada Pai baga bre si de la ultima iesire!!!!!!! " Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Cu M-ul la zapada asa-i robert.....ati putea face un efort,sigur o sa fie ceva foarte frumos...deci hai la iesiri sa facme o lista...cineva vine cu ce vine...:2dr 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebi Postat Februarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Cu M-ul la zapada cei de la timisoara au mult mai multi kl. si nu se vaita de loc si eu am fost la timisoara si am plecat seara tarziu si nu sa antmplat nimic , doar am ramas cu gandul la urmatoarea iesire.....ASA CA NU TE MAI VAITA SI VINO SAU VENITI:banana Nu stiu cum calculezi tu dar din Tm in resita sunt o suta pe un super drum,iar din Sev sunt 160 pe un ras de drum Problema nu este ca sunt multzi sau putzini am zis doar ca daca tot ma deplasez ,sa ma distrez mai mult altfel pt mine nu se merita Aro M461 usor modificat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebi Postat Februarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: Cu M-ul la zapada Pai baga bre si de la ultima iesire!!!!!!! Vio frate incerc numai ca sunt pozele mari si nu prea am timp sa ma ocup de ele Uite una micsorata Aro M461 usor modificat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Viorel Cretu Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Cu M-ul la zapada Aha, asta e cand ne-am luat "injuraturi" - la intoarcere ( ca te-am lasat in urma ). Cateva de la mine... " Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Cu M-ul la zapada prin ce zona ati fost ? (ce traseu):banana ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Cu M-ul la zapada dar ai putea venii pe slatina timis....ii mai aproape....sau de drumu ala ziceai ca sunt 160 de km... ?:old 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebi Postat Februarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Cu M-ul la zapada mai cateva poze si Vio eu nu injur degeaba Aro M461 usor modificat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Cu M-ul la zapada Ce rai sunteti, ati uitat sau evitat sa postati si poze in care apare Samuraiu-l... rautaciosilor :uameni Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: Cu M-ul la zapada adi doar se stie ca samuraiu ii cel mai tare.....si face ce nu fac multe...;)) dar lasa ca poate o sa puna si o poza cu samy tau :ha::2dr 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebi Postat Februarie 18, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2010 (editat) Re: Cu M-ul la zapada Uite si o poza cu Samy(veveritza rosie) Editat Februarie 18, 2010 de sebi Aro M461 usor modificat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert.enoiu Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: Cu M-ul la zapada transati cred ca intrau mai bine mai multi:banana (glumeam):banana ... Bonjour de France... www.info4x4.com ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate