Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cu M-ul la zapada

sebi

Postări Recomandate

O iesire de sfarsit de saptamana frumoasa dar cu peripetii:banana

Am plecat 5 masini sa ne masuram puterile cu natura si era sa cam ramanem amanet prin padure

Eu am reusit sa sparg (ghinioanele )la satelitzi pe spate pe prima panta mai abrupta si de acolo a trebuit sa schimbam traseu

Am mers la alta locatzie tot cu multa zapada (eu fiind remorcat de un Patrol)dar nu am mai avut de urcat prea mult

Pana la urma a iesit bine cu chinuiala si distractzie

:2dr

Si o intrebare cum pot sa pun si poze?

http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=100000657961997

aici se pot vedea si poze

Editat de sebi
Aro M461 usor modificat
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cu M-ul la zapada

Salut pentru a atasa poze trebuie in prealabil sa le micsorezi un pic ai aici o modalitate (daca cautai gaseai:wink:) http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=37688

Cand scri ceva sub fereastra in care scri ai un buton ''administrare atasamente'' dai click apare alta fereastra dai click pe ''browse''selectezi poza din calculator dupa care ''upload''

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Sebi Moto:

ca sa pui poze poti face cum a zis Caphonne, dar implica ceva munca.

Alternativ, daca le-ai postat deja undeva pe net, copiezi adresa pozei (nu a paginii!) si o dai paste intre tagurile [ img ] si [ /img ] (fara spatii!)

Spre exemplu:

[ img]http://www.facebook.com/photo.php?pid=3273225&l=32f0c769fb&id=700519294[/img ]

dara FARA SPATII .

In cazul tau , cu pozele de pe facebook, mai ai inca o problema: linkul pe care l-ai pus duce la o pagina protejata, deci trbuie sa intri pe fiecare poza si in partea DE JOS a paginii ai un link care duce la imagine, neprotejata, asa cum am pus eu mai sus....

Link spre comentariu

domnu sebi te astept pe 7 martie la resita..se va face o tura super misto.....uitate la iesiri....sa stim daca o sa vii,evenutal sa mai aduci si tu prieteni cu masini :2dr

Am sa incerc sa vin,de dat asta nu mai pomit sa ma fac de ras ca data tecuta

Insa as prefera ca iesirea sa nu mai fie de o zi pt ca pt min este ,putzina distantza

Prefer sa vin de vineri sau sambata la Resitza si sa stau pana duminica

Multzam de invitatzie:tk

Aro M461 usor modificat
Link spre comentariu

cei de la timisoara au mult mai multi kl. si nu se vaita de loc si eu am fost la timisoara si am plecat seara tarziu si nu sa antmplat nimic , doar am ramas cu gandul la urmatoarea iesire.....ASA CA NU TE MAI VAITA SI VINO SAU VENITI:banana

... Bonjour de France... www.info4x4.com ...
Link spre comentariu

cei de la timisoara au mult mai multi kl. si nu se vaita de loc si eu am fost la timisoara si am plecat seara tarziu si nu sa antmplat nimic , doar am ramas cu gandul la urmatoarea iesire.....ASA CA NU TE MAI VAITA SI VINO SAU VENITI:banana

Nu stiu cum calculezi tu dar din Tm in resita sunt o suta pe un super drum,iar din Sev sunt 160 pe un ras de drum

Problema nu este ca sunt multzi sau putzini am zis doar ca daca tot ma deplasez ,sa ma distrez mai mult altfel pt mine nu se merita

Aro M461 usor modificat
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare