Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire Muntele Rosu - 13 februarie 2010

razvanutza

Postări Recomandate

Week-endul asta imi propusesem sa stau linistit, mai ales ca se anuntase iarasi cod galben. Vineri, o mancarime, asa, ma impinge sa-i dau un telefon lui Cristi: "Salut, ce faci?". "Uite bine, caut niste jenti la Cherokee, am spart una si am gasit ceva prin Bucuresti". Eu, dezumflat deja: "Deci week-endul asta, nimic...". Cristi arunca atunci pastila: "Pai am eu un prieten la Muntele Rosu, putem face o iesire sambata cu masina ta si-mi aduci si jentile". Eu, bunul samaritean, am dat repede cateva invitatii prin sms si am plecat sambata dimineata...spre munte. Eu cu Toyota si Florin cu Pajero. Plecarea din Bucuresti a fost destul de pesimista, o lapovita insistenta ne arata ce inseamna cod galben:

M8BPotT1dnA

Cand am ajuns in munte, lucrurile s-au schimbat radical, ploaia s-a transformat intr-o ninsoare de poveste:

Unhyiv9UveA

Ajunsi la cabana, ne-am dat seama ca 'offroad' pe zapada de 1 m poate fi realizat numai cu propriile picioare, asa ca dupa o repriza de ceapa cu slanina si tuica am plecat la o scurta plimbare. Foarte bun prilej sa facem un concurs intre Jeep Cherokee si Toyota (ma rog, intre driveri :ha:). La un moment dat s-a umflat fasolea si in Pajero (driver Florin) care s-a hotarat sa se bage si el. Intre timp Cristi a inceput sa interactioneze cu publicul: un caine atras de mirosul de slanina pe care-l "emanam" toti:

mBkFGux5YhE

CF8m-EvMYyc

Dupa inca o repriza de tuica-ceapa-slanina, am plecat frumos catre casa, fara sa ratez ocazia sa scap Toyota intr-un maldar de zapada. Asa ca fara troliu, singura scapare a fost tractorul cabanierului care a 'sapat' ceva pana sa ma scoata:

d3Rn098EvIk

Editat de razvanutza
Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Iesire Muntele Rosu - 13 februarie 2010

:ha: Cand nu e un Patrol prin preajma ...chemi excavatorul! :uameni

Inca vreo doua sapt de pauza si revenim in forta!

Felicitari ptr atmosfera, peisaj si ... aventura! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

va urasc:ha::ha::ha:

razvan, dar ce s-a intamplat cu troliul tau?

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Cine n-are 4x4 vine in cupa excavatorului.....

Eu cu Misu l-am lasat pe Razvan si pe Florin sa plece. Mai aveam ceva sprit de baut si o pomana porcului de mancat. Pana n-am terminat tot spritul , n-am plecat. Cand totul a fost gata am luat-o frumusel pe jos pana la sosea, vre-o 3,5 km . Ne-a prins bine, am luat o gura de aer curat si am facut ceva miscare.

Link spre comentariu

va urasc:ha::ha::ha:

razvan, dar ce s-a intamplat cu troliul tau?

M-a mancat miercuri sa ies putin pe camp, asa ca am cocotat-o pe un maldar de zapada inghetata (lasata de lama) de 1 m. Am tras cu troliul asa de tare incat suportul de troliu s-a curbat. Mai nasol e ca s-a rupt si un capat la carcasa troliului, maine se va face o evaluare completa a damage-ului.

Atat de tare era intepenita incat nu m-a scos nici tractorul, iar Yonutz a tras de mine vreo jumatate de ora; Intai cu cinetica, dupa aia cu troliul cu scripete si dupa aia inca o data cu cinetica... Nu vreau sa va descriu senzatia cand pleca Patrolul lui cu scartait si se intindea cinetica... Cred ca daca se rupea doamne fereste vreun carlig sau vreo bara cred ca le gaseam cu radarul anti-racheta :ha:

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

Sa ma anunti si pe mine Razvan la urmatoarea iesire, ieri am reparast masina. Silviu. (un sms pe PM- dak nu deranjez)

Hai sambata la Moeciu de Sus :D.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Vizitator geee

salut,

sambata noapte am urcat si eu la cabana - am un defender 90, td5; am urcat in jur de ora 23:30, insa fara probleme - sambata, pe timp de zi, au urcat cu ceva probleme din cauza ghetii formate si prietenii mei cu 2 nissan patrol...peste noapte a viscolit tot timpul - duminica jocuri de cabana: 7 sanii legate de defender...o nebunie...revin si eu cu poze astazi!

Link spre comentariu

salut,

sambata noapte am urcat si eu la cabana - am un defender 90, td5; am urcat in jur de ora 23:30, insa fara probleme - sambata, pe timp de zi, au urcat cu ceva probleme din cauza ghetii formate si prietenii mei cu 2 nissan patrol...peste noapte a viscolit tot timpul - duminica jocuri de cabana: 7 sanii legate de defender...o nebunie...revin si eu cu poze astazi!

Revino cu poze cu filme sa vada si ochiul nostru dar treci si pe la rubrica de prezentare sa stim si noi cu cine vorbim :h5.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Revino cu poze cu filme sa vada si ochiul nostru dar treci si pe la rubrica de prezentare sa stim si noi cu cine vorbim :h5.

Sari peste chestia cu prezentarile lui @geee.... Pana la urmatoarea iesire roaga dom'soarele din avatar sa se prezinte si chiar poti sa le inviti din partea mea pt urmatoarea iesire. :banana

Link spre comentariu

imi pare rau ca nu am putut fi si eu cu voi,dar vremea asta nu ma lasat sa-mi parasesc serviciu,dar vam vazut pe geam si la inpotmolirea de pe platoul de linga cabana se auzea supeb motorul in ecou .data viitoare si la mai multe iesiri .

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare