Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Tura Garina -Lindenfeld 7 Martie

geza g300

Postări Recomandate

Va salut .Pe 7 martie facem o iesire in zona Garina vrem sa ajungem in satul parasit Lindenfeld .Data trecuta nu am reusit sa ajungem pina in sat ,am gresit drumul .Am vazut numai satul de la departare.Cine vrea sa vina este bine venit.Plecam dimineata pe la 6.30 din Timisoara.Va salut .:hi
GEZA PEREGI
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 83
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Tura Garina -Lindenfeld 7 Martie

Salut,

Cum e traseul?

As veni si eu, dar daca e ca in pozele de data trecuta eu mai rau va incurc cu al meu terrano stock.

Bafta

:tk Nissan Terrano 2, 2001, 2.7tdi, 125cp.:dr1
Link spre comentariu

Daca stii drumul traseul e destul de usor, urmaresti poteca turistica; marcajul este o dunga rosie pe fond alb. Luati o harta turistica cu voi, altfel ajungeti la dracu' in praznic si va trebui sa va intoarceti ( am facut si eu fenta asta o data si am iesit de acolo in vreo 4 ore cu mare bulan, dar nu am ajuns in Lindenfeld, ci in Poiana ). Daca nu aveti nici o harta cu voi, aveti grija ca la un moment dat se face o raspintie, sa o luati pe drumul pe care ciobanii au ridicat o momiie, asta e pe partea dreapta. De acolo e un singur drum pina in Lindenfeld. Inca o chestie - drumul catre Lindenfeld e ultimul care o ia in stinga dupa ce iesiti din Garana, daca o luati pe altul ajungeti pe Vf Cuca ( e frumos si acolo, vedeti pe stinga lacul Secu si pe dreapta satele Carasului - Lindenfeld, Poiana, Buchin, dar se infunda ). Daca ajungeti in Lindenfeld, trageti clopotele, asa e obiceiul. Sa auzim de bine!

NISSAN PATROL

CADILLAC ESCALADE

Link spre comentariu

Salut,

Cum e traseul?

As veni si eu, dar daca e ca in pozele de data trecuta eu mai rau va incurc cu al meu terrano stock.

Bafta

Data trecuta a fost un L200 cu gume AT ,vine si acuma ,nu a avut nici o problema majora unde na mers a fost tras sau troliat.

GEZA PEREGI
Link spre comentariu

Da domnu robert...pune 35 ca o sa fie bine....si daca vrei tu vin in remorca;)) oricum mersi frumos....:2dr:h5 eee si am uitat dar am facut rost de toate hartile de la enduromania,deci o sa fie super usor...poate numai bine scapam si de zapada si o sa fie mai frumos...sper sa ne strangem si mai multi....:cl:banana

0720059999

0756545953

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare