Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Tura Garina -Lindenfeld 7 Martie

geza g300

Postări Recomandate

• Răspunsuri 83
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator nelutzu

Re: Tura Garina -Lindenfeld 7 Martie

Foarte faine pozele, ma oftic de numa ca nu am putut venii.... peripetii povesteste careva?.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Peripeti.......acum la ora asta se recupereaza o masina de acolo....a alunecat antro rapa nu mare ffffffffoarte mare si am fost singura masina care am putut sa ajung sus ca sa-l ajut sa al scot afara.....am anodat tot ce am gasit .......dapa mai multe ore de chin nu am reusit sa-l scoatem .......

... Bonjour de France... www.info4x4.com ...
Link spre comentariu

Da,robi asa-i,la ora 23 am iesit la sosea...l-am scos,tafu era sa se rastoarne,eu am alergat dupa taf de am slabit 20 de kg :ha::ha::ha::ha: si in rest a fost super ok....si eu thx rubi(gabi severin)

0720059999

0756545953

Link spre comentariu

:bravo:bravo ma bucur ca s-a terminat totul cu bine.iesirea de ieri a fost extraordinara.in numele prietenilor mei cu care am venit multumesc tuturor participantilor pt momentele placute petrecute impreuna si sper sa ne revedem cit mai repede!

Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000
Link spre comentariu

pun si eu o poza cu salvatorul meu:banana dupa 2 zile fara somn si oboseala la maxim azi intr-un final am reusit sa scoatem masina afara!!!!! mii de multumiri tuturor care mau ajutat! in special multumiri echipei mele razvan,robi,geza,ricardo si nu in ultimul rand grasu:ha:

PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare