Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Tura Garina -Lindenfeld 7 Martie

geza g300

Postări Recomandate

• Răspunsuri 83
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator nelutzu

Re: Tura Garina -Lindenfeld 7 Martie

interesant si tentant... ARO primiti in trupa? :grin: ... 90% vin si eu daca termin de mesterit la masina... :h5

http://i49.tinypic.com/21nnrc4.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut baieti,

ma numesc nedici dragoslav-gaghi.as vrea sa vin si eu cu inca cativa prieteni.eu cu un mitsubishi pajero,altul cu un nissan terrano si unul cu nissan patrol.daca ne primiti in gasca ,as vrea sa stiu de unde este plecarea si ce sa luam cu noi(mincare bautura etc).in weekend se anunta timp urit.in caz de ploaie sau ninsoare se amina sau nu?

Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000
Link spre comentariu

Te salut,nu se amana si cum sa nu va primim ? mai sunt cativa baieti din timisoara care pleaca la ora 6 30 din timi...ia legatura cu gheza si la resita o sa ne vedem mai multi la intrare in oras...:) sper sa veniti si o sa fie o super iesire...iti las nr 0734 546 117 0758 649 805 :cl:2dr:x

0720059999

0756545953

Link spre comentariu

salut baieti,

ma numesc nedici dragoslav-gaghi.as vrea sa vin si eu cu inca cativa prieteni.eu cu un mitsubishi pajero,altul cu un nissan terrano si unul cu nissan patrol.daca ne primiti in gasca ,as vrea sa stiu de unde este plecarea si ce sa luam cu noi(mincare bautura etc).in weekend se anunta timp urit.in caz de ploaie sau ninsoare se amina sau nu?

salut! plecarea este in jur de 6 30! de pe calea sagului la mercedes in parcare!!! sper sa veniti! o sa fie super! luati cu voi mancare,de baut scule etc...:grin: va asteptam cu drag:W

PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000
Link spre comentariu

Din Republica Oltenia venim 2 masini: eu cu Patrol si Gabi cu Rubicon - un tovaras pe cinste.

Cand trecem de Herculane va dam desteptarea.:y

Editat de Viorel Cretu
" Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! "
Link spre comentariu

viorel nu stiu de ce nu vine si liviu si sebi cu ims:( dar noi va asteptam pe voi si o sa ne distram pe cinste:) :x :cl

De asta poti sa fii sigur !!! :2dr

De data asta vin chiar daca trebuie sa imping masina...

" Nu mai lua viata asa in serios - la urma urmei, oricum nu scapi viu din ea !!! "
Link spre comentariu

Deci tot nu am ajuns unde ne-am propus....au fost multe peripetzii...dar pun niste poze si restu baietzilor o sa mai puna....Super frumos si super ok baietzii de la timisoara si de la orsova si severin....:cl

0720059999

0756545953

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare