cfvd13 Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Unde pot sa cresc puterea Mitsubishiuuli L200 al meu din 2007, 136 cp, la 180cp fara resoftare, doar cu adaugare de chip? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: L200 Salut eu cred ca nu poti fara resoftare doar cu cip pentru ca montarea cipului in sine duce la o resoftare a calculatorului modificarea unor parametrii etc.Raspunsul poti intreba la orice firma de tunning acum depinde daca au pentru masina ta. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: L200 ia di colea http://www.chipexpress.com/diesel-tuning-box-mitsubishi-l200-2.5-td-kit-890.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
milescusilvian Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: L200 Powerbox ralliart de la reprezentanta ( 136cp la 168cp) e la promotie (cam 700e cu montaj). eu am la masina de cand a iesit din fabrica si na am avut probleme. :2dr:2dr L200 2007 :2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ciine Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 Re: L200 Cresterea puteri inseamna instructiuni in gestiunea motorului , deci resoftare .Chestia cu intercalarea unui alt modul , nu are acelas randament si eu unul o consider o amagire. Daca vrei sa-ti pastrezi si vechiul soft mu e nici o problema , se poate salva pe laptop sau pur si simplul pe ramul din ecu care se inlocuie cu altul pe care ai noul soft. La Nurvil Valcea este un baiat foarte cababil si care lucreaza cu ABT din Germania ( softul in functie de cerinte ti-l trimit prin internet si e scris in ram) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
micutu_2000 Postat Iulie 7, 2011 Partajează Postat Iulie 7, 2011 Re: L200 Acum am facut si eu o cerere de oferta la cei de Mcar motors...886 euro+tva mi se pare cam mult...are cineva idee ce presupune defapt kit-ul de putere?? Noi suntem solutia confortului tau! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PietriJero Postat Iulie 8, 2011 Partajează Postat Iulie 8, 2011 Re: L200 sigur presupune consum in plus de combustibil Tel: 0724998458 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
micutu_2000 Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Marire putere la L200 au tracut 8 luni decind ma chinui sa obtin un pret mai bun la kitul de rally art...nimic...1000 euroi...au inebunit astia la M car motors. merg cu ea asa si tot nu dau 1000 euroi Noi suntem solutia confortului tau! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pintilie Postat Septembrie 21, 2011 Partajează Postat Septembrie 21, 2011 Re: Marire putere la L200 Buna ziua, ma bag si io in seama. Pentru un L200 model mai vechi,motor 4D56 fara EGR se poate face ceva sa aiba mai multi cai? daca stie cineva ceva in zona Cluj. Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corich Postat Septembrie 25, 2011 Partajează Postat Septembrie 25, 2011 Re: Marire putere la L200 au tracut 8 luni decind ma chinui sa obtin un pret mai bun la kitul de rally art...nimic...1000 euroi...au inebunit astia la M car motors. merg cu ea asa si tot nu dau 1000 euroi Am resoftat motorul (computerul) in noiembrie 2009 (la Jeff, Timisoara), si l-am adus cam la 160+ CP. De atunci am facut peste 45000 km fara absolut nici o problema. Mai mult, am dorit sa verific daca cele spuse de Jeff cu privire la o usoara scadere a consumului se adeveresc. Am masurat consumurile (folosind distantele reale GPS) inainte de resoftare cam 12000 km si dupa resoftare aproximativ 26000 km; rezultatul a fost o scadere a consumului de 0.3 l/100 km (interurban, pe aceleasi trasee si cu aceeasi incarcatura si viteza). Pretul operatiunii aproximativ 400E (ca membru "club4X4" se poate obtine o reducere). Am trecut si inspectiile de 2 si 3 ani garantie fara evenimente, resoftarea nu a fost sesizata. Personbal sunt f multumit si recomand. Jeff:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Septembrie 28, 2011 Partajează Postat Septembrie 28, 2011 Re: Marire putere la L200 Si eu il recomand pe Jeff, il cunosc, am fost colegi de serviciu o vreme. Serios si priceput. Si eu am de gand sa-mi fac resoftare la el. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Septembrie 28, 2011 Partajează Postat Septembrie 28, 2011 Re: Marire putere la L200 Buna ziua, ma bag si io in seama. Pentru un L200 model mai vechi,motor 4D56 fara EGR se poate face ceva sa aiba mai multi cai? daca stie cineva ceva in zona Cluj. Multumesc anticipat. In principiu da, e vorba de debit mai mult in pompa si marit presiunea in turbina. Dar asta atrage alte modificari. In prima faza as elibera traseul de admisie. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RA4Gklasse Postat Februarie 6, 2012 Partajează Postat Februarie 6, 2012 Re: Marire putere la L200 Dupa parerea mea e cam mare cresterea de putere de la 136 la 180.....sunt 44cai, care inseamna cam 35% marire de putere, marire care poate afecta transmisia in multe situatii(reductor, shock de aderenta cu gaz, etc) Cineva spunea mai sus un chit de marire avizat la 168 cai adica inca 32, ceea ce daca e avizat e constructorul motorului merge... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ValS Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 Re: Marire putere la L200 Salut, Mai este un topic asemenator, la care am postat, marire de putere la un motor de 115 CP. Eu am facut crestere de putere la 2 masini pana acum si nu am avut niciun fel de probleme, cu 2 firme diferite, una are site: Dimsport, si acolo se gasesc si preturi, cealalta nu stiu decat ca se cheama Iluzoriu si este membru pe alfaclub (mai multe detalii are fi-miu, ca el s-a ocupat). Preturile sunt cumpatate, pana in 300 Euro, si rezultatele corecte. Oricum, pentru rezultate optime (nu maxime) trebuie schimbat macar intercooler-ul. Am trecut si prin faza cu power-box (il avem si acum acasa, nu-l mai vrea nimeni, este pentru un motor de 1,9 JTDM de alfa) si cresterea a fost de la 150 CP la 185 CP, dar dadea mult fum. Practic power-box-ul altereaza raspunsul primit de CU pentru a mari presiunea in turbina si injectia de motorina). Dupa parerea mea nu este o solutie. Nu stiu daca eu pot aplica o crestere la L200 pentru ca am cutie automata si asta inseamna si modificarea parametrilor cutiei - presupun, dar ma voi interesa. Daca vreti mai multe detalii le dau cu placere, dar nu vreau sa fac povestea prea lunga aici. Valentin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresmih Postat Ianuarie 13, 2016 Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 Re: L200 Powerbox ralliart de la reprezentanta ( 136cp la 168cp) e la promotie (cam 700e cu montaj). eu am la masina de cand a iesit din fabrica si na am avut probleme. Daca mai este de interes am eu un amic care dezmembreaza si are 2 astfel de Cip-uri Ralliart . Unul aproape nou 300 euro masina are doar 22.000km si unul folosit la 200 euro. Si pe mine ma intereseaza sa montez,dar cine face asta...amicul meu doar demontează:)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate