bogdan4x4 Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 Nesimtirea nu e o boala.......nu e o stare de fapt........e o mocirla in care daca nu inotam riscam sa ne afundam pe zi ce trece........ Si cum zilele trec repede....... Iata cum s-a ajuns ca un concurs care ''ameninta'' sa devina foarte misto.......sa se transforme intr-un noroi mai negru decat cel de sub aripile masinii mele. Ma intreb cum e posibil sa lasi niste oameni sa astepte un rezultat timp de mai bine de o saptamana..........si cum e posibil sa nu stii tu ca organizator in ce pozitie de road book se afla un CP. M-am facut ca nu am vazut toate mizeriile astea timp de 10 zile.........si m-am abtinut sa zic ceva din respect pt niste oameni care au muncit acolo.......din pacate prea putini la numar. Cum ar fi fost daca am fi venit noi......."competitorii" astia idioti care s-au lasat calcati in picioare......spunand ca nu avem banii de taxa.............si ii dam noi peste o saptamana sau doua ...."prin Fan Curier". Si cum e posibil ca dupa atata vreme de "suspans de film american de serie C" sa afisezi rezultatele numai partzial. Intrebari retorice ....evident. Nu ma interesa loc pe podium.......nu am probleme de orgoliu....... Spun doar atat ........e nesimtire si lipsa de respect fata de o droaie de oameni ceea ce ati facut voi la Iasi cu clasamentul asta stimati colegi intr-ale pasiunii. Va salut fara deferentza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 As vrea sa te contrazic, si as avea cu ce sa argumentez cu toate ca nu am fost acolo, am vazut doar ce inseamna o organizare de concurs, ......in alte parti,.... in conditiile de ro.Sunt sigur ca baietii aia acolo au dat din ei tot ce au putut, si ar trebui sa-i intrebi pe fratii Fantana ce au zis dupa prima etapa si ce zic acuma......, si as mai zice multe, dar..... , .... nu mai zic.Important este ca ai terminat cursa cu masina pe rotile tale :) , clasamentul este pentru presa si pentru dame :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 Bruno nu prea ai dreptate,dupa fiecare concurs ar trebui sa spuna fiecare ce a fost bine si ce nu.Bogdan are dreptate,daca treci cu vederea ca nu au avut gata clasamentul la timp nu inteleg de ce nu-l au gata dupa 10 zile :-( Toata lumea s-a simtit bine la Iasi si nu cred ca a fost cineva sa nu plece cu superamintiri dupa traseul de sambata da asta nu le spala grselile. Cat despre Arad ai dreptate da a fost cu totul alta situatie,am invatat din ea ce trebuia si mergem mai departe :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 Bruno nu prea ai dreptate,dupa fiecare concurs ar trebui sa spuna fiecare ce a fost bine si ce nu.Bogdan are dreptate,daca treci cu vederea ca nu au avut gata clasamentul la timp nu inteleg de ce nu-l au gata dupa 10 zile :-( Toata lumea s-a simtit bine la Iasi si nu cred ca a fost cineva sa nu plece cu superamintiri dupa traseul de sambata da asta nu le spala grselile. Cat despre Arad ai dreptate da a fost cu totul alta situatie,am invatat din ea ce trebuia si mergem mai departe :h5 Eu ma gindeam la cu totul altceva, sigur ca e bine sa spui ce nu a mers OK, dar de aici pina la nesimtire cred ca e cale lunga....... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 6, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 daca e cineva care crede ca e normal sa nu se stie un clasament al unui concurs dupa 10 zile de la terminare........... eu imi cer scuze in numele tatalui si al fiului si al universului cosmic sau comic.......in numele patriei........al steagului sfant.......al cerului cu stele......bla bla bla Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Braccio Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 Bogdan are dreptate partial...organizatorii nu si-au facut bine temele de acasa. PS: Cineva a spus ca nu ne intereseaza locul din clasament. Eu , cel putin pentru sufletul meu, ma simt mult mai bine sa urc pe podium :h5 ...cu gandul asta incep o cursa si sunt sigur ca marea majoritate aspira la un loc in clasament ca sa mai castige ceva "grade":grin: :grin: Am o placere nemaipomenita sa "ard" cat mai multi in cursa ca d'aia e cursa:grin: Best regards, Braccio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudi Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 daca e cineva care crede ca e normal sa nu se stie un clasament al unui concurs dupa 10 zile de la terminare........... eu imi cer scuze in numele tatalui si al fiului si al universului cosmic sau comic.......in numele patriei........al steagului sfant.......al cerului cu stele......bla bla bla NICI EU NU CONSIDER NORMAL ACEST LUCRU!!!!!!!!!!! Pentru ca daca l-am considera normal, atunci ma intreb de ce ne-am mai dus acolo. Doar pentru simplul fapt ca am fost lasati sa ne umplem masinile de noroiul de IASI, sa ne lipim tot felul de reclame (binenteles in favoarea organizatorilor) care daca le indepartezi ies cu vopsea cu tot si la final............stiti si voi.. Ma intreb din nou privind faptele: -de ce este prevazut in regulamentul CN off road, organizarea competitiilor pe doua sectiuni cu celelalte detalii..? -daca unii pot sa incalce regulamentul in asa mod grosolan si josnic, atunci tot asa pot s-o faca si la arbitraje......., si pana la urma sa acorde premiile (simbolice binenteles) cui doreste fiecare organizator indiferent ca-i OPEN sau EXTREM, ca doar nu-l trage nimeni la raspundere daca greseste sau o face intentionat? -atunci unde mai putem vorbi de competitie, fair-play,......si nu in ultimul rand respect fata de participanti. PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 acum vedeti de ce eu,loserul secolului,nu ma mai duc la concursuri.dk nu vedeti,va repet eu : PT K ESTE BATAIE DE JOC PE BANII MEI. si organizatorii ar trebui sa nu se mai planga atat cu ce eforturi fac ei.sunt platite.nu le convine,sa nu mai organizeze.si ATENTIE,colegi forumisti, VINA NU ESTE A LOR.EI CER.DAR VOI SUNTETI CEI CARE DATI.daca nu va intereseaza podiumul,haideti toti la plimbare si gratar.dk va simtit bine defiland prin oras cu masinile voastre pline de accesorii,dk va place sa va vedeti la TV, dk va distreaza interminabilele discutii de seara cu toyota care e buna k nissanul si warnu cu simexu cu baba cu muia cu flegma cu lantul....publicitatea costa,frate,nu e gratis.asa.dk te duci sa te plimbi,nu te vede nimeni..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 @ nanuk Mai bine nu mai spui nimic, lumea va crede ca ai atitudinea vulpii care nu ajunge la struguri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 lasa-i sa iasa la rampa, abia ii astept.si f important : strugurii sunt acri dk nu poti,nu dk nu vrei.mai gandeste-te... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 acum vedeti de ce eu,loserul secolului,nu ma mai duc la concursuri.dk nu vedeti,va repet eu : PT K ESTE BATAIE DE JOC PE BANII MEI. si organizatorii ar trebui sa nu se mai planga atat cu ce eforturi fac ei.sunt platite.nu le convine,sa nu mai organizeze.si ATENTIE,colegi forumisti, VINA NU ESTE A LOR.EI CER.DAR VOI SUNTETI CEI CARE DATI.daca nu va intereseaza podiumul,haideti toti la plimbare si gratar.dk va simtit bine defiland prin oras cu masinile voastre pline de accesorii,dk va place sa va vedeti la TV, dk va distreaza interminabilele discutii de seara cu toyota care e buna k nissanul si warnu cu simexu cu baba cu muia cu flegma cu lantul....publicitatea costa,frate,nu e gratis.asa.dk te duci sa te plimbi,nu te vede nimeni..... Este un banc in care ultima propozitie e " Si tu ai dreptate" Si tu ai dreptate ursule dar nu la faza cu "bataie de jos pe banii mei". Parerea mea. Parerea mea este ca taxele de participare la concursurile de la noi sunt mici in comparatie cu alte tari. O alta problema este lipsa oamenilor dispusi sa ajute in cadrul unui eveniment. O mana de oameni nu pot sa controleze buna desfasurare a evenimentului pt ca e multa bataie de cap si multa alergatura. Si din cei pe care te bazezi, in caz de nevoie nu mai dai de ei pt ca ei stau si freca menta aiurea. Si din cauza asta , organizatorul trebuie sa isi piarda timpul cu toate nimicurile. Si aici la Baia Mare (unde a fost doar o prieteneasca), daca nu era familiile noastre si prietenii nostri apropiati care ne-au ajutat neconditionat si care si-au dat interesul, nu aveam nici o sansa sa facem sa iasa bine. Si asa am ramas descoperiti in unele situatii. Am tot respectul pentru cine se baga la organizarea unui concurs pt ca nu este usor. Si nici ieftin. Chestia cu sponsorizarea...e cam depasita zic eu. Ma refer la faptul ca , de obicei, organizatorii nu beneficiaza ei direct de ea. Deci nu se poate spune ca fac ei profit din sponsorizari. Sponsorizarile sunt pentru premii, mancare, comunicatii, materiale publicitare etc... de obicei. Intradevar, referitor la acest concurs, clasamentul trebuie afisat complet si la timp pt ca e vorba de o competitie oficiala. Si nu poti sa ii spui concurentuli "du-te acasa ca o sa iti transmitem noi ce ai castigat" Ideea de baza e ca lumea nu stie tot ce se afla in culisele unui concurs. Doar cine a mai organizat, stie ce se intampla. Nu va suparati pe mine ca eu nu sunt organizator de concursuri. Mi-am spus doar parerea personala stiind de cate chestii ne-am batut si noi la prieteneasca de la Baia Mare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudi Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 deranjant Noi nu am comentat ca organizatorii nu s-au straduit sa fie totul OK, sau careva sa fi sustinut ca au facut cine stie ce profit in urma concursului. Sunt ferm convins ca la trasul liniei la final competitie au ramas semne de intrebare. Pe mine m-a deranjat inca o data indiferenta organizatorilor fata de categoria OPEN si lipsa de respect (putin spus) fata de participanti, ceea ce s-a adeverit si la afisarea clasamentului pe site-ul Iasi-ului, si cum a spus si MAX a fost totusi o competitie OFICIALA (sau poate nu??) :P PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 si f important : strugurii sunt acri dk nu poti,nu dk nu vrei.mai gandeste-te... Stai, bre, ca n-am dat cu paru'!... :cn Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 unde se discuta pe forum legat de concursul de la greci cu doar 240 de euro pe echipa ca taxa de participare. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 Re: deranjant Noi nu am comentat ca organizatorii nu s-au straduit sa fie totul OK, sau careva sa fi sustinut ca au facut cine stie ce profit in urma concursului. Sunt ferm convins ca la trasul liniei la final competitie au ramas semne de intrebare. Pe mine m-a deranjat inca o data indiferenta organizatorilor fata de categoria OPEN si lipsa de respect (putin spus) fata de participanti, ceea ce s-a adeverit si la afisarea clasamentului pe site-ul Iasi-ului, si cum a spus si MAX a fost totusi o competitie OFICIALA (sau poate nu??) :P Si la Odorhei a fost. Dar acolo nu a spus nimeni nimic. Se pare ca numai Bogdan poate sa aiba o parere contra despre ceea ce s-a intamplat. Si la Odorhei, era mai grav (parerea mea). Hai, nu ma mai bateti la cap sa povestesc eu, povestiti voi ca nu eu am concurat. Mie doar mi s-a povestit! E nedrept sa condamnam doar Iasiul!!! http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 7, 2007 Partajează Postat Noiembrie 7, 2007 Eu unul merg la concursuri pentru spiritul de competitie,atmosfera si trasee.E drept ca nu toate sunt organizate ca la carte dar asta nu inseamna ca nu sunt multe etape unde organizarea e perfecta. Si chiar daca de la unele etape am plecat nervos si m-am simtit nedreptatit amintirile tot frumoase raman :D Cred ca discutiile noastre sunt benefice si constructive si as fi de parere sa se aduca si laude pentru lucrurile pozitive si pentru eforturile organizatorilor nu sa aruncam numai cu noroi si sa-i criticam pentru ce nu a fost bine facut. Cine e cu adevarat pasionat de competitii si fenomenul offroad o sa vina si la urmatoarele chiar daca o sa mai fie probleme de organizare,eu unul asa cred :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudi Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 Re: deranjant Si la Odorhei a fost. Dar acolo nu a spus nimeni nimic. Se pare ca numai Bogdan poate sa aiba o parere contra despre ceea ce s-a intamplat. Si la Odorhei, era mai grav (parerea mea). Hai, nu ma mai bateti la cap sa povestesc eu, povestiti voi ca nu eu am concurat. Mie doar mi s-a povestit! E nedrept sa condamnam doar Iasiul!!! Problema la Odorhei a fost comentata, iar gravitatea e ......, dar nu asta era problema la Iasi, puteau sa dea sau au dat locul I cui doreau, ca doar organizatorul arbitreaza, si respectarea de catre participanti a regulamentului e tot discutabila (casti, sufe, culturi, garduri si oameni stropiti cu noroi, viteza in zone locuite cu copii pe ulite,....) deci penalizarile puteau sa curga, chiar si eliminari din competitie, si vedeam la final cel mai rapid pe traseu cum apare ultimul pe clasament si fara sa aiba ce comenta. La Iasi s-au incins spiritele la final si nu a mai iesit zicala ""totul e bine cand se termina cu bine"", si la afisarea pe site s-a adeverit inca o data lipsa de respect fata de participantii unei categorii, si acest fapt a deranjat cel mai mult marea majoritate. PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 Am citit si eu cu atentie ce s-a scris despre acest concurs. Personal cred ca trebe extras ce-i mai bun din fiecare concurs. Eu ma uit foarte atent la amanuntele organizatorice deoarece vreau ca la anu la Gura-Humorului sa fie si mai bine. Concluzia mea finala despre concursurile de Off-Road de pe la noi este ca se impart in 2 categori. Una este cand in grupul de organizatorii predomina cei pasoinati cu adevarat de acest sport si se simte calitatea concursului cu multe amanunte luate in calcul. A doua categorie este cea in care in grupul de oragizatorii sunt mai putini cei pasionati de sport si predomina cei care oarecum sunt "obligati" sa faca parte din organizare, si CLAR se vede calitatea si faptul ca nu s-a gindit nimeni la "aia" sau "aia". Toate concursurile au plusuri si minusuri, cum a scris si cfantana "Si chiar daca de la unele etape am plecat nervos si m-am simtit nedreptatit amintirile tot frumoase raman " Faceti voi o selectie a concursurilor la care mergeti la anu. Ca amanunt uitativa cine vine la concursuri dintre ce-i care si organizeaza concursuri, fie ca vin sa concureze sau vin de placere. Noi cei de la Bucovina am facut selectia pentru la anu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 Noi cei de la Bucovina am facut selectia pentru la anu. Sper ca eu sunt selectat acolo... ca daca nu, imi tai venele si o sa ma ai pe constiinta. :grin: :sl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 Noi cei de la Bucovina am facut selectia pentru la anu. Sper ca eu sunt selectat acolo... ca daca nu, imi tai venele si o sa ma ai pe constiinta. :grin: :sl sper ca avem rezervari si pt la anu, ca altfel ne ai tu pe constinta. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 Re: despre nesimtire Nesimtirea nu e o boala.......nu e o stare de fapt........e o mocirla in care daca nu inotam riscam sa ne afundam pe zi ce trece........ Si cum zilele trec repede....... Iata cum s-a ajuns ca un concurs care ''ameninta'' sa devina foarte misto.......sa se transforme intr-un noroi mai negru decat cel de sub aripile masinii mele. Ma intreb cum e posibil sa lasi niste oameni sa astepte un rezultat timp de mai bine de o saptamana..........si cum e posibil sa nu stii tu ca organizator in ce pozitie de road book se afla un CP. M-am facut ca nu am vazut toate mizeriile astea timp de 10 zile.........si m-am abtinut sa zic ceva din respect pt niste oameni care au muncit acolo.......din pacate prea putini la numar. Cum ar fi fost daca am fi venit noi......."competitorii" astia idioti care s-au lasat calcati in picioare......spunand ca nu avem banii de taxa.............si ii dam noi peste o saptamana sau doua ...."prin Fan Curier". Si cum e posibil ca dupa atata vreme de "suspans de film american de serie C" sa afisezi rezultatele numai partzial. Intrebari retorice ....evident. Nu ma interesa loc pe podium.......nu am probleme de orgoliu....... Spun doar atat ........e nesimtire si lipsa de respect fata de o droaie de oameni ceea ce ati facut voi la Iasi cu clasamentul asta stimati colegi intr-ale pasiunii. Va salut fara deferentza prietene ma scoti din sarite cu comentariile tale care atata spiritele si dau nastere la topicuri interminabile pe forum unde oameni ca tine care nu au organizat in viata lor un concurs isi fac impresia ca iasul a fost cel mai rusinos concurs de anul acesta.astept cu interes primul concurs organizat de tine unde imi doresc sa fiu printre participanti sa nu stau pana la terminarea premierii si apoi sa tip pe toate forumurile ca nu am primit diploma :P .iti sugerez ca pe viitor sa stai acasa si sa te faci comentator de offroad.ps:daca nu teai simtit bine da mi adresa sa ti trimit banii inapoi si fii sigur ca la iasi nu mai ai ce cauta :ig .as vrea sa te injur dar ma opreste ideea ca in viitor vei merge la si alte concursuri unde iti vei da seama de ceea ce se intampla in jurul tau cat despre nesimtire in numele clubului offroad iasi dute n p... mea acolo unde nu esti tratat cu nesimtire si esti bine venit oricand. 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 Re: deranjant Si la Odorhei a fost. Dar acolo nu a spus nimeni nimic. Se pare ca numai Bogdan poate sa aiba o parere contra despre ceea ce s-a intamplat. Si la Odorhei, era mai grav (parerea mea). Hai, nu ma mai bateti la cap sa povestesc eu, povestiti voi ca nu eu am concurat. Mie doar mi s-a povestit! E nedrept sa condamnam doar Iasiul!!! Problema la Odorhei a fost comentata, iar gravitatea e ......, dar nu asta era problema la Iasi, puteau sa dea sau au dat locul I cui doreau, ca doar organizatorul arbitreaza, si respectarea de catre participanti a regulamentului e tot discutabila (casti, sufe, culturi, garduri si oameni :istropiti cu noroi, viteza in zone locuite cu copii pe ulite,....) deci penalizarile puteau sa curga, chiar si eliminari din competitie, si vedeam la final cel mai rapid pe traseu cum apare ultimul pe clasament si fara sa aiba ce comenta. La Iasi s-au incins spiritele la final si nu a mai iesit zicala ""totul e bine cand se termina cu bine"", si la afisarea pe site s-a adeverit inca o data lipsa de respect fata de participantii unei categorii, si acest fapt a deranjat cel mai mult marea majoritate. :ig pentru un alt mare organizator de concursuri.daca vrei banii inpoi suna ma 0741140440 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 Eu unul merg la concursuri pentru spiritul de competitie,atmosfera si trasee.E drept ca nu toate sunt organizate ca la carte dar asta nu inseamna ca nu sunt multe etape unde organizarea e perfecta. Si chiar daca de la unele etape am plecat nervos si m-am simtit nedreptatit amintirile tot frumoase raman :D Cred ca discutiile noastre sunt benefice si constructive si as fi de parere sa se aduca si laude pentru lucrurile pozitive si pentru eforturile organizatorilor nu sa aruncam numai cu noroi si sa-i criticam pentru ce nu a fost bine facut. Cine e cu adevarat pasionat de competitii si fenomenul offroad o sa vina si la urmatoarele chiar daca o sa mai fie probleme de organizare,eu unul asa cred :grin:.abia aici gasesc pe cineva care gandeste in sensul :" ce ar trebui sa facem la anul ca in toate competitiile organizate de anumite cluburi totul sa fie ok?" :10 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 "cat despre nesimtire in numele clubului offroad iasi dute n p... mea acolo unde nu esti tratat cu nesimtire si esti bine venit oricand. " Tare clubu asta sa-i ia la 'ula pe unii.Macar tu trebuia sa fi mai diplomat .Tine-o tot asa..... :care "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 tipic romanesc : - unde e frate clasamentul? - du-te in pula mea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate