Max Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 Daca o tineti tot asa cu injuriile directe se lasa cu sanctiuni. :evil: Robert, incearca sa gasesti alte argumente decat "p...la" ta... E valabil pentru toata lumea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudi Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 Re: deranjant Si la Odorhei a fost. Dar acolo nu a spus nimeni nimic. Se pare ca numai Bogdan poate sa aiba o parere contra despre ceea ce s-a intamplat. Si la Odorhei, era mai grav (parerea mea). Hai, nu ma mai bateti la cap sa povestesc eu, povestiti voi ca nu eu am concurat. Mie doar mi s-a povestit! E nedrept sa condamnam doar Iasiul!!! Problema la Odorhei a fost comentata, iar gravitatea e ......, dar nu asta era problema la Iasi, puteau sa dea sau au dat locul I cui doreau, ca doar organizatorul arbitreaza, si respectarea de catre participanti a regulamentului e tot discutabila (casti, sufe, culturi, garduri si oameni :istropiti cu noroi, viteza in zone locuite cu copii pe ulite,....) deci penalizarile puteau sa curga, chiar si eliminari din competitie, si vedeam la final cel mai rapid pe traseu cum apare ultimul pe clasament si fara sa aiba ce comenta. La Iasi s-au incins spiritele la final si nu a mai iesit zicala ""totul e bine cand se termina cu bine"", si la afisarea pe site s-a adeverit inca o data lipsa de respect fata de participantii unei categorii, si acest fapt a deranjat cel mai mult marea majoritate. :ig pentru un alt mare organizator de concursuri.daca vrei banii inpoi suna ma 0741140440 Esti jignitor, banii care i-am platit eu i-am considerat consumati si nu cred ca eu am facut aluzie la bani vreodata, iar ca organizator sa sti ca si eu am organizat si am fost coorganizator la cateva evenimente dar erau pe sectiunea moto (pacat ca nu citesti MOTOLIFE) si sa nu ai impresia ca nu am idee ce inseamna organizare care incepe cu catea luni bune inainte de eveniment. Iar comentarii la organizarea altora si tu ai avut (vezi TAT) si nu te-a injurat nimeni pentru opinia ta, si de fapt fiecare are dreptul la propria opinie. Eu practic off road de pasiune si slava domnului ca am unde la noi in zona si numai sa vizitez periodic terenurile impadurite ale familiei, e antrenament tinand cont de caile de acces si suprefete, si am facut off road cu 25 de ani in urma cand deja conduceam singur tractorul numai ca pe atunci nu avea asa denumire ""stiintifica OFF ROAD"" suna bine si ca iesirea la deal. Si ca final si nu am sa mai comentez nimic va las fratilor sa scuipati si sa injurati pe toata lumea, ca numai asa putem arata cat de civilizati suntem. PS. va las si nr.meu de tel. pt.injuraturi in direct sau SMS 0723581616. PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 8, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 Re: despre nesimtire prietene ma scoti din sarite cu comentariile tale care atata spiritele si dau nastere la topicuri interminabile pe forum unde oameni ca tine care nu au organizat in viata lor un concurs isi fac impresia ca iasul a fost cel mai rusinos concurs de anul acesta.astept cu interes primul concurs organizat de tine unde imi doresc sa fiu printre participanti sa nu stau pana la terminarea premierii si apoi sa tip pe toate forumurile ca nu am primit diploma :P .iti sugerez ca pe viitor sa stai acasa si sa te faci comentator de offroad.ps:daca nu teai simtit bine da mi adresa sa ti trimit banii inapoi si fii sigur ca la iasi nu mai ai ce cauta :ig .as vrea sa te injur dar ma opreste ideea ca in viitor vei merge la si alte concursuri unde iti vei da seama de ceea ce se intampla in jurul tau cat despre nesimtire in numele clubului offroad iasi dute n p... mea acolo unde nu esti tratat cu nesimtire si esti bine venit oricand. Imi pare rau ca te-am scos asha tare din sarite domnule Robert.Comentariul meu era absolut nejustificat si gratuit si mai ales tendentios.Oameni ca mine in mod normal nici nu ar avea ce cauta in iasi ......si inca odata ma scuz in fata dumneavoastra si a tuturor colegilor ca am indraznit sa ma arat la fatza.Imi permit sa va spun respectuos ca am stat pana la terminarea premierii.......si da.....aveti dreptate ......am primit diploma de participare la fel ca si toti ceilalti concurenti de la clasa open.Cred ca am pierdut-o eu pe undeva ......sau cine stie .....din nou greseala mea.Cat despre bani....va rog sa nu va faceti probleme.Adevarul e ca m-am simtit foarte bine(si asta e chiar pe bune)Eventual mai pot trimite eu inca odata taxa de participare cu Fan curier sau prin oricare alt mijloc doriti.M-ash putea deplasa chiar personal pana acolo dar am inteles ca sunt "persona non grata" in judet. Am apreciat in mod deosebit ca nu m-ati injurat in nume personal ceea ce dovedesta o educatie aleasa si un spirit ascutit.In numele clubului din care cu onoare faceti parte astept in continuare injuraturi de mama.....de tata.....de sor-mea......astept vizite nocturne de la rachetzi....si ma rog.....astept in general. :pl :sr In loc de incheiere: Exact despre genul asta de atitudine constructiva pe care ati aratat-o era titlul topicului :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 tipic romanesc : - unde e frate clasamentul? - du-te in p...a mea nu stiu care e problema ta,mai ales ca nu ai fost acolo asa ca te rog sa precizezi ce treaba ai tu cu clasamentul si cu remarca "dute in p..a mea"sau mi o trimiti mie asa in direct?daca ai fi direct interesat te ai uita pe site ul clubului si nu ai participa la discutii de offroad din fata calculatorului fiind total inafara subiectului 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 "cat despre nesimtire in numele clubului offroad iasi dute n p... mea acolo unde nu esti tratat cu nesimtire si esti bine venit oricand. " Tare clubu asta sa-i ia la 'ula pe unii.Macar tu trebuia sa fi mai diplomat .Tine-o tot asa..... :care te ai trezit frate ?unde ai fost pana acum?tu din fata pc ce ai de spus? 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 Hai sa incheiem discutiile aiurea , vorbele urate spuse la nervi, ca nu se ajunge la nici un rezultat. Mai bine invatati din greseli. Probabil ca au fost incurcaturi legate de clasament si de aceea a aparut atat de tarziu. Pana s-au lamurit treburile si s-au rezolvat probabil eventualele contestatii. Aici aveti clasamentul cu specificatia ca va apare in cateva zile si continuarea de la OPEN. SECTIUNEA EXTREM LOCUL 1 Pilot: Sorin Melente Copilot: Emilia Jugaru Pilot: Sorin Toth “Craiu” Copilot: Radu Furdui “Pedala” LOCUL 2 Pilot: Dan Kiraly Copilot: Barny Kiraly Pilot: Torok Zoltan Copilot: Valentin Capota LOCUL 3 Pilot: Felix Patrascanu Copilot: Mircea Dumitrache “Ucenicu” Pilot: Stefan Grigorescu Copilot: Claudiu Niculae LOCUL 4 Pilot: Bogdan Cord Copilot: Andy Visoiu Pilot: Adrian Lozinca Copilot: Alexandru Damiri LOCUL 5 Pilot: Tibi Stan “Uscatu” Copilot: Gigi Gavrila Pilot: Liviu Stan Copilot: Florian Pencea LOCUL 6 Pilot: Claudiu Ugran Copilot: Ravasz Barna Pilot: Izsak Szabolcs Copilot: Liviu Iernean LOCUL 7 Pilot: Sorin Covaliu Copilot: Gabriel Rasty Pilot: Gabriel Danilevici Copilot: Alin Mihalache LOCUL 8 Pilot: Bogdan Oprea Copilot: Andrei Oprea Pilot: Radu Jitaru Copilot: Adrian Tudose LOCUL 9 Pilot: Fiko Istvan Copilot: Kovacs Benedict Pilot: Carol Toth Copilot: Egyed Zoltan SECTIUNEA OPEN LOCUL 1 Pilot: Costel Casuneanu Copilot: Bogdan Preda Pilot: Andrei Paraschiv Copilot: Robert Zaharia LOCUL 2 Pilot: Constantin Fintina Copilot: Andrei Fintina Pilot: Sorin Pirvulescu Copilot: Kirkosa Gyula LOCUL 3 Pilot: Radu Gosnea Copilot: Marina Dobrescu Pilot: Ion Stefan Copilot: Ion Daniela Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 Bine ca esti tu destept.......... :) Te-a zgariat rau pisica :D "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 Robert lumea s-a suparat ca a intarziat rau faestivitatea de premiere,ceea ce as zice ca e normal atata timp cat existau contestatii si la open si la extrem,dar cred ca ar fi trebuit sa fiti mai radicali si sa aveti ultimul cuvant ca organizatori si sa spuneti clar CP-ul era un pozitia 12... si gata,asta e clasamentul si sanatate,faceati premierea si asta era. Si Bogan are mare dreptate ca dupa 10 zile cant a durat sa analizati si sa faceti public clasamentul final nu ati anuntat la open si restul locurilor de la 3 in jos,e drept ca nici Bogan nu a spus-o pe cel mai frumos ton da poate era si omul nervos,dar de aici sa se ajunga la injuraturi mi se pare josnic si exagerat. Ma repet si spun ca discutiile de dupa competitii ar trebui sa fie constructive si nu jignitoare. Jignirile nu ajuta nimanui :-( Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 Robert lumea s-a suparat ca a intarziat rau faestivitatea de premiere,ceea ce as zice ca e normal atata timp cat existau contestatii si la open si la extrem,dar cred ca ar fi trebuit sa fiti mai radicali si sa aveti ultimul cuvant ca organizatori si sa spuneti clar CP-ul era un pozitia 12... si gata,asta e clasamentul si sanatate,faceati premierea si asta era. Si Bogan are mare dreptate ca dupa 10 zile cant a durat sa analizati si sa faceti public clasamentul final nu ati anuntat la open si restul locurilor de la 3 in jos,e drept ca nici Bogan nu a spus-o pe cel mai frumos ton da poate era si omul nervos,dar de aici sa se ajunga la injuraturi mi se pare josnic si exagerat. bogdan a fost din start cu capsa pusa si ne a facut nesimtiti; el nu stie ca s a mers iarasi in padure si s au facut masuratori si este clar ca cp era in pozitia 126 ;masuratorile au fost facute de mine de presedinte si de 2 concurenti separat, s a facut un film pt a argumenta de ce in 126 si nu in 125 lucru care a durat deoarece oamenii au si alte treburi ca nu traiesc din offroad .te rog sa mi spui ca stii mai bine in ce revista sau unde ai vazut afisarea clasamentului de la locul 4 in jos.eu stiu ca sectiunea open deoarece nu puncteaza in campionat primeste diplome de participare lucru care l am facut din seara premierii 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 Bine ca esti tu destept.......... :) Te-a zgariat rau pisica :D nu vreau sa intru in polemici si cu tine; mai bine consideram ca discutia nu a avut loc cel putin intre noi doi :h5 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 Robert cum ar zice Ursu<eu nu vreau sa deranjez pe nimeni> aici nu e vorba de reviste e vorba ca nici la festivitatea de premiere nu era un clasament ca sa vada omul e pa 4 sau pe 14 :grin: Cred ca de aici au iesit discutiile,eu unul nu ma bag ca m-am vazut in clasament :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 tipic romanesc : - unde e frate clasamentul? - du-te in p...a mea nu stiu care e problema ta,mai ales ca nu ai fost acolo asa ca te rog sa precizezi ce treaba ai tu cu clasamentul si cu remarca "dute in p..a mea"sau mi o trimiti mie asa in direct?daca ai fi direct interesat te ai uita pe site ul clubului si nu ai participa la discutii de offroad din fata calculatorului fiind total inafara subiectului deci,robert : 1. te-am citat daca te faci ca nu ai inteles,poti citi mai departe.daca nu ai inteles intr-adevar,renunta,inchide topicul. 2. eu ti-as fi dat ban fara sa mai stau la discutii cu tine 3. NIMENI SI NIMIC nu iti da dreptul sa injuri si sa ameninti pe cineva pe acest forum 4. mai ales ca activitatea ta aici se rezuma la a incerca sa vinzi lucruri,la a promova concursul unde esti co-organizator si la a critica alte concursuri 5. am verificat situl clubului inainte sa postez prima data si era gol 6. faptul ca un organizator nu ar trebui sa se vaite este o realitate 7. nemultumirile oamenilor le cunosc si fara sa fiu de fata,sunt baieti verticali,pe care ii cunosc demult si care nu au obiceiul sa vorbeasca aiurea.plus ca nu sunt strain de concursuri si de organizarea lor defectuoasa 8.este posibil sa ma insel,dar judecand dupa faptul ca pe podium nu sunt abonatii obisnuiti la primele locuri,este foarte probabil ca acest concurs nu a fost aranjat.atunci ma mira cu atat mai mult atitudinea ta incalificabila. 9.esti un moldovan foarte atipic.am multi prieteni in zona si pentru ei ospitalitatea este la rang de placere nu de povara. daca nici aceasta postare ,zic eu,de bun simt nu te va face sa pricepi unde ai gresit,este pacat. cu un zambet foarte obosit iti urez o noapte deosebita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 Ok Robert :p "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 8, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 Robert lumea s-a suparat ca a intarziat rau faestivitatea de premiere,ceea ce as zice ca e normal atata timp cat existau contestatii si la open si la extrem,dar cred ca ar fi trebuit sa fiti mai radicali si sa aveti ultimul cuvant ca organizatori si sa spuneti clar CP-ul era un pozitia 12... si gata,asta e clasamentul si sanatate,faceati premierea si asta era. Si Bogan are mare dreptate ca dupa 10 zile cant a durat sa analizati si sa faceti public clasamentul final nu ati anuntat la open si restul locurilor de la 3 in jos,e drept ca nici Bogan nu a spus-o pe cel mai frumos ton da poate era si omul nervos,dar de aici sa se ajunga la injuraturi mi se pare josnic si exagerat. bogdan a fost din start cu capsa pusa si ne a facut nesimtiti; el nu stie ca s a mers iarasi in padure si s au facut masuratori si este clar ca cp era in pozitia 126 ;masuratorile au fost facute de mine de presedinte si de 2 concurenti separat, s a facut un film pt a argumenta de ce in 126 si nu in 125 lucru care a durat deoarece oamenii au si alte treburi ca nu traiesc din offroad .te rog sa mi spui ca stii mai bine in ce revista sau unde ai vazut afisarea clasamentului de la locul 4 in jos.eu stiu ca sectiunea open deoarece nu puncteaza in campionat primeste diplome de participare lucru care l am facut din seara premierii Nu stimate domn......nu sunt si nu am fost deloc cu capsa pusa.....nici acum si nici mai devreme.Daca ai sa rasfoiesti un pic prin topicuri ai sa remarci ,cu surprindere poate, ca am apreciat faptul ca ai fost unul din putinii care in opinia mea s-au straduit ca acest concurs sa iasa bine.Nu obisnuiesc sa mictionez pishaturi pe munca oamenilor insa imi asum vina ca atunci cand mi se pare ca sunt desconsiderat sa reactionez.Poate tonul meu nu a fost chiar unul conform cu uzantele saloanelor englezesti........insa pt acest lucru sunt gata sa-mi fac mea culpa si sa invatz din tainele diplomatiei Iesene. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreic Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 Ma bag si eu in seama. Nu m-am dat in concurs din motive tehnice - masina a cedat psihic:) - dar am avut acolo oameni sponsorizati de mine. La open e adevarat. In calitate de sponsor as fi vrut sa stiu si eu pe ce loc au iesit sa stiu daca isi merita banii si pt Campulung. Vreti sa atrageti sponsori dar mediatizare pas. Am fost la Iasi ca spectator. Dar sambata de exemplu nu a mediatizat nimeni unde sunt specialele si ca ar fi accesibile pentru public. Asa ca am vizionat Mall-ul. Am inteles ca traseul a fost super in ziua de sambata - felicitari Robert. Seara de sambata a fost insa o deceptie. Dupa petrecerea pe care am simtit-o pe pielea mea la Buzau sa stau acum pe scari la hotel si sa beau o bere mi s-a parut frustrant...sunt lucruri marunte dar care conteaza la atmosfera... Anul asta am facut si noi niste mici chestii organizatorice la Redbull Romaniacs. Ceea ce am remarcat acolo, in afara de traseele supertari, a fost grija tuturor fata de media si de spectatori. La concursurile de offroad spectatorii parca nu ar fi doriti...sunt lucruri care conteaza...sponsorii vin pentru media si pentru spectatori nu pentru sportivi... Cat despre clasament astept inca... Just Me Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Noiembrie 9, 2007 Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 Domnilor, ce se intampla? Se cearta lumea pe toate forumurile. Si aici si pe mania si pe dtrn! :p Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 9, 2007 Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 .. La concursurile de offroad spectatorii parca nu ar fi doriti...sunt lucruri care conteaza...sponsorii vin pentru media si pentru spectatori nu pentru sportivi... Asta cam asa e intradevar dar sunt convins ca exista cauze obiective si anume nu sunt destui oameni care sa se ocupe de asta. Nu ajung nici pentru partea de concurs si de aceea spectatorii sunt neglijati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TAdy Postat Noiembrie 9, 2007 Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 Incercati sa veniti din placere la Concursuri, si nu veti mai avea discutii interminabile si fara rost. Datorita unor oameni care se zbat, acest sport inca mai exista, cu greu de astfel, trebuie sa mai suportati si deficientele aparute. Datoria noastra este sa completam, si sa creem o admosfera placuta. Dativa-n p..a mea. no ofens dar se poarta pe topicu asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 9, 2007 Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 Domnilor, ce se intampla? Se cearta lumea pe toate forumurile. Si aici si pe mania si pe dtrn! :p E perioada cu luna plina probabil si se ridica blana pe sira spinarii. :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Noiembrie 9, 2007 Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 Domnilor, ce se intampla? Se cearta lumea pe toate forumurile. Si aici si pe mania si pe dtrn! :p E perioada cu luna plina probabil si se ridica blana pe sira spinarii. :ga :Hr :F :bx :dr3 :ang :shrk :fr2 :g Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Noiembrie 9, 2007 Partajează Postat Noiembrie 9, 2007 Dealtfel...cine intreba unde sunt specialele de sambata, organizatorii le-au spus. Chiar de joi "zona manastirii Hadambu" si crede-ma era la 200 de m de manastire. Chiar se putea intreba. Iar faza cu cheful... intr-adevar nu poate fi egalat performanta de la Buzau... http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreic Postat Noiembrie 10, 2007 Partajează Postat Noiembrie 10, 2007 Daca tu consderi ca la un concurs spectatorii trebuie sa intrebe...asa o fi.... Just Me Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Noiembrie 11, 2007 Partajează Postat Noiembrie 11, 2007 Teoretic pentru spectatori este numai trialul. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 Spectatorii trebuie informati prin mijloace media si prin inscriptii a se citi liante si afise. Fara spectatori nu are nici un farmec un concurs sau orice competitie. Asa ma duc sa ma dau singur de nebun prin padure. Si e mult mai ieftin. In ceea ce priveste spectatorii la un trial jos palaria in fata celor de la Harghita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 tipic romanesc : - unde e frate clasamentul? - du-te in p...a mea nu stiu care e problema ta,mai ales ca nu ai fost acolo asa ca te rog sa precizezi ce treaba ai tu cu clasamentul si cu remarca "dute in p..a mea"sau mi o trimiti mie asa in direct?daca ai fi direct interesat te ai uita pe site ul clubului si nu ai participa la discutii de offroad din fata calculatorului fiind total inafara subiectului deci,robert : 1. te-am citat daca te faci ca nu ai inteles,poti citi mai departe.daca nu ai inteles intr-adevar,renunta,inchide topicul. 2. eu ti-as fi dat ban fara sa mai stau la discutii cu tine 3. NIMENI SI NIMIC nu iti da dreptul sa injuri si sa ameninti pe cineva pe acest forum 4. mai ales ca activitatea ta aici se rezuma la a incerca sa vinzi lucruri,la a promova concursul unde esti co-organizator si la a critica alte concursuri 5. am verificat situl clubului inainte sa postez prima data si era gol 6. faptul ca un organizator nu ar trebui sa se vaite este o realitate 7. nemultumirile oamenilor le cunosc si fara sa fiu de fata,sunt baieti verticali,pe care ii cunosc demult si care nu au obiceiul sa vorbeasca aiurea.plus ca nu sunt strain de concursuri si de organizarea lor defectuoasa 8.este posibil sa ma insel,dar judecand dupa faptul ca pe podium nu sunt abonatii obisnuiti la primele locuri,este foarte probabil ca acest concurs nu a fost aranjat.atunci ma mira cu atat mai mult atitudinea ta incalificabila. 9.esti un moldovan foarte atipic.am multi prieteni in zona si pentru ei ospitalitatea este la rang de placere nu de povara. daca nici aceasta postare ,zic eu,de bun simt nu te va face sa pricepi unde ai gresit,este pacat. cu un zambet foarte obosit iti urez o noapte deosebitanu am nimic personal cu tine dar iti atrag atentia in cel mai frumos mod posibil ca de fapt tu vrei sa deranjnezi toata lumea sau cel putin sa ma scoti din sarite pe mine ;nimeni nu ti da dreptul sa evaluezi activitatea mea pe acest forum ,scuze ca am indraznit sa folosesc rubrica vanzari fara sa te consult daca am voie dar tin sa ti spun ca personal traiesc din vanzarea unor jante si cauciucuri vechi de 4x4 asa ca te rog nu ma lasa sa mor de foame;greseala mea este ca pun prea mult suflet in aceasta miscare 4x4 fara nici un avantaj material si pentru simplu motiv ca cei ca tine care se limiteaza la una doua intalniri de 4x4 sa poata comenta din scaun de acasa ca nu sant straini de aceste evenimemte. :pt cu acelasi zambet obosit te rog sa faci remarci numai atunci cand subiectul te priveste si sa tii cont ca te am intrebat daca imi trimiti gratuit afirmatia cu "......."sau eu nu am inteles ce spui. 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate