Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

despre nesimtire

Postări Recomandate

• Răspunsuri 68
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

mai...ce scandal

cred ca se uita motivul pt care au inceput concursurile...

bucuria iesiri in teren alaturi de alti impatimiti ai genului, cu care te intreceai dar era o bucurie sa il ajuti pe traseu si mai ales acele discutii de seara chiar daca erau "de ce toyota e mai buna decat nissanul si simexul e mai bun deact lantul"...

acel spirit se pierde si ramane doar spiritul de competitie

cei care au organizat un concurs (sau doar au luat parte la organizare in cazul meu) sunt tentati sa fie mai ingaduitori cu organizatorii.

ei stiu ca munca e titanica, timpul putin, problemele multe, BANII F F PUTINI.

si cand apare si o problema mai grea pe finalul concursului, cand toti organizatorii sunt efectiv terminati, ei bine poate sa dureze ceva vreme pana sa se remedieze.

nu sunt in masura sa judec cine a gresit si cat de mult,

spun ca trebuie sa fim mai toleranti pt ca dupa o vreme la fiecare o sa-i para rau de ce a spus la suparare

acum 2 ani (boboc in offroad fiind) am dat cu noroi si am manjit si eu pe Silviu Blaj pt esecul concursului lui de la Arad.

Consideram si eu ca a gresit atat de mult incat nu exista scuza.

Am gresit, omul a facut tot posibilul si in cel mai greu mod cu putinta.. . de unul singur. Dar eu habar nu aveam ce inseamna a organiza asa ceva si a fost mai usor sa dau cu parul in loc sa gandesc.

acum, pot spune ca la oricare concurs pot aparea probleme mari si care sa nu le poata rezolva organizatorii

Ori primul merit intr-un asemenea eveniment nu-l au concurentii care vin sa se dea, il are organizatorul

Acel organizator depune o munca f mare, initial gratuita (vede el daca mai scoate din parleala), si, cel mai important, isi asuma riscur mari din toate punctele de vedere.

Silviu a fost obligat de instanta sa plateasca la un proprietar o suma f f mare (de nu face terenul atat, apai cultura pe un an), iar banii din taxa de participare probabil au acoperit ceva din cheltuielile de pana atunci

Si atunci vin si intreb, merita sa organizeze cineva un concurs?

si daca o face pt ce credeti ca o face?

pt BANI??

pt voi, concurentii o face si sigur isi da toata silinta sa fie bine pana la final

si dupa concurs acesti concurenti ar fi bine sa fie un pik mai indulgenti daca nu iese ceva bine

altfel, in cativa ani, sprijiniti fiind de legislatie, nu o sa mai organizeze nimeni concursuri si o sa ne dam pe furis pe drumuri agricole dupa ploaie in grupuri maxim de cate 3...

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

din pacate asa este ai perfecta dreptate :h5 ;cat despre aradul din2006 am fost acolo si stiu ce s a intamplat sigur acel tip cu masina plina de gagici este pe forum si tin sa i transmit multa :fk :fk :fk ,asa s a intamplat si anul acesta la iasi unde am platit revopsit de garduri si 8-turile facute pe pasuni si cand te gandesti ca unii au nesimtirea sa deschida topic despre nesimtire :fr2 :fr2.Este de mentionat faptul ca acel posesor de wrangler a intrat intr un lan de grau si a facut numai8-turi sa arate la gagici cat de tare este el iar proprietarul lanului pentru a nu face urme ierbicida cu avionul.REZULTATUL:actionarea organizatorului in instanta si la final plata culturii integrale(a recoltei)
0741140440-Robert
Link spre comentariu

Prietene Robert......nu numai ca scazi dramatic nivelul discutiei pe acest forum......dar nici nu prea intelegi mare lucru din ce ti se intampla sau din ce ti se spune.Iti atrag atentia politicos ca folosesti prea des ''salamul"......si prea repede dai tu UE.Ia vezi matalutza un pic pe la aia 7 ani de acasa.....(sau din gara.....sau de sub pod.....). tine-ti tonul jos si mintea limpede.

Altfel insa....e perfect justificata revolta ta fata de unii care calca pe culturile oamenilor sau trec cu 90 km/h prin sate.

Cat despre nesimtire........ce sa zic.......tie inca iti pare normal ca nu a existat clasament decat la vreo 2 sapt dupa concurs......

Sigur....nu e usor sa organizezi un concurs......nu zice nimeni asta...dar faptul ca e greu sa faci un concurs nu te scuza daca iese prost.

Pe de alta parte nici nu ne poti pacali ca e normal sa nu stie organizatorul la ce pozitie se afla un CP.......si sa nu aiba gata un clasament amarat in ziua premierii.

Altfel.....destul de abila manevra ta de a induce ideea ca eu cu wranglerul meu plin de gagici in tanga.......cu maneaua urland la maxim.....calcam ca un animal peste lanul omului.

Imi permit sa-ti spun ca nu numai ca nu am wrangler.......dar n-am facut nici opturi si nici 69 pe pamantul vreunui razesh de-a lui Stefan.

Vezi si tu cum o dregi ca zau nu prea sunt omul care se da in stamba ....macar pt ca am deja 40 de ani si mi-au cam pierit de ceva vreme "figurile" de Copou cu care incearca unii sa impresioneze.

Cu acelasi nemarginit respect....al dv.....bla bla bla

Link spre comentariu

din pacate asa este ai perfecta dreptate :h5 ;cat despre aradul din2006 am fost acolo si stiu ce s a intamplat sigur acel tip cu masina plina de gagici este pe forum si tin sa i transmit multa :fk :fk :fk ,asa s a intamplat si anul acesta la iasi unde am platit revopsit de garduri si 8-turile facute pe pasuni si cand te gandesti ca unii au nesimtirea sa deschida topic despre nesimtire :fr2 :fr2.Este de mentionat faptul ca acel posesor de wrangler a intrat intr un lan de grau si a facut numai8-turi sa arate la gagici cat de tare este el iar proprietarul lanului pentru a nu face urme ierbicida cu avionul.REZULTATUL:actionarea organizatorului in instanta si la final plata culturii integrale(a recoltei)

Cine e totusi posesorul de Wrangler?

:grin:

Link spre comentariu

@bogdan4x4

Robert nu s-a referit la tine.

Eu zic sa va intalniti la o bere ca-i cel mai frumos asa. Atat cat il cunosc pe Robert pot spune ca atat ce a fost frumos la Iasi numa lui se datoareaza. El ne-a dat pe traseele alea si tot el este cel care a mers dupa toti concurentii rataciti sau cu probleme.

Si eu sunt de parere ca au fost probleme la secretariatul concursului, dar din respect pt Robert si din faptul ca stiu munca lui e numai din pasiune nu comentez "GAZELE" din capu celorlalti organizatori.

Nici atatitudinea lui Robert nu a fost corecta fata de tine, dar probabil ca nu i-a picat bine acest topic dupa cat a muncit el la acel concurs.

Intre membri unui club se creaza o prietenie asa cum e in armata "toti pentru unu, unu pentru toti"

Daca un membrul al clubului "Off-Road Bucovina" ramane undeva (oriunde) eu personal merg dupa el, oriunde ar fii, cu riscu sa-mi fac masinile praf.

Normal ca exista reactii necontrolate, cand vine in discutie un club.

Apropos mai este cineva pe acest forum din clubul de la IASI???????

Suntem putini, nu merita se ne certam. :lol:

Va saluta cu respect Rasty.

Link spre comentariu

Robert mi-am adus aminte apropo de stropit garduri,in RB-ul vostru nu stiu daca au fost 2 restrictii de viteza,dar in schimb s-a mers prin o gramada de sate si comune,ar fi trebuit sa puneti mult mai multe.Normal ca daca nu ai restrictie in RB ii dat talpa :grin:

Acuma e drept ca exista si nesimtiti care chiar daca au restrictii ei tot cu acceleratia la fund merg,dar asta tine de cei 7 ani de acasa :-(

Cat despre discutia cu wranglerul si gagicile nu cred ca la tine s-a referit Bogdane :grin: (cu masina plina de gagici te-as vedea,dar nu in wrangler :twisted: )

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Rasty......tot respectul pt atitudinea ta si pt felul calm si calculat in care ai pus problema.Sigur ca e greu ......si STIU CA ROBERT A MUNCIT.

Chiar am zis pe undeva prin forumul asta ca pt un concurs facut de un singur om.....a iesit f bine.

Nu conteaza ce vorbe mi-am aruncat eu aici cu Robert.......fapt e doar ca nu ash ezita nici o clipa sa ma duc sa-l scot daca a ramas undeva......noapte sau zi.....la iasi sau in alta parte.

La urma urmei......poate ca ai dreptate si echilibrul postului tau va face sa sara dopul la o sticla de bere

Cu respect bogdan4x4

Link spre comentariu

Rasty......tot respectul pt atitudinea ta si pt felul calm si calculat in care ai pus problema.Sigur ca e greu ......si STIU CA ROBERT A MUNCIT.

Chiar am zis pe undeva prin forumul asta ca pt un concurs facut de un singur om.....a iesit f bine.

Nu conteaza ce vorbe mi-am aruncat eu aici cu Robert.......fapt e doar ca nu ash ezita nici o clipa sa ma duc sa-l scot daca a ramas undeva......noapte sau zi.....la iasi sau in alta parte.

La urma urmei......poate ca ai dreptate si echilibrul postului tau va face sa sara dopul la o sticla de bere

Cu respect bogdan4x4

Va astept la o bere (in trei daca se poate) :wink:

Link spre comentariu

:h5 :grin:
forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Cine e totusi posesorul de Wrangler?

:grin:

un tip din cluj cu wrangler alb si sant sigur ca va ajunge sa citeasca ce am scris;la Bogdan sincer nu am facut nici o aluzie
0741140440-Robert
Link spre comentariu

Prietene Robert......nu numai ca scazi dramatic nivelul discutiei pe acest forum......dar nici nu prea intelegi mare lucru din ce ti se intampla sau din ce ti se spune.Iti atrag atentia politicos ca folosesti prea des ''salamul"......si prea repede dai tu UE.Ia vezi matalutza un pic pe la aia 7 ani de acasa.....(sau din gara.....sau de sub pod.....). tine-ti tonul jos si mintea limpede.

Altfel insa....e perfect justificata revolta ta fata de unii care calca pe culturile oamenilor sau trec cu 90 km/h prin sate.

Cat despre nesimtire........ce sa zic.......tie inca iti pare normal ca nu a existat clasament decat la vreo 2 sapt dupa concurs......

Sigur....nu e usor sa organizezi un concurs......nu zice nimeni asta...dar faptul ca e greu sa faci un concurs nu te scuza daca iese prost.

Pe de alta parte nici nu ne poti pacali ca e normal sa nu stie organizatorul la ce pozitie se afla un CP.......si sa nu aiba gata un clasament amarat in ziua premierii.

Altfel.....destul de abila manevra ta de a induce ideea ca eu cu wranglerul meu plin de gagici in tanga.......cu maneaua urland la maxim.....calcam ca un animal peste lanul omului.

Imi permit sa-ti spun ca nu numai ca nu am wrangler.......dar n-am facut nici opturi si nici 69 pe pamantul vreunui razesh de-a lui Stefan.

Vezi si tu cum o dregi ca zau nu prea sunt omul care se da in stamba ....macar pt ca am deja 40 de ani si mi-au cam pierit de ceva vreme "figurile" de Copou cu care incearca unii sa impresioneze.

esti intr o directie cu totul gresita da ti seama singur ai 40ani si multa experienta pe forum .ce tin eu sa ti spun este ca sfanta pul- este un cuvant folosit de oricine in offroad indiferent de pregatire profesionala ,apartenenta politica,sex sau religie,este cuvantul care te elibereaza de orice trac ,este echivalentul celor20 -30 de cai putere care lipsesc masinii care o conduci(in general)este obiectul cu care faci pipi si care il folosesti de cand te ai nascut,si care te ajuta acum cand esti mare sa satisfaci masina aia plina cu gagici(daca poti),este lucrul care pui mana de cele mai multe ori pe zi si care il vezi cel mai des si tu il neglijezi total,nu il bagi in seama si pui acest lucru pe seama celor 7 ani de acasa.FOARTE RAU!!!Cat despre figurile de copou alea le au poetii,indragostitii,pictori si alte "vip"care sant in trecere prin zona respectiva eu fac precizarea ca acolo traiesc si nu sant nici vip nici peisagist :twisted:
0741140440-Robert
Link spre comentariu

esti intr o directie cu totul gresita da ti seama singur ai 40ani si multa experienta pe forum .ce tin eu sa ti spun este ca sfanta pul- este un cuvant folosit de oricine in offroad indiferent de pregatire profesionala ,apartenenta politica,sex sau religie,este cuvantul care te elibereaza de orice trac ,este echivalentul celor20 -30 de cai putere care lipsesc masinii care o conduci(in general)este obiectul cu care faci pipi si care il folosesti de cand te ai nascut,si care te ajuta acum cand esti mare sa satisfaci masina aia plina cu gagici(daca poti),este lucrul care pui mana de cele mai multe ori pe zi si care il vezi cel mai des si tu il neglijezi total,nu il bagi in seama si pui acest lucru pe seama celor 7 ani de acasa.FOARTE RAU!!!Cat despre figurile de copou alea le au poetii,indragostitii,pictori si alte "vip"care sant in trecere prin zona respectiva eu fac precizarea ca acolo traiesc si nu sant nici vip nici peisagist :twisted:

mda....bine.....

Link spre comentariu

mda....bine.....

Pentru ca ti am aratat cat de importanta este p-ula dai o bere la clung? :sm
0741140440-Robert
Link spre comentariu

tipic romanesc :

- unde e frate clasamentul?

- du-te in p...a mea

:ga :ga :ga

Esti de belea! M-am cracanat de ras!

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare