terrano Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: utilitate AVM? Mai exista un model de automat la Jimny, MRL-ul este actionat de catre vacuum. In momentul cuplari 4H este actionata o electrovalva care cu ajutorul vacuumului extrage MRL-ul si blocheaza butucul rotii pe planetara. In momentul decuplarii 4H magnetul il trage inapoi numaiexistand forta de suctiune al vacuumului. Sper ca l-am descris corect fenomenul. De la inceput am avut problema cu electrovlva, apoi am avut blocat pe planetara una dintre MLR-uri , am umblat asa vreo luna , in acest timp s-a stricat etanseitatea mrl-ului automat la simering si apoi degeaba vroiam sa mai dau vacuum acolo scapa si nu cupla, asa ca am luat manuale. De atunci sunt fara griji, am scapat de stresul sa nu cumva sa agat sub masina cu vreo creanga conductele de vacuum. Deci manualele au un mare avantaj, mai ales la sistemul asta pe vacuum. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jolly Roger Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: utilitate AVM? Atunci ma indoiesc de fiabilitatea (si functionarea sigura 100%) hub-urilor de la Suzuki. Noroc ca-s masini usurele... Sincer sa fiu, experienta mea e cu Toyota si Nissan. De veverite si de Jimmny am fugit tot timpul (...sau ele de mine), ca nu ma cuprind!:wink: ... BRAKES ARE FOR PUSSIES !.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: utilitate AVM? Am si eu o intrebare legate de MRL. Multe s-au spus, si s-au spus bine, dar eu am o dilema. La mine la Terrano nu am MRL, asta inseamna ca atunci cand e in 4x2 rotile din fata angreneaza planetarele , grupul si apoi cardanul in gol. Intrebarea mea este in care sistem e sansa mai mare sa se strice ceva: -MRL automat -MRL manual -roti cuplate permanent Care din cele 3 sisteme are sansa sa cedeze mai usor in caz de utilizare in conditii dificile? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: utilitate AVM? @ Irod exact aceasi intrebare mi-am pus si eu, daca merita sa fac ceva si sa pun mrl-uri la Terrano. Si asta dupa ce am avut crucea de cardan uzata si trepidatii in masina. Abia atunci mi-am pus inrebarea de ce dracu s-a uzat crucea de pe cardanul fata care normal ar trebui sa se invarte numai cand esti in 4x4, asa am aflat ca de fapt la terrano se invarte tot timpul, adica la modelele fara MRL. Deci acum tot ma intreb daca investesc intrun MRL sau astept sa am probleme la planetara, diferential, cruci cardanice. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Re: utilitate AVM? Daca mergi mult in 2x4 pe asfalt, banii de pe MRL ii salvezi din consumul de combustibil! Fara sa punem in calcul uzura celorlalte piese! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pvf Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Re: utilitate AVM? Adica cu MRL.urile decuplate, ca si cu ele cuplate tot 2x4 mergi daca nu cuplezi din maneta. Eu am permanent cuplat din fabrica, parca se simte ca merge un pic mai greu. :tk Nissan Terrano 2, 2001, 2.7tdi, 125cp.:dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Re: utilitate AVM? @ Irod exact aceasi intrebare mi-am pus si eu, daca merita sa fac ceva si sa pun mrl-uri la Terrano. Si asta dupa ce am avut crucea de cardan uzata si trepidatii in masina. Abia atunci mi-am pus inrebarea de ce dracu s-a uzat crucea de pe cardanul fata care normal ar trebui sa se invarte numai cand esti in 4x4, asa am aflat ca de fapt la terrano se invarte tot timpul, adica la modelele fara MRL. Deci acum tot ma intreb daca investesc intrun MRL sau astept sa am probleme la planetara, diferential, cruci cardanice. La mine prima cruce la cardanul fata, crucea dinspre cutia de transfer am schimbat-o la 120.000 km. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Endevour Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: utilitate AVM? Ce pret ar avea niste MRL-uri tip AVM pt un Y60 ? Si la cat s-ar ridica manopera ? Multam. “If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b97all Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: utilitate AVM? Daca mergi mult in 2x4 pe asfalt, banii de pe MRL ii salvezi din consumul de combustibil! Fara sa punem in calcul uzura celorlalte piese! Care e diferenta de consum? practic, nu teoretic? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: utilitate AVM? nu cred ca a stat cineva sa calculeze diferente de consum, aia este bashca daca exista:x este vorba de a nu invarti, implicit uza inutil, piese scumpe... pt. mine, manuale all the way.... @Irod: MRL automat vs. MRL manual vs cuplaje permanente - cele din urma se vor strica ultimele, daca acel cuplaj permanent e unul sanatos, gen turisme cu planetara in butuc. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianmario Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: utilitate AVM? Salut. Daca ai MRL automat, cand cuplezi 4x4 se cupleaza si ele, iar cand decuplezi 4x4 trebuie sa mergi innapoi 2 m sa se decupleze. Ce se intampla daca decuplez 4x4 si nu merg inapoi cei 2 m? Raman cuplate MRL-urile dar se decupleaza din reductor. Este vreo problema in a continua sa mergi cu ele cuplate, fara sa se strice ceva? Mentionez ca am un Galloper cu LSD pe spate. Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner. (Winston Churchill) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: utilitate AVM? Daca ramin cuplate ambele vei angrena inutil puntea fata si cardanul cu axa lui din cutia de transfer .In acest caz nu prea ai ce defecta pe loc , doar o uzura in plus la cele mentionate , si un consum mai mare , care teoretic la patrol este de 3-5 % in plus . Daca ramine cuplat unul singur , cel mai probabil va defecta diferentialul , pentru ca angreneaza intr-o veselie jumatatea lui de diferential , iar ocazional va provoca cuplarea la roata opusa, de regula in mers , cu socuri , total aleator . Si de aici , Domnul cu mila ... Daca nu faci manevra recomandata de decuplare , in cazul in care mecanismele sint in buna stare de functionare , vor decupla cu prima ocazie , 99% din cazuri pe rind , unul ( cel mai curat ) primul si la ceva timp si al doilea . Cele mentionate sint generale pentru MRL automate , fara sa aiba vreo importanta tipul de transmisie -punte , IFS ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Nissan: utilitate AVM? (discutie generala) Stie cineva vreun mecanic, care poate sa monteze MRL-uri pe niva???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 30, 2011 Partajează Postat Ianuarie 30, 2011 Re: Nissan: utilitate AVM? (discutie generala) Daca ai gasit modelul si merg pe masina ta, nu ai nevoie de mecanic....este cu putin mai greu decit ai face o pana..... Daca ai AVM Sau orice altceva,au in cutie instructiuni de montaj......trage un ochi si te convingi singur. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camsonat Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: Nissan: utilitate AVM? (discutie generala) Stimati colegi, readuc in discutie subiectul cuplajelor pentru a obtine ceva informatii. Ieri fiind in 4x4 cu masina din semnatura, am trecut pe loc pe 2x4 pentru a putea intoarce pe zapada mai din scurt (a se citi drift). Probabil stiti ca modelul meu are unghiul de bracaj foarte mic. Dupa ce am intors am ramas in 2x4 dar auzeam un zgomot de frecare discontinua la dreapta fata. Am oprit am refacut manevra 4x4-2x4 si si-a revenit. E posibil ca gresarea sa nu mai fie eficienta si sa ramina in pozitii intermediare? Ce metode de verificare a starii cuplajelor automate exista la indemina cui nu are atelier acasa? Cuplajele sunt originale si nu pare sa se fi umblat la ele. '89 Terrano 3.0L V6 VG30I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: Nissan: utilitate AVM? (discutie generala) In afara de decuplat cutia de transfer (trecut levierul din 4x4 in 4x2) mai trebuie sa si dai cu spatele gen 2-3 metri pentru a asigura decuplarea MRL urilor... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: Nissan: utilitate AVM? (discutie generala) Daca sunt automate de obicei trebuie sa mergi putin inapoi ca sa se decupleze. Toate au un rost. Cand nu-l mai respecti risti sa le strici sau sa-ti faca figuri. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: Nissan: utilitate AVM? (discutie generala) Alta posibilitate decit o demontare si o curatare nu ai . Si te edifici despre starea cuplajelor . Daca ai retineri in a le demonta integral , cel putin fa-le o spalare buna cu benzina , asa cum se gasesc dupa demontarea de pe roata , apoi unge-le usor cu ulei ( adica le ungi mai abundent si apoi le lasi sa se scurga bine de uleiul in exces ) . Recomand un imbus de calitate , pentru a nu avea probleme daca olaresti capul la vreun surub . De asemenea , ce s-a scris mai sus despre procedura de deculare a MRL-urilor automate este absolut necesara . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Februarie 27, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: Nissan: utilitate AVM? (discutie generala) In afara de decuplat cutia de transfer (trecut levierul din 4x4 in 4x2) mai trebuie sa si dai cu spatele gen 2-3 metri pentru a asigura decuplarea MRL urilor... Manevra de a da in marsarriere este numai pt decuplarea MLR-urilor automate, nu? Pt cele manuale nu e cazul, sa inteleg. GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: Nissan: utilitate AVM? (discutie generala) Exact .... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: Nissan: utilitate AVM? (discutie generala) Pentru alea manuale te dai jos din masina si schimbi maneta de pe avm de la 4*4 pe 4*2 sau invers , fara alte operatiuni. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Februarie 27, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: Nissan: utilitate AVM? (discutie generala) Asa am facut mereu, deci e bine ( ma refer la cele manuale ) GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camsonat Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: Nissan: utilitate AVM? (discutie generala) Vedeti ce inseamna sa fi novice? Multumesc mult pentru sfaturi. Ce spuneti voi aici nu prea scrie in carti si in afara de voi nu prea cunosc utilizatori de 4x4. Nu ma dau inapoi de la demontare completa, mai ales ca am cumparat si manualul de reparatie original. Problema ramine timpul dar sper ca la toamna ma bag la o mozoleala cu vaseline antice. Pina atunci am de facut toate instalatiile dintr-o casa (dupa serviciu). '89 Terrano 3.0L V6 VG30I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: Nissan: utilitate AVM? (discutie generala) Problema ramine si evolueaza in timp , pentru ca functionarea va fi din ce in ce mai afectata , uzura putind progresa mai repede la un cuplaj murdar cu vaselina si praf/noroi . Cele automate sint mai putin expuse la murdarie , mai mult la contaminarea cu vaselina . Daca folosesti masina ocazional , poate ca mai suporta aminare . Daca e mai frecvent utilizata , ar fi indicat sa macar sa la speli mecanismele si sa le ungi . Manualul e foarte bun , totusi la o demontare totala ( si nu numai ) fa si niste poze strategice .Ajuta mult la remontare . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camsonat Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: Nissan: utilitate AVM? (discutie generala) In 2 ani am facut 7.000 Km cu ea. Nici extrem si nici viteze mari pe 4x4 nu a indurat. De aceea cred ca mai suporta aminare. Stima. '89 Terrano 3.0L V6 VG30I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate