Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sinaia, predeal?

adrianudeanu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 78
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: sinaia, predeal?

Ar fi Glod(Moroieni)-Pestera.

Ma gandesc la el de cateva zile, dar nu stiu cum e drumul si singur nu ma duc.

Nu sunt dotat corespunzator.

:tk Nissan Terrano 2, 2001, 2.7tdi, 125cp.:dr1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un traseu interesant Azuga - Comarnic sau Comarnic-Valea Doftanei...Gasesti detalii la Iesiri de sf se saptamana. Foloseste functia "cautare" cu incredere! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

valea azugii...poti sa detaliezi te rog? o sa ma duc azi in "inspectie":P. multumesc mult

Valea Azugii e cea care duce de la Azuga la Sacele. s-ar putea sa fie cam multa zapada insa in perioada asta.

iti atasez mai tarziu si trackul

Va salut !

Link spre comentariu

pana la pestera nu prea se cheama offroad...zic eu...adica 30% din drum e asfaltat (ma rog, cu gropile aferente, ca e Romania...) apoi drumul e pietruit, nu e noroi, nimic, nu e nicio panta...se poate merge cu orice masina. intr-adevar, peisajul e f frumos pe malul lacului acolo. pentru cine nu a mai fost niciodata pe acolo, e chiar f dragut:D eu am fost pe acolo si cu o toyota auris:bananaasa ca nu va asteptati la ceva urcari, coborari...rauri etc:) :h5

Link spre comentariu

pana la pestera nu prea se cheama offroad...zic eu...adica 30% din drum e asfaltat (ma rog, cu gropile aferente, ca e Romania...) apoi drumul e pietruit, nu e noroi, nimic, nu e nicio panta...se poate merge cu orice masina. intr-adevar, peisajul e f frumos pe malul lacului acolo. pentru cine nu a mai fost niciodata pe acolo, e chiar f dragut:D eu am fost pe acolo si cu o toyota auris:bananaasa ca nu va asteptati la ceva urcari, coborari...rauri etc:) :h5

Unde p///// calului e asfaltat frate ??? portinunea aia poate pana la sanatoriu cu gropi cat roata masinii si pe urma da e pietruit dar vara nu iarna am facut drumul ala de 3 ori si cu masina si la picior si nu e asa cum pare mai ales iarna unde poate sa iti traga o ninsoare de ramai acolo pana la vara plus ca daca se pune o ceata din aia cum am prins eu (pe jos) de la Piatra Arsa la cota 1400 de nu mai vedeam marcajele o pui rau eu zic sa nu va jucati am vrut si eu sa ma duc la Piatra Arsa (nici gand Babele -vedet ca a mai incercat cineva si nu a reusit cautati la iesiri) l-am sunat pe cabanier si a zis sa stau cuminte chiar daca am 4x4 nu vreau sa va dezamagesc dar nu e de joaca mai bine va duceti le Pestera intrati si in pestera :ha: si ascultati-l si pe nenea Marius ca e om din zona in varsta si cu experienta.

Eu o sa fiu pe la Moeciu sincer sa fiu as merge la Pestara dar ma abat mult de la traseu o sa stau prin zona si incerc sa ajung la Cabana Cascoe barajul Pecineagul drum de 40 km dus intors privelisti super si din ce am citit pe net sunt si portiuni mai grele de offroad.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Da ma luat valul (pt ca am patito si stiu cum este) si v-am certat un pic.Scuze deci daca plecati duceti-va la Pestera sau veniti spre Moeciu sunt destule trasee in zona si poate ma alatur si eu.Bafta.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare