adrianudeanu Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 un drum frumos pe langa sinaia, predeal..in afara de cel spre babele, stie cineva? multumesc mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pvf Postat Februarie 16, 2010 Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: sinaia, predeal? Ar fi Glod(Moroieni)-Pestera. Ma gandesc la el de cateva zile, dar nu stiu cum e drumul si singur nu ma duc. Nu sunt dotat corespunzator. :tk Nissan Terrano 2, 2001, 2.7tdi, 125cp.:dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Februarie 16, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2010 Re: sinaia, predeal? drumul de care spui tu e drumul spre babele, una din variante (pana unde cel spre babele se lasa in dreapta). e f ok, nu e greu deloc. da-mi add pe mess si vorbim adrianudeanu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: sinaia, predeal? Ceva weekendul asta ? https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: sinaia, predeal? Ceva weekendul asta ? Ceva noroi weekendul asta !!!:banana:banana:banana jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: sinaia, predeal? ar mai fi si valea Azugii dar nu stiu cat de mare e zapada pe acolo :D Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Februarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: sinaia, predeal? valea azugii...poti sa detaliezi te rog? o sa ma duc azi in "inspectie":P. multumesc mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: sinaia, predeal? Un traseu interesant Azuga - Comarnic sau Comarnic-Valea Doftanei...Gasesti detalii la Iesiri de sf se saptamana. Foloseste functia "cautare" cu incredere! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Februarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: sinaia, predeal? ma voi "initia" in ale cautatului:P, merci mult de idee:D dar trebuia sa stiu ce sa caut:h5:gr1:tr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: sinaia, predeal? daca se organizeaza ceva duminica ma bag si eu prin zona azuga valea doftanei cheia. ceva mai si cu timp pentru un gratar la ceata :x si mai gasim doritori.:ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Februarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: sinaia, predeal? o sa ma duc azi prin zona sa cercetez starea drumurilor si "gradul de practicabilitate":P revin cu detalii dupa 12 noaptea:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: sinaia, predeal? valea azugii...poti sa detaliezi te rog? o sa ma duc azi in "inspectie":P. multumesc mult Valea Azugii e cea care duce de la Azuga la Sacele. s-ar putea sa fie cam multa zapada insa in perioada asta. iti atasez mai tarziu si trackul Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: sinaia, predeal? Drumul Moroieni-Pestera trebuie sa fie 'mega soft' pentru oricare dni masinile noastre, caci e intertinut cu grederul de cei de la hotel Pestera.... Deci E DRUM... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: sinaia, predeal? Eu propun duminica Moroieni-Pestera ...eventual Babele ! hai sa incep si o lista 1. AdiOnWeb https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: sinaia, predeal? 2 COBRRA:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: sinaia, predeal? :ha: Daca ajungi la Babele iti dau premiu. Nici pana la Piatra Arsa nu era deszapezit drumul zilele trecute, era zapada mult mai mare decat freza... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: sinaia, predeal? :ha: Daca ajungi la Babele iti dau premiu. Nici pana la Piatra Arsa nu era deszapezit drumul zilele trecute, era zapada mult mai mare decat freza... Atunci ramane pana la Pestera ! mersi de info ! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Februarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: sinaia, predeal? pana la pestera nu prea se cheama offroad...zic eu...adica 30% din drum e asfaltat (ma rog, cu gropile aferente, ca e Romania...) apoi drumul e pietruit, nu e noroi, nimic, nu e nicio panta...se poate merge cu orice masina. intr-adevar, peisajul e f frumos pe malul lacului acolo. pentru cine nu a mai fost niciodata pe acolo, e chiar f dragut:D eu am fost pe acolo si cu o toyota auris:bananaasa ca nu va asteptati la ceva urcari, coborari...rauri etc:) :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: sinaia, predeal? venim si noi sa incercam toyota:ha: Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianudeanu Postat Februarie 17, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: sinaia, predeal? patrol am si eu, cu 37-uri;)). am spus de auris pentru ca am vrut sa subliniez ca drumul e...mai mult decat practicabil:):h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: sinaia, predeal? deci pana acum , 1. AdiOnWeb 2. Cobrra si eventual baietii de la Ploiesti :h5 3. Didone 4. ... https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: sinaia, predeal? sau daca doriti putem merge spre cheia cu intoarcere prin ,,munti,, tabla butii -slon-drajna-ploiesti. Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: sinaia, predeal? aveti idee cam ce zapada e pe drumurile pe care vreti sa mergeti? iar vremea sus in munte a fost tare ciufulita astazi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: sinaia, predeal? pana la pestera nu prea se cheama offroad...zic eu...adica 30% din drum e asfaltat (ma rog, cu gropile aferente, ca e Romania...) apoi drumul e pietruit, nu e noroi, nimic, nu e nicio panta...se poate merge cu orice masina. intr-adevar, peisajul e f frumos pe malul lacului acolo. pentru cine nu a mai fost niciodata pe acolo, e chiar f dragut:D eu am fost pe acolo si cu o toyota auris:bananaasa ca nu va asteptati la ceva urcari, coborari...rauri etc:) :h5 Unde p///// calului e asfaltat frate ??? portinunea aia poate pana la sanatoriu cu gropi cat roata masinii si pe urma da e pietruit dar vara nu iarna am facut drumul ala de 3 ori si cu masina si la picior si nu e asa cum pare mai ales iarna unde poate sa iti traga o ninsoare de ramai acolo pana la vara plus ca daca se pune o ceata din aia cum am prins eu (pe jos) de la Piatra Arsa la cota 1400 de nu mai vedeam marcajele o pui rau eu zic sa nu va jucati am vrut si eu sa ma duc la Piatra Arsa (nici gand Babele -vedet ca a mai incercat cineva si nu a reusit cautati la iesiri) l-am sunat pe cabanier si a zis sa stau cuminte chiar daca am 4x4 nu vreau sa va dezamagesc dar nu e de joaca mai bine va duceti le Pestera intrati si in pestera :ha: si ascultati-l si pe nenea Marius ca e om din zona in varsta si cu experienta. Eu o sa fiu pe la Moeciu sincer sa fiu as merge la Pestara dar ma abat mult de la traseu o sa stau prin zona si incerc sa ajung la Cabana Cascoe barajul Pecineagul drum de 40 km dus intors privelisti super si din ce am citit pe net sunt si portiuni mai grele de offroad. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 18, 2010 Partajează Postat Februarie 18, 2010 Re: sinaia, predeal? Da ma luat valul (pt ca am patito si stiu cum este) si v-am certat un pic.Scuze deci daca plecati duceti-va la Pestera sau veniti spre Moeciu sunt destule trasee in zona si poate ma alatur si eu.Bafta. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate