Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sinaia, predeal?

adrianudeanu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 78
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: sinaia, predeal?

Unde p///// calului e asfaltat frate ??? portinunea aia poate pana la sanatoriu cu gropi cat roata masinii si pe urma da e pietruit dar vara nu iarna am facut drumul ala de 3 ori si cu masina si la picior si nu e asa cum pare mai ales iarna unde poate sa iti traga o ninsoare de ramai acolo pana la vara plus ca daca se pune o ceata din aia cum am prins eu (pe jos) de la Piatra Arsa la cota 1400 de nu mai vedeam marcajele o pui rau eu zic sa nu va jucati am vrut si eu sa ma duc la Piatra Arsa (nici gand Babele -vedet ca a mai incercat cineva si nu a reusit cautati la iesiri) l-am sunat pe cabanier si a zis sa stau cuminte chiar daca am 4x4 nu vreau sa va dezamagesc dar nu e de joaca mai bine va duceti le Pestera intrati si in pestera :ha: si ascultati-l si pe nenea Marius ca e om din zona in varsta si cu experienta.

Eu o sa fiu pe la Moeciu sincer sa fiu as merge la Pestara dar ma abat mult de la traseu o sa stau prin zona si incerc sa ajung la Cabana Cascoe barajul Pecineagul drum de 40 km dus intors privelisti super si din ce am citit pe net sunt si portiuni mai grele de offroad.

Salut, o sa fiu si eu in zona Satic de vineri seara -un nr. de telefon te rog.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu va faceti planuri prea marete pe partea cu cheia / tabla butii. Sapt trecuta la Muntele rosu era zapada intre 1 si 2 metri. In Cheia este cam de 50 - 80 cm. Am trecut eu ieri pe acolo. De tabla butii nu mai zic , cu siguranta este mare si acolo.

Pe Azuga puteti intra pe la partie si o tineti catre stanga si dupa vre-o 10 Km ajungeti la fosta cabana de vanatoare a lui Ceausescu. Pe urma vet-i ajunge la Susai si de acolo coborati in Predeal . E frumoasa zona si nu cred ca ve-ti avea probleme.

Link spre comentariu

Atentie pe unde iti vei invarti rotile, zona mentionata se cheama valea Dambovitei si partial se afla in rezervatia naturala Piatra Craiului.....

Drumul pana la baraj este practicabil aproape in permanenta si nu ridica probleme niciunui tip de masina (nu luam in calcul pe cele supersport), exceptie ar face ultimul km si jumatate, dar numai daca este gheata. Este periodic dezapezit pentru a schimba personalul de supraveghere de la baraj. Dupa baraj insa..... si din pacate nici copaci ( de care sa te troliezi) nu au mai ramas :uameni.

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu

Mersi am vazut ca este in rezervatie drumul practic este chiar la margine.Nu am de gand sa merg mai sus de baraj si nici sa ma bag pe drumuri laturalnice.Poate voi trece un pic de baraj dar daca se impute nu ma risc ca sunt patit si stiu.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Of mai Cristi ai mai spus odata de ele si nu ti-am raspuns :ha:.

Alea din avatar sunt doar asa de ''parada'':top

Daca le aveam le prezentam eu pana acum.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Din Sinaia pana la bifurcatia spre Babele in decembrie 2009

Multumesc colegilor de forum ca-mi permit sa fac off-road/on-road de calculator!

De la Azuga la Susai, sigur se poate merge! Spre Sacele nu cred!

Editat de Forte
Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Si din Valea Azugii spre Susai e destul de greu, este foarte ingust facuta partie si daca vine din sens opus ceva nu este loc. Partia este facuta mai mult pentru ATV-uri si snowmobile. Era facuta partie si spre Sacele dar nu stiu exact pana unde. Eu am fost zilele trecute cu snowmobilul prin zona aceea.

V-ar trebui lanturi ca sa ajungeti sigur in Predeal din Valea Azugii.

Link spre comentariu

da, exact cum am spus, 30% din drum e asfaltat, si cum am mentionat, CU GROPILE AFERENTE. daca stam sa ne gandim un pic, si comparam cu ce e la altii, noi nu avem niciun drum asfaltat in tara...din moreni, pana dupa sanatoriu, unde incepe piatra cubica, e asfaltat...poate de cand nu am mai fost pe acolo, 2-3 luni, au furat tiganii asfaltul...se prea poate. drumul e absolut banal, mentin aceasta idee. nu e nimic de urcat (adica gradul de inclinare al drumului nu se simte), e cam ca si drumul spre susai (cu toate ca acolo sunt 2-3 pante...)

Unde p///// calului e asfaltat frate ??? portinunea aia poate pana la sanatoriu cu gropi cat roata masinii si pe urma da e pietruit dar vara nu iarna am facut drumul ala de 3 ori si cu masina si la picior si nu e asa cum pare mai ales iarna unde poate sa iti traga o ninsoare de ramai acolo pana la vara plus ca daca se pune o ceata din aia cum am prins eu (pe jos) de la Piatra Arsa la cota 1400 de nu mai vedeam marcajele o pui rau eu zic sa nu va jucati am vrut si eu sa ma duc la Piatra Arsa (nici gand Babele -vedet ca a mai incercat cineva si nu a reusit cautati la iesiri) l-am sunat pe cabanier si a zis sa stau cuminte chiar daca am 4x4 nu vreau sa va dezamagesc dar nu e de joaca mai bine va duceti le Pestera intrati si in pestera :ha: si ascultati-l si pe nenea Marius ca e om din zona in varsta si cu experienta.

Eu o sa fiu pe la Moeciu sincer sa fiu as merge la Pestara dar ma abat mult de la traseu o sa stau prin zona si incerc sa ajung la Cabana Cascoe barajul Pecineagul drum de 40 km dus intors privelisti super si din ce am citit pe net sunt si portiuni mai grele de offroad.

Link spre comentariu

cristi ,,,,,, dar de ce nu incercam sa reeditam un traseu ploiesti--- cheia pana unde se ajunge? sunt locuri destul de frumoase si pline de noroi si zapada unde mai punem ca traseul este mai mult off-road:2dr plic cu de toate pentru toti........ cei care au fost anul trecut stiu:h5 si poate asa se strang mai multi doritori.

Link spre comentariu

Pana la Drajna pe traseul de anul trecut este zapada mare in padure si necalcata de nimeni. De asemeni din Cerasu pana in zona Stangaciu - lacul vulturilor se poate ajunge pt ca au mai trecut taf-urile, dar de acolo mai departe e prapad. Nu zic ca n-ar merge prin zapada dar fara masina pregatita nu se poate. Am fost zilele trecute cu un Pajero stock si dupa max 800 de metri in padure ne-am impotmolit si ne-a scos Arthur de acolo si n-a fost chiar simplu.

Oricum eu n-am masina. E la Brasov la Marius Lupu.

Link spre comentariu

Daca vin masini pregatite (statie, troliu, Simex, sufe, scripeti, lopata, etc.), ma tenteaza si pe mine ...

Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie

Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

4x4Maniac's is where we are

Link spre comentariu

Avem asa :

AdiOnWeb si Didone(eventual inca o masina) din Bucuresti , Cobrra cu doua masini cel putin din Ploiesti .

Intalnirea la Ploiesti se face la 7.00 in Petromul de la iesire pe DN1 Ploiesti !

In Bucuresti daca mai sunt doritori ne vedem la 6.00 in mecul de la Otopeni .

Traseul ar fi pana la Pestera si gratarul de rigoare !

Link spre comentariu

Domnilor , eu merg la Pestera , Bolboci ! Propun plecarea din Bucuresti undeva la 6 dimneata !

Nu contati pe mine ...

Have fun !

Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie

Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

4x4Maniac's is where we are

Link spre comentariu

de ce nu mergeti voi prin targoviste, apoi in moroeni faceti stanga, la iesirea din localitate (e o curba la dreapta dupa pod, acolo parasiti drumul principal, faceti stanga)...e mai scurt, adica nu ajungeti in sinaia ca sa va intoarceti. pe urma, de la pestera, puteti sa va duceti prin sinaia si sa mergeti acolo unde spune Cristi:) (zic si eu, asta ca sa nu va:h5 intoarceti)

Editat de adrianudeanu
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare