Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

pareri despre organizare

Postări Recomandate

in urma discutiilor aparute in topicul "nesimtire" cred ca cu ajutorul vostru ,cei ce se numesc organizatori de concursuri de offroad ,vor culege aspecte din parerile expuse de voi ca in anul competitional2008 sa nu mai existe dupa desfasurarea concursului carcoteli care sa puna in umbra munca unui grup de entuziasti care muncesc luni de zile la construirea unui traseu pe banii lor neglijand familia, afacerile proprii si isi distrug propriile masini din dorinta ca toti concurentii sa fie multumiti.ASTEPT CU INTERES PARERILE VOASTRE PENTRU A LE EXPUNE LA SEDINTA CU CLUBURILE DIN IAN 2008
0741140440-Robert
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:ga :ga :ga :ga
Atitudine de prost gust eu incerc sa dezvolt ceva constructiv pacat ca un om dealtfel 'cel mai bun' in organizarea concursurilor offroad rade .se pare ca organizatori ca tine urmaresc partea financiara a concursului in primul rand nu si celelalte aspecte legate de clasamente ,punctaje ,discutii cu concurentii....dar nimeni nu este perfect :P
0741140440-Robert
Link spre comentariu

adevarul ca TAT ul da bine in film dar vazut live e cu totul altceva.. Pacat da munca organizatorilor

Cea mai mare greseala a fost acea ca nu sa tinut cont de "dopurile" care

apar in traseu si ca nu sa oprit timpul in astfel de locuri. Trageai rupeai masina pina acolo si poc stateai la coada ca pe vremea lui Ceausescu :D

Lipsa specialelor

Traseul a fost ok

zona frumoasa

Nu sunt in masura sa dau sfaturi si sper sa nu supar pe cei care au muncit la organizarea concursului, sunt duar pareri propii

Sal si la mai mare

:h5

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
se vede ca santeti reali interesati de imbunatatirea organizarii concursurilor de offroad;in schimb santeti buni la alimentarea subiectelor de scandal si tipati la organizatori ca ati platit si asteptati servicii.Asteptam reactii pozitive din partea voastra cel putin egale ca nr cu cele din topicul legat de nesimtire :P :bleah
0741140440-Robert
Link spre comentariu

Iasi

Parerea mea este ca numai voi organizatorii sunteti de vina ca a abandonat

coechipierul meu din prima zi,ati uzat ambreiajul prematur si sunt foarte suparat pe voi.

Si a doua zi (sambata) am facut un traseu fabulos si cu de toate este tot vina voastra.

Si ca am baut eu si m-am simtit bine vineri seara ,este tot vina voastra(nu mai beu in viatza mea).

Robert,este aproape imposibil sa multumesti pe toti,la cata nebunie este pe m2 in competitiile de off road. kestia aia cu -am platit -este foarte relativa.

Din punctul meu de vedere :h5

Pajero
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare