bogidan21 Postat Februarie 22, 2010 Partajează Postat Februarie 22, 2010 Salut tuturor...Dupa cum am spus in alt topic am un isuzu trooper din 96 motor pe benzina de 3200 cm cubi. As vrea sa schimb uleiul la ea dar nu stiu cat ulei sa pun...Uleiul ei este maro si este destul de vascos si lipicios...De pus ulei as vrea sa pun de la mobil ceva 10W30....Imi poate spune si mie cineva cat ulei imi trebuie pentru capacitatea motorului...Si la diferential si cutia de transfer ce ulei se pune? Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.. Suzuki Vitara 94 1.6i Isuzu Trooper II 97 3.2I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Februarie 23, 2010 Partajează Postat Februarie 23, 2010 Re: schimbare ulei Pt motor merge cam 5,5 l 10w40, am pus eu , si in doferential incape cam ~2l dar nu mai stiu exact ce, dar e la fel pt toate masinile , numai daca ai LSD trebuie ulei special. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogidan21 Postat Martie 18, 2010 Autor Partajează Postat Martie 18, 2010 Re: schimbare ulei Si si in cutia de viteze cam cat ulei intra??? Am cutie automata...Multumesc mult Suzuki Vitara 94 1.6i Isuzu Trooper II 97 3.2I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Re: schimbare ulei baga un ochi http://lubricantadvisor.valvolineeurope.com/select.asp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate