cobrra Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 daca cineva are chef de o mica noroiala si exista doritori propun pentru duminica o intalnire prieteneasca. in functie de numarul participantilor se va face si o alegere a traseului. astept opinii:h5. respect tuturor. Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierra213 Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? salut. Ma bag si eu duminica. :P. Astept propuneri de traseu. Cu stima Sierra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Ce facem cu umanitara aia? Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Februarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? in ce zona este umanitara? daca ar fii prin zona ma inscriu si eu. respect:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Mai devreme am vorbit cu Sierra si se face maine la Pucheni de Dambovita. Din motive de program nu pot participa. Asteptam de la tine o propunere pentu iesirea de duminica. Eu, Sierra si Raul suntem pregatiti! Ateptam propuneri....! :banana :banana Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Februarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? ca si traseu as propune : ploiesti valenii de munte slon tabla butii cu iesire spre cheia. plecarea duminica:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
milescusilvian Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Poate vin si eu. Astept sa va hotarati :2dr:2dr L200 2007 :2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Februarie 25, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? stabilit ramane pentru duminica :h5 as dorii o reeditare a traseului Ploiesti-Cheia de anul trecut din martie:wink: prietenii stiu de ce:2dr off-road maxim distractie maxima ...deci totul ........:banana:banana:banana Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Geoars Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Salutari ! As merge si eu cu un prieten daca se poate, chiar daca nu ne cunoastem cred ca avem timp destul duminica. ''Nimeni nu are dreptul sa priveasca o alta persoana de sus decat in momentul in care se apleaca si ii intinde o mana de ajutor'' ------------------------ Toyota Hilux 2001 2.4TD Honda Accord 2007 2.4 AT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Mai devreme am vorbit cu Sierra si se face maine la Pucheni de Dambovita. Din motive de program nu pot participa. Asteptam de la tine o propunere pentu iesirea de duminica. Eu, Sierra si Raul suntem pregatiti! Ateptam propuneri....! :banana :banana Duminica nu pot merge din motive de familie. Despre ce e vorba sambata la Pucheni de Dambovita? Oricum in lipsa de altceva am vb cu Alfonso sa facem o iesire maine pe langa Bucuresti (eventual sa mergem pana la locul unde a fost trialul Kamikaze). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? O sa revina Sierra cu foto! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Februarie 26, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? in concluzie concreta pana acum ramane sa facem o iesire duminica. ca si locatie propun ploiesti ---tabla butii ---cheia. se poate face si un gratar pentru doritori.:)))) ca si distanta este relativ buna si pentru prahoveni si pentru bucuresteni :h5 sunt bine veniti toti doritorii de distractie noroi si voie buna.:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Cobbra crezi ca putem urca la Tabla Butii? Parerea mea ca nici TAF-ul nu urca pana pe la sf. lui martie. Nu vreau sa tai elanul dar si vara pe uscat e un drum dificil! :old! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Februarie 26, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? daca nu se poate urca raman alternative zona drajna care este perfecta ca si peisaj noroi si ,,distractie,, sa nu zic de gratar. dar din ce am vazut eu in zona miercuri pare ca se poate urca tabla butii Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Geoars Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Salutare, Eu merg 99%. Sa inteleg ca trebuie sa scot anvelopele de iarna si sa pun MT-urile ? ''Nimeni nu are dreptul sa priveasca o alta persoana de sus decat in momentul in care se apleaca si ii intinde o mana de ajutor'' ------------------------ Toyota Hilux 2001 2.4TD Honda Accord 2007 2.4 AT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Februarie 26, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? eu am anvelope de iarna. drajna ca si zona o cunosc foarte bine,, parinti stau acolo,, :wink: asa ca locuri de dat sunt destule avem de toate ca si forme de relief. importanta este socializarea:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Februarie 26, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? se poate intocmii o lista cu doritor? 1...cobrra 2...sierra213 3...milescusilvian 4...geoars 5...nessum :lr:jp1.......si lista poate continua:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Februarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? se poate intocmi o lista cu participantii siguri pentru maine la noroi :wink:gratre:wink: daca permite vremea si voie buna?:tk:banana Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Duminica nu pot merge din motive de familie. Despre ce e vorba sambata la Pucheni de Dambovita? Oricum in lipsa de altceva am vb cu Alfonso sa facem o iesire maine pe langa Bucuresti (eventual sa mergem pana la locul unde a fost trialul Kamikaze). Alooo :grin::grin: care trialul KAMIKAZE ...ca nu prea stiu vreun trial pe panga Bucuresti decat al nostru ZDRENTELE :grin:....KAMIKAZE au fost participanti :h5 Trialul KAMIKAZE dupa cate stiu e la CURTEA DE ARGES :tk Distractie placuta si noroiala maxima :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Februarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Alooo :grin::grin: care trialul KAMIKAZE ...ca nu prea stiu vreun trial pe panga Bucuresti decat al nostru ZDRENTELE :grin:....KAMIKAZE au fost participanti :h5 Trialul KAMIKAZE dupa cate stiu e la CURTEA DE ARGES :tk Distractie placuta si noroiala maxima :h5 pe langa noi incepatorii intotdeauna sunt bineveniti si profesionistii chiar daca sunt putin ,,KAMIKAZE,,:2dr. respect clubului Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Geoars Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Eu merg sigur impreuna cu un prieten sau doi pe care sa ii bag in bena sa am tractiune pe puntea spate. Mai pun in bena o drujba, ceva lemne uscate, un gratar si acum in functie de vreme mai pot pune masa, scaune etc. ... Astept propuneri despre ora si locatia intalnirii .... Toate cele bune. :banana ''Nimeni nu are dreptul sa priveasca o alta persoana de sus decat in momentul in care se apleaca si ii intinde o mana de ajutor'' ------------------------ Toyota Hilux 2001 2.4TD Honda Accord 2007 2.4 AT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Februarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? locatia este ROMPETROL --BLEJOI prahova :ypu ca si ora de intalnire 7.30--8.00. Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? maine prezent si eu copilot la cobrra, deoarece al meu sorento nu face fata provocarilor:ha::ha::ha::2dr Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? pana acum cati doritori sunt pentru maine?:wink: Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Februarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? :br suntem cu ochii pe monitor sa vedem cine ce si cum :h5 sa speram ca vor fii cat mai multi doritori:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate