Filip Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Alooo :grin::grin: care trialul KAMIKAZE ...ca nu prea stiu vreun trial pe panga Bucuresti decat al nostru ZDRENTELE :grin:....KAMIKAZE au fost participanti :h5 Trialul KAMIKAZE dupa cate stiu e la CURTEA DE ARGES :tk Distractie placuta si noroiala maxima :h5 :al:al:al Mii de scuze. Era vb de IMPOTMOLIADA. Am ajuns acolo, am intrat in traseu, etc. Probabil o sa se faca un topic separat cu iesirea de azi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Februarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? numerele mele de tel pentru orice informatie sunt : 0721 527 813 0756 089 707. aste pentru eventuale imformatii legate de traseu. ,,robert,, ca si dificultate a traseului este cuprinsa intre usor si mediu. Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? maine prezent si eu copilot la cobrra, deoarece al meu sorento nu face fata provocarilor:ha::ha::ha::2dr Eu zic mai bine sa-l incerci ..... cred ca-l subestimezi. In alta ordine de idei posibil sa pot merge si eu. Dar cu cine merg ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Februarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? cristi 1 prietenul tau cu pajero ce face? :wink: nu vrea si el putin noroi?:h5 . daca ora este prea matinala se poate decala:y Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Februarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? se poate intocmii o lista cu doritor? 1...cobrra 2...sierra213 3...milescusilvian 4...geoars 5...nessum :lr:jp1.......si lista poate continua:h5 se poate face va rog confirmari cu privire la prezenta? Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Ok! Atunci ramane maine in Rompetrolul de la Blejoi sa ne vedem! :wink: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? cobrra , prezent ,ne vedem dimineata la rompetrol[7.30]bem si cafeaua.ok,abia astept:x:2dr Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
milescusilvian Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? nu ajung.:2dr:2dr :2dr:2dr L200 2007 :2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Februarie 27, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? ma retrag catre patut..... nu de alta dar va fii sigur o zii supeba din multe puncte de vedere:banana doritorii sunt acceptati si pentru cei care nu vin vom atasa poze:2dr. reamintesc ca si locatie ROMPETROL -BLEJOI PRAHOVA ora 7.30 --8.00 .:h5 ne vedem de dimineata la cafea:ypu Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? distractie placuta ! imi pare rau ca nu pot fi alaturi de voi dar, sezonul abia se deschide... LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Eu am ajuns, dar neavand copilot nu prea am facut poze! Multumesc tuturor care au participat pentru spiritul de camaraderie. :cl Baietii au ramas la un gratar ( eu din motive de ....sotie a trebuit sa plec mai devreme) si cu siguranta mai tarziu vor burdusi topicul cu materiale..:2dr! Traseu' a fost neasteptat de dificil! :dr3 Trebuie sa reeditam traseul intro audienta mai larga. :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Februarie 28, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? eu unul acum am ajuns in fata calculatorului.... adevarul ca la ce morcovi au fost prin anumite zoneeeee ma mir ca mai pot:dr3. a fost......fara cuvinte. multumesc participantilor:tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? nesum.........ai pierdut o mica clipoceala,dar a fost senzatie. Sincer nu ma asteptam ca tu cu amvelopele alea sa faci ce ai facut azi. RESPECT ORICUM.:tk Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? COBRRA esti stong,tu si masina,dar plasticele lasa de dorit.Respect man::h5:banana Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? asteptam poze si mai multe detalii...:h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Bajetii abia astept pe cobrra cu urmatoarea provocare.CE ZICETI DE CEA DE ASTAZI??????? Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Februarie 28, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? sa incepem cu ...intalnirea de dimineata la cafea:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Hai cu pozele ca nu mai am rabdare!!!!! Cele facute de mine cu telefonul sunt execrabile! Tibone - respect un copilot excelent Cobrra - plasticele oricum erau in plus asa ca nu te supara, masina e excelenta! Geoars -respect dotari + experientza la fel si copilotul tau. :dr3 Sincer a fost o iesire excelenta.Nu ma asteptam sa aiba un asa grad de dificultate traseul si atatea inclinari laterale! @Tibone nici eu nu ma asteptam ca Vitara cu AT-uri pe trenul ala sa se descurce asa bine :hl.... inca sunt uimit ( sau o fi de vina vinul baut la intrarea in traseu?). O super iesire! Astept cu interes alte propuneri si sper ca pana atunci sa fiu echipat! :ypu Apropo cum a fost gratarul?? Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Februarie 28, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? cateva instantanee din traseu.... Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Da' ce facea-ti cu toporisca aia de macelarie , de spart oase ? Taiati lemne pt gratar sau era pomu' in drum si n-aveati loc de el ? :ha: Imi pare rau ca n-am fost si eu. M-am cam plictisit acasa. Pana la urma unde ati fost? Unde ati ajuns? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Da' ce facea-ti cu toporisca aia de macelarie , de spart oase ? Taiati lemne pt gratar sau era pomu' in drum si n-aveati loc de el ? :ha: Imi pare rau ca n-am fost si eu. M-am cam plictisit acasa. Pana la urma unde ati fost? Unde ati ajuns? Am incercat si eu sa ma fac util :ha: pana a venit colegul Geoars cu drujba! :dr3 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Februarie 28, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? cristi ca si traseu ...ploiesti----valenii de munte---drajna asfalt urcat spre sat,,catun,, munca multa in traseu si iesirea in aricesti dupa asfalt psesti drajna putina distractie cruce drajna si ceva zona valeni de munte si fuga acasa:wink: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Geoars Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Eu acum am ajuns si ma apuc de procesat filme si poze ... revin. Pe scurt: A FOST O IESIRE PE CINSTE SI AM FOST SURPRINS DE DIFICULTATEA TRASEULUI DAR MAI SURPRINS AM FOST DE FELUL CUM S-AU DESCURCAT BAIETII CU AT-URI SI GARDA JOASA - FELICITARI !!! :br Daca Cobrra stia pe unde o sa ne bage azi ... nu cred ca mai venea. :hl Condoleante pentru spoilere, praguri si overfendere ! :h5 ''Nimeni nu are dreptul sa priveasca o alta persoana de sus decat in momentul in care se apleaca si ii intinde o mana de ajutor'' ------------------------ Toyota Hilux 2001 2.4TD Honda Accord 2007 2.4 AT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? in curand vin filmuletele. le prepara COBRRA. Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Condoleante pentru spoilere, praguri si overfendere ! :h5 :ha: Nu am vazut nici o poza la daune dar deja ma gandesc la ce e mai rau... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate