Geoars Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Ceva poze din partea a doua a zilei si urmeaza filmul ... ''Nimeni nu are dreptul sa priveasca o alta persoana de sus decat in momentul in care se apleaca si ii intinde o mana de ajutor'' ------------------------ Toyota Hilux 2001 2.4TD Honda Accord 2007 2.4 AT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Geoars Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 (editat) Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Si intr-un final filmul ... :10 Kc3xGnUu250 Editat Martie 1, 2010 de Miron Sorin ''Nimeni nu are dreptul sa priveasca o alta persoana de sus decat in momentul in care se apleaca si ii intinde o mana de ajutor'' ------------------------ Toyota Hilux 2001 2.4TD Honda Accord 2007 2.4 AT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Respect Geoars! :g Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 1, 2010 Autor Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? super tare filmul. nerecomandat celor cu inima slaba:ha::ha::ha::ha: respect man si la cat mai multe de acest gen:tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Foarte frumos !!!! si mult NOROI :banana:banana:banana!!! Bravo baieti si la mai mult NOROI :banana:banana:banana!!! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? salutare.Acum am ajuns si eu. felicitari pentru film geoars,esti beton cu filmul asta poti concura lejer la oscar Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? felicitari participantilor:gr1,dar si copilotilor si nu in ultimul rand respect clubului:tk:banana:banana:banana Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? sa va fie de bine baieti !:h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 1, 2010 Autor Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? maiiiiii bag de seama ca voua chiar v-a placut traseullllllll:x daca sunt obiectii legate de ,,lungime,, vorbim cu ,,cristi 1,, si facem ceva mai de anduranta binenteles daca aveti curaj si daca sunt pretendenti:wink: ceva genul de sambata dupa amiaza pana duminica seara:h5 si sigur gasim traseu de ..........:banana:banana:banana. dar apropo a fost frumos????????? chiar ar fii pacat sa nu exploatam zona la MAXIM :wink: nu de alta dar nu tu ,,mierle de apa,, ,,rezervatii,, si alti ,,,,rautaciosi,,,, sa ne stea in cale:2dr este de toate pentru toti a si sa nu uit sigur nu vor fii divergente de genul toyota poate si nisanul se uita:ha:,,,,dar la ce oare ca si noi astia mici putem gen ,,galloper,,, ,,,vitara,,,......:y Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? COBRRA.BAFTA MULTA MAINE......STI TU!:y Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Bravo voua dragilor ! Da' ati avut curaj nu gluma !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 1, 2010 Autor Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? cristi unde mai pui ca nu am avut :2dr:2dr:2dr prietenii stiu de ce:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Felicitari baieti:1, sa va fie de bine! Pare sa fi fost un traseu superb. Excelent si filmul care spune multe. Are cineva track-ul traseului? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? foarte frumos poate prind iesirea viitoare la mai multe noroaie :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 1, 2010 Autor Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? trakul se vinde doar pe ...........:2dr PREZENTA:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? trakul se vinde doar pe ...........:2dr PREZENTA:h5 pai lasa ca ma revansez pentru track-ul asta. promit ca nu ma apuc sa-l parcurg singur :wink: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? "nu mai vreau plastice" :ha: Scoate-le si baga-le la curier,ti le iau eu. :D Una peste alta ati avut curaj,nu gluma. Dificultate sporita,nu doar o plimbare pe drum de caruta. Respect! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 2, 2010 Autor Partajează Postat Martie 2, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? "nu mai vreau plastice" :ha: Scoate-le si baga-le la curier,ti le iau eu. :D Una peste alta ati avut curaj,nu gluma. Dificultate sporita,nu doar o plimbare pe drum de caruta. Respect! se potrivesc doar pe galloper scurt. si pretul este ,,piperat,,:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 2, 2010 Autor Partajează Postat Martie 2, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? ceva poze, :2dr nu de alta dar daca mai sunt doritori sunt bbine veniti pe meleaguri prahovene:h5 a si sa nu uit asteptam provincia:ha::ha::ha::2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Geoars Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? La ultima poza sefu' singura explicatie care imi vine in minte este ca chiar arat cat o masina de teren :cr Sa zicem ca e de la pantalonii aia de rahat ...:wink: ''Nimeni nu are dreptul sa priveasca o alta persoana de sus decat in momentul in care se apleaca si ii intinde o mana de ajutor'' ------------------------ Toyota Hilux 2001 2.4TD Honda Accord 2007 2.4 AT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 3, 2010 Autor Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? ceva cumva filme? va place zona? Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Zona e foarte misto,cam greu de vazut restul peisajul in penultimele poze din cauza cetii. Plasticurile alea le fac eu sa se potriveasca,sunt sigur ca e foarte usor. Daca as fi in locul tau as scoate pragurile si as pune flexul pe restul sa fie la nivelul caroseriei sau un bodylift i-ar sta nemapomenit de bine. Ce gume aveai la iesire? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator andrusel Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Bravo baieti !V-ati descurcat de minune (inclusiv astia mai incepatori,stiu ei cine:h5). :off@cobrra nu cumva ai ramas intepenit acolo in prima poza din ultimele postate de tine ?:ha:(prietenii stiu de ce :x) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catapoli Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Bravo baieti,foarte frumoasa iesirea,deasemenea si traseul,masinile s-au comportat foarte bine.Frumos,bravo! 2005 FREELANDER TD4 AUTOMAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 4, 2010 Autor Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Bravo baieti !V-ati descurcat de minune (inclusiv astia mai incepatori,stiu ei cine:h5). :off@cobrra nu cumva ai ramas intepenit acolo in prima poza din ultimele postate de tine ?:ha:(prietenii stiu de ce :x) doar aici am ramas pe ,,burtica,,:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate