cobrra Postat Martie 4, 2010 Autor Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? revin cu ceva poze. sunt multe si nu ma pot hotara care ce si cum. nu de alta dar sper ca la viitoare iesire sa vina mai multi curajosi:2dr:2dr:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 4, 2010 Autor Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? :uameni:2dr:2dr:2dr:ha::tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 4, 2010 Autor Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? :tk:al:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 4, 2010 Autor Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? :h5:h5:h5:W Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? abia acum am vazut si eu cam tot... bravo bajetii.....invidie maxima....:br:br:br Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? abia acum am vazut si eu cam tot... bravo bajetii.....invidie maxima....:br:br:br Giorgel te asteptam prin zona cu agregtu'! :h5 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierra213 Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Weekendul asta nu anutam nimic ? Toti vreti sa stati acasa? Daca organizam ceva ma bag. Cu stima, Sierra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Weekendul asta nu anutam nimic ? Toti vreti sa stati acasa? Daca organizam ceva ma bag. Cu stima, Sierra Maine pot sa merg si eu pe langa casa (Balaceanca, Calugareni, Peris). Daca mai e vreun doritor dati un semn. Macar sa fim 2 masini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 5, 2010 Autor Partajează Postat Martie 5, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? ceva poze...... poate vine si ceva curaj din partea altor doritori:ha::ha::ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? ceva poze...... poate vine si ceva curaj din partea altor doritori:ha::ha::ha: Nu am inteles, ce fel de poze trebuiau puse? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Nu am inteles, ce fel de poze trebuiau puse? urmeaza pozele sa refac calculatorul :ang4:ang4 Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 6, 2010 Autor Partajează Postat Martie 6, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? si ceva din pozele promise:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 7, 2010 Autor Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? aa mai sunt poze:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 7, 2010 Autor Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Si intr-un final filmul ... :10 Kc3xGnUu250 multumim pentru film:tk si mai asteptam si altele de aceeasi anvergura:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RADU DOM Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? SUPER! bravo voua un traseu greu si v-ati descurcat de minune BETON.cu respect suzuki vitara 1995 bmw x5 2008 suzuki ltr 450 2008 yamaha raptor 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 12, 2010 Autor Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? asteptam cu drag o indreptare a vremii pentru a putea reedita traseul:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierra213 Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Buna! pt WEEKENDUL asta 12-14 Martie nu propuneti nimic? Cu stima Sierra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 26, 2010 Autor Partajează Postat Mai 26, 2010 (editat) Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? am gasit un filmuletz:ha: Editat Mai 26, 2010 de Astral Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? Si acum imi aduc aminte cu emotie cat am strans stora de la scaun. :ha: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? AHA! Vad ca stii cu Vitara! Aoleu era inainte de ai pune silicoane la caroserie!!!! Atunci inseamna ca este balerina acu'!!!!!! bravos nessum!!:br p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Mai 27, 2010 Partajează Postat Mai 27, 2010 Re: Ceva, cumva, o ,,mica noroiala,,??? zona bucuresti ploiesti cheia? @Davema:tk Era inainte sa-i pun kit de inaltare, scut, MRL, statie radio. Acum asteptam Simex-urile! :al Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate