Biggy Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Dragi impatimiti ai acestor masini istorice, De curand am gasit abandonat intr-o parcare subterana (Mall Cotroceni cred) un superb M 461 care a fost candva restaurat ... astazi a cam ruginit (portiera stanga) si s-a parfuit rau de tot ... Bucsele, anvelopele, interiorul, arata inca bine si chiar se vede ca cineva a muncit mult la aceasta masina ... e pacat de ea ... Stie cineva cum as putea sa o cumpar? "Fiecare individ promovează ierarhic până la nivelul la care devine incapabil. Cu timpul toate posturile sunt ocupate de persoane incapabile. Munca este făcută de acei indivizi care nu au ajuns încă la nivelul incapacităţii lor" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: IMS M461 Abandonat - cum gasesc proprietarul? Daca nu dai de proprietar ,stiu una in Iasi, in stare buna si la pret decent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: IMS M461 Abandonat - cum gasesc proprietarul? Ceva asemanator se intampla tot cu acelas model de masina in zona p-ta Dorobanti tot IMS,cred ca pe strada care duce in Victoriei imi scapa numele(Paris?nu sunt sigur)...am oprit de mai multe ori linga masina si am lasat bilet in parbriz,stergator,usa.....si nimic! Pacat ca sar gasi oameni care sa o restaureze si sa circule cu ea... Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: IMS M461 Abandonat - cum gasesc proprietarul? L-am vazut si eu acolo,arata prea bine,praful se da jos la spalare. Mor de toti idiotii care-si bat joc,are gunoaie bagate in grila din fata,in bara spate,afise pe ea :uameni Mai bine sa-si gaseasca un nou stapan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: IMS M461 Abandonat - cum gasesc proprietarul? Eu chiar trec periodic prin zona,chiar nu stiu cum sa dau de propietar...ca daca las gasi ias face o propunere,sincer! Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: IMS M461 Abandonat - cum gasesc proprietarul? Eu chiar trec periodic prin zona,chiar nu stiu cum sa dau de propietar...ca daca las gasi ias face o propunere,sincer! Am vazut ca are numar. O varianta ar fi sa vb cu un politist de la circulatie (cu masina din dotare). Din cate stiu ei pot verifica pe acel calculator cine este proprietarul, eventual o strada si un numar. Daca ai noroc, in paginialbe.ro gasesti un numar de fix. Daca nu, ceri adresa completa si te duci direct la usa... O varianta mai putin ortodoxa ar fi sa zici ca ai vazut pe cineva ca i-a zgariat masina si ai dori sa-i spui (sau chiar sa-i spui ca i-ai atins-o tu usor). Cred ca sunt obligati sa-ti dea adresa, eventual un telefon. O a treia varianta este sa intrebi prin vecini. O alta varianta ar putea fi sa intrebi pe cineva care lucreaza prin asigurari de autovehicule. Din cate stiu eu exista o baza de date comuna. Poate ai noroc si afli o adresa si un nr. de telefon. Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Biggy Postat Februarie 26, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: IMS M461 Abandonat - cum gasesc proprietarul? Va multumesc foarte mult pentru recomandari / sfaturi si noutati :tk Ma bucur ca nu sunt singurul care umple de biletele masinile vechi doar doar l-ar gasi pe proprietar ... Metoda cu politia si asigurarile este de incercat :wink: Daca aflu ceva voi posta ! "Fiecare individ promovează ierarhic până la nivelul la care devine incapabil. Cu timpul toate posturile sunt ocupate de persoane incapabile. Munca este făcută de acei indivizi care nu au ajuns încă la nivelul incapacităţii lor" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: IMS M461 Abandonat - cum gasesc proprietarul? Proprietarul poate fi plecat in strainatate, sau masina putea fi vanduta de "tz" ori cu acte de mana, deci poate fi mai complicat... Fur-o, sigur te va gasi proprietarul pe tine... :ha: Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: IMS M461 Abandonat - cum gasesc proprietarul? Astazi am trecut iar pe linga masina in discutie si am deschis geamul la toyota si am facut aceasta poza din mers ca dovada...are modelul vechi de numar cu "B" numerele Ceausiste...deci: Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buro Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: IMS M461 Abandonat - cum gasesc proprietarul? salut varianta cu politistul este cea mai buna nu trebuie sa fie neaparat circulist !! prin evidentele proprii sau chiar si prin 112 orice politist poate sa verifice respectiva masina !!! doar ca sunt multi care se feresc sa ofere aceste "informatii " deoarece orice verificare de persoana sau de auto se consemneaza intr-un registru special !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buro Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: IMS M461 Abandonat - cum gasesc proprietarul? este o masina se pare abandonata sau cel putin nu s-a umblat de mult cu ea in cluj in curtea renel de pe strada taberei ! s-ar putea sa ma insel insa masina de care vbesc eu are instalatie de gaz si prelata schimbata de culoare galbena din cate am vazut eu e in stare buna pacat ca sta in aer liber de mult timp !! se poate sa fie a cuiva care lucra la renel acolo sau locuieste in blocurile acelea de acolo !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: IMS M461 Abandonat - cum gasesc proprietarul? stiu si eu 2 care arata destul de bine una chiar bine am si postat intrebarea aici cineva stie de ele se pare ca cei care le au nici nu le folosesc dar nici nu vor sa faca pe altii fericiti.Pacat. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Biggy Postat Februarie 26, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: IMS M461 Abandonat - cum gasesc proprietarul? @ gabikia frumoasa masina ... o stiu ... parca avea si o lopata de armata atasata in una din laterale ... pacat de ea ... macar ims-ul fotografiat de mine sta in parcarea unui mall si nu in ploaie si frig ... "Fiecare individ promovează ierarhic până la nivelul la care devine incapabil. Cu timpul toate posturile sunt ocupate de persoane incapabile. Munca este făcută de acei indivizi care nu au ajuns încă la nivelul incapacităţii lor" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whoratiu Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: IMS M461 Abandonat - cum gasesc proprietarul? Ai putea incerca si la Finante. Aia stiu sigur o adresa si cred ca e mai putin complicat ca si cu politia... M-ul ala de la RENEL-Cj sta de vreo 4 ani acolo. Pacat, ca-i destul de original. O sa putrezeasca acolo.... Mai poti lua legatura cu George Pantelimon, care se ocupa cu restaurat de M-uri si...poate chiar il stie pe apropitar. Daca vrei, da-mi un PM si-ti dau numarul lui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
romulusm Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: IMS M461 Abandonat - cum gasesc proprietarul? Buna seara, intamplator mai sunt 2 M (cred) abandonate undeva pe E 85, dar nu stiu exact pozitia stiu ca le-am vazut din masina in timp ce ma duceam spre bacau (ultima data le-am vazut vinerea trecuta)...sunt undeva pe parte dreapta cum te duci spre bacau.sunt ori pana in urziceni ori daca nu pana maxim in buzau....Poate are cineva drum spre buzau-focsani si din intamplare isi va arunca cate un ochi pe campuri. O seara buna, Romulus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
13 Todesengel Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 (editat) Re: IMS M461 Abandonat - cum gasesc proprietarul? :care Nici una dintre cele doua masini nu este abandonata,una masini nu este de vinzare. Cea de pe strada Paris,in stare buna si spectaculoasa prin accesorii a fost cosmetizata un pic de George Pantelimon in vara acestui an. Proprietarul nu vrea sa o vinda.Nr.vechi de pe bara scris cu creta este nr. de inventar de la unitatea militara de unde a fost achizitionata. Cel din parcarea de la Moll a stationat multa vreme in fata uneia dintre intrarile santierului(pe vremea cind Mall-ul era in constructie). Apartine unui tip care era ceva sef pe acolo(stiu varianta de la un prieten care a avut ceva relatii cu santierul). E destul de ruginita prin partile de jos si avea demult un bilet in geam pe care scria ca se cere 2900 E. Editat Februarie 28, 2010 de 13 Todesengel IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: IMS M461 Abandonat - cum gasesc proprietarul? Ceva asemanator se intampla tot cu acelas model de masina in zona p-ta Dorobanti tot IMS,cred ca pe strada care duce in Victoriei imi scapa numele(Paris?nu sunt sigur)...am oprit de mai multe ori linga masina si am lasat bilet in parbriz,stergator,usa.....si nimic! Pacat ca sar gasi oameni care sa o restaureze si sa circule cu ea... cu IMS-ul de pe strada Paris e simplu.... proprietarul locuieste in casa in fata careia este parcat... mai are si un Defender... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
13 Todesengel Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 (editat) Re: IMS M461 Abandonat - cum gasesc proprietarul? Laur stie mai bine,ca e vecin cu el. Tot despre masina asta in link http://www.aro4x4.net/smf/viewtopic.php?f=65&t=3453 Despre a doua,primele 2 pagini din topicul despre IMS prin Bucuresti. Fotografii detailate. http://www.aro4x4.net/smf/viewtopic.php?f=65&t=1943 Editat Februarie 28, 2010 de 13 Todesengel IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_tahograf Postat Mai 9, 2010 Partajează Postat Mai 9, 2010 Re: IMS M461 Abandonat - cum gasesc proprietarul? Buna seara, intamplator mai sunt 2 M (cred) abandonate undeva pe E 85, dar nu stiu exact pozitia stiu ca le-am vazut din masina in timp ce ma duceam spre bacau (ultima data le-am vazut vinerea trecuta)...sunt undeva pe parte dreapta cum te duci spre bacau.sunt ori pana in urziceni ori daca nu pana maxim in buzau....Poate are cineva drum spre buzau-focsani si din intamplare isi va arunca cate un ochi pe campuri. O seara buna, Romulus le-am vazut si eu ,si era si un 243 si un tractor linga ele,erau la vreo 100 metri de sosea ,e un fel de ferma a cuiva acolo .sunt clar pina in buzau ca eu am mers bucuresti -braila via buzau. imi cumpar 4x4:cl dacia 1300 gordini replica fiat panda 34-de vanzare renault 5 1,7 turbo-de vanzare golf 3 1,9 tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Mai 10, 2010 Partajează Postat Mai 10, 2010 Re: IMS M461 Abandonat - cum gasesc proprietarul? cu IMS-ul de pe strada Paris e simplu.... proprietarul locuieste in casa in fata careia este parcat... mai are si un Defender... Astazi am trecut Eu pe acolo si IMS nu mai era dar Difenderul DA! Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buro Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 Re: IMS M461 Abandonat - cum gasesc proprietarul? Ai putea incerca si la Finante. Aia stiu sigur o adresa si cred ca e mai putin complicat ca si cu politia... M-ul ala de la RENEL-Cj sta de vreo 4 ani acolo. Pacat, ca-i destul de original. O sa putrezeasca acolo.... Mai poti lua legatura cu George Pantelimon, care se ocupa cu restaurat de M-uri si...poate chiar il stie pe apropitar. Daca vrei, da-mi un PM si-ti dau numarul lui. am vazut lun 17 mai, miscare pe langa ims-ul ala de la renel,erau mai multi langa el,capota era ridicata si unul dintre ei se uita in ceva acte !! eram doar in trecere imi pare rau acum ca nu am oprit sa intreb daca nu se vinde sau ce e cu el ! m-ar fi interesat daca era eventual un pret bun !! sper ca si-a gasit nasul sa aiba grija de el ca e frumos !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zamluc Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 Re: IMS M461 Abandonat - cum gasesc proprietarul? Vinde cineva scripeti de la Keops, ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Mai 21, 2010 Partajează Postat Mai 21, 2010 Re: IMS M461 Abandonat - cum gasesc proprietarul? Mai oameni buni, sa va zic cate ceva despre masinile abandonate. Acum multi ani langa Cismigiu, era un Fiat 500. Prima data cand l-am vazut arata Ok. Apoi a inceput sa tot ii dispara cate ceva, apoi masina a ajuns o epava. La momentul respectiv m-am hotarat sa aflu cine este proprietarul sa ii cumpar rabla. Am pus afise pe ea, am intrebat in stanga si in dreapta degeaba... Masina avea lipite mai multe afise de la primarie ca va fi ridicata. Dupa ce a fost ridicata am mers la ADP, parca asa se chiama, si dupa ce m-am milogit de un milion de functionari, mi-au dat o adresa. Tot de la ei am aflat ca sub nici o forma nu poti sa cumpri o masina fara stapan si ca odata ridicata aceasta merge la fier vechi. Am mers la adresa primita si nu am gasit pe nimeni. Am lasat alte afise prin scara respectiva. Dupa ceva timp ma suna o baba si-mi spune ca ea este proprietara si ca nu-mi vinde masina ca vrea sa se judece cu primaria ca nu aveau dreptul sa-i ridice masina. Mi-am dat seama din discutie cu nu ai cu cine vorbi si am lasat treaba balta. In Romania totul este hotie, s-au ridicat de pe strazi mii de masini de epoca mai mult sau mai putin valoroase. Acestea au ajuns la fier vechi si prin targurile de piese la preturi exorbitante. In orice alt stat civilizat o astfel de masina ar fi fost scoasa la licitatie pt pasionatii de profil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI-ARO Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Re: IMS M461 Abandonat - cum gasesc proprietarul? Mai oameni buni, sa va zic cate ceva despre masinile abandonate. Acum multi ani langa Cismigiu, era un Fiat 500. Prima data cand l-am vazut arata Ok. Apoi a inceput sa tot ii dispara cate ceva, apoi masina a ajuns o epava. La momentul respectiv m-am hotarat sa aflu cine este proprietarul sa ii cumpar rabla. Am pus afise pe ea, am intrebat in stanga si in dreapta degeaba... Masina avea lipite mai multe afise de la primarie ca va fi ridicata. Dupa ce a fost ridicata am mers la ADP, parca asa se chiama, si dupa ce m-am milogit de un milion de functionari, mi-au dat o adresa. Tot de la ei am aflat ca sub nici o forma nu poti sa cumpri o masina fara stapan si ca odata ridicata aceasta merge la fier vechi. Am mers la adresa primita si nu am gasit pe nimeni. Am lasat alte afise prin scara respectiva. Dupa ceva timp ma suna o baba si-mi spune ca ea este proprietara si ca nu-mi vinde masina ca vrea sa se judece cu primaria ca nu aveau dreptul sa-i ridice masina. Mi-am dat seama din discutie cu nu ai cu cine vorbi si am lasat treaba balta. In Romania totul este hotie, s-au ridicat de pe strazi mii de masini de epoca mai mult sau mai putin valoroase. Acestea au ajuns la fier vechi si prin targurile de piese la preturi exorbitante. In orice alt stat civilizat o astfel de masina ar fi fost scoasa la licitatie pt pasionatii de profil. De ce spui ca este hotie??! A furat cumva Primaria masina omului??!! Eu personal tin legatura cu 3 persoane care au masinile pline de avertismente (eu stiu masinile de 5 ani ,nemiscate ,intrate in asfalt) si nu vor nici sa le reconditioneze dar nici sa le vanda.Corect era : ,,In Romania totul este prostie,, tot felul de bosorogi si babe senile care tin bijuterii de masini ,tablouri ..obiecte de arta ...de parca s-ar duce in pamant cu ele.Bine face primaria,sa ridice tot ce este lasat in paragina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Re: IMS M461 Abandonat - cum gasesc proprietarul? Ba tot HOTIE este corect, pt ca masinile ridicate dispar, teoretic la fier vechi, practic ajung in targuri sub forma de resturi. La momentul respectiv am umblat multe zile prin birourile stufoase ale statului. Normal era sa se scoata la vanzare respectiva masina, ar fi putut ajunge in garajul unui pasionat. Dar stii ce a fost mai dezamagitor?... a fost faptul ca toti functionarii cu care am intrat in contact nu reuseau sa inteleaga ce am eu cu masina aia, de ce tocmai aia... se uitau suspicios la mine de parca m-ar fi banuit de cine stie ce... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate