Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

IMS M461 Abandonat - cum gasesc proprietarul?

Biggy

Postări Recomandate

Re: IMS M461 Abandonat - cum gasesc proprietarul?

Inteleg ca primaria sa ridice/sechestreze masinile pentru care nu s-au platit impozitele, pana la plata acestora. Asta dupa o somatie. Dar daca impozitul este platit, de ce le ridica?

Ce are a face faptul ca nu mai sunt in stare tehnica corepunzatoare? Daca-mi busesc masina si o trag in fata blocului pana o repar, o ridica primaria ca nu-i in stare buna de functionare?

Puch 280GE
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator SERGHEI-ARO

Inteleg ca primaria sa ridice/sechestreze masinile pentru care nu s-au platit impozitele, pana la plata acestora. Asta dupa o somatie. Dar daca impozitul este platit, de ce le ridica?

Ce are a face faptul ca nu mai sunt in stare tehnica corepunzatoare? Daca-mi busesc masina si o trag in fata blocului pana o repar, o ridica primaria ca nu-i in stare buna de functionare?

Ma vad nevoit sa iti dau dreptate aici.Corect.Atata timp cat masina are impozitul platit (exista masini care circula de ani de zile si proprietarul nu are impozitele platite) trebuie sa ai dreptul sa o tii in locul de parcare cat vrea muschiul tau.Legat de faptul ca masinile sunt duse la fier vechi ,daca asa procedeaza edilii ,iarasi va dau dreptate ,nu este legal.Recunosc ,m-am cam pripit cu postul de mai sus dar ,in cazul oamenilor care nici nu le pun pe roti,nici impozit nu platesc ,nici nu vor sa le vanda..doar pt ca sunt senili sau considera ca au cine stie ce comoara ...raman la parerea mea ,RIDICATE.Oricum prin lege masina trebuie depozitata si dupa o anumita perioada daca nu apare proprietarul se va da la casat.Dar cum la noi legislatia ori nu exista ,ori nu stie nimeni sa o aplice ,treaba asta va continua legal sau ilegal..

Scuze pt off-topic..

Link spre comentariu

Am zis ca nu mai postez pe forumul asta, dar continui sa primesc email-uri cu privire la topicurile la care am subscris si ma enerveaza si pe mine chestia asta pe care o fac primariile.

Daca am mai multe masini, nu pot circula cu toate, corect? Pe domeniul public sunt parcate masinile tuturor cetatenilor care nu locuiesc la case cu curte si garaj, corect? Dupa logica primariei, ar fi posibil sa ne fie ridicate masinile oricand - se pare ca suntem tolerati atata timp cat "le mai plimbam"...:uameni

Un amic si-a dus barele de la un Volkswagen 1600 coupe la cromat - vecinul care ravnea la locul lui de parcare si care probabil stia pe cineva de la primarie a aranjat sa i se ridice masina pe motiv ca neavand numere, era abandonata... Nici in ziua de azi nu si-a recuperat-o si a fost nevoit in continuare sa plateasca impozit pe o masina inmatriculata dar inexistenta.

Faina tara!

Niciodata nu esti destul de paranoic...
Link spre comentariu

Ba tot HOTIE este corect, pt ca masinile ridicate dispar, teoretic la fier vechi, practic ajung in targuri sub forma de resturi.

Dar stii ce a fost mai dezamagitor?... a fost faptul ca toti functionarii cu care am intrat in contact nu reuseau sa inteleaga ce am eu cu masina aia, de ce tocmai aia... se uitau suspicios la mine de parca m-ar fi banuit de cine stie ce...

pai daca erau in stare sa inteleaga asa ceva nu ar fi lucrat pentru stat, daca n-ar exista cozi de topor din astea nu eram acum in beeep-ul asta in care sintem. si asta-i general valabil, nu numai in RO

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare