Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sedinta pentru afilierea la FRAS - 6 martie 2010

Postări Recomandate

Re: Sedinta pentru afilierea la FRAS - 6 martie 2010

Voi despicati firul in patru si inca nu intelegeti ca totul e un busines. :uameni

Ioane, am stabilit noi aici. Daca apare Rugulamentul si vad in el vreo taxa de pilot/copilot perceputa fara atestat de cursuri si examen ci doar una care este conceputa doar pt luat bani o contest in Justitie. Ca sa fie clar, ca tot facem un exercitiu democratic, nu? Cei de la FRAS poti citi aici care sunt bubele. In rest, vedem in instanta

@bullbar

In mod sigur vor exista in cadrul cluburilor persoane desemnate de FRAS cu pregatirea necesara care sa predea si sa elibereze atestate in acest sens. Lucrurile sunt insa la inceput. Iti dai seama ca acest lucru nu este posibil mai devreme de 1-2 ani.

Toata tarasenia este si va ramane un busines. Dar nu pt organizatorii de competitii ci pt FRAS si cei din comisie.

Pun pariu ca in cateva luni, sau poate la anul vor aparea 2-3 persoane (cel mai probabil membri RAA) care vor fi instructori autorizati si agreati de FRAS ca saelibereze licente. In schimbul unei sume modice pt urmarea unor cursuri sa a unui examen.

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 76
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Intelept este sa asteptam sa vedem in ce directie o iau lucrurile ... Orice invat are si dezvat! :wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Mai oameni buni,

Hai sa analizam putin situatia.

Care ar fi costurile suplimentare pentru un participant la competitie?

- 75 de euro licenta pe tot anul. Daca imparti doar la cele 7 etape de campionat inseamna 10,7 euro/ etapa. Nu mai zic de cupe si trialuri. Nu cred ca banii astia ne dau afara din casa.

- Taxele de participare la competitii nu cred ca vor creste atat de spectaculos desi cluburile organizatoare vor avea de platit niste taxe destul de substantiale catre federatie dar acestea se cam platesc din cotizatiile membrilor si din sponsorizari daca exista. Sunt convins ca organizatorii nu vor risca crescand taxa de participare foarte mult. Mai bine se agita si cauta sponsori pentru cheltuieli. Organizatorii care , de regula raman cu sume buna dupa o competitie (si e meritul lor daca se descurca sa faca asta), sunt convins ca vor accepta sa castige mai putin pt ca lumea sa vina la competitia lor.

Pentru organizatorii care nu scot bani, sau mai rau, aduc bani de acasa, vor trebui sa se agite mai mult ca sa gaseasca sponsori.

Daca anul trecut, taxa de participare la o etapa de campionat era in medie de 650 lei, eu cred ca anul asta nu va urca cu mai mult de 100 de lei.

Anul acesta , la MMOF, mai ales datorita faptului ca am mutat mai devreme evenimentul, respectiv in 4-8 august, voi incerca sa promovez si cazarea la cort sau rulote pt cine are. :cort Vremea banuiesc ca va fi frumoasa deci cheltuielile scad substantial.

Eu zic sa nu ne pripim inca in aprecieri pana nu vedem ce va fi exact.

Eu nu cred ca e atat de negru dracul precum pare.

:ih

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare