gusteru Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 ati fost careva in westul pirineilor sau nordul portugaliei? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: pirinei-portugalia Spune-ma ce fel de informatii ai nevoie :h5 Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Februarie 28, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: pirinei-portugalia eu nu am fost decit de la est pina la Sort- ceva mai la vest de andora- si as fi vrut sa stiu daca e tot asa de populata zona, daca peisajul e diferit. cit despre portugalia, n-am pus piciorul pe acolo ( cu exceptia madeirei, dar asta-i portugalia numai in acte) pina acum si ma intrebam daca merita osteneala, cum or fi coclaurii pe acolo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Februarie 28, 2010 Partajează Postat Februarie 28, 2010 Re: pirinei-portugalia Nord-ul din Spania de la Pirinei pana la Galicia este o zona deosebita din punct de vedere de peisaj, pentru adventura offroad este cam dificil in ultima vremea datoria restrictii legale la circulatie de autovehicule 4x4 prin padurii, si legea se schimba de judet in judet, te pot ajuta cu informatii daca me spuni exact unde vrei sa te duci. Foarte interesant la Tara Vasca (nu e asa de problematica cum se spune si in contra de ce crede lumea locatarilor sunt foarte primitori si prietenosi), Cantabria, anumite zone din Asturias si toata Galicia (pe care eu iubesc spetial datoria ca am facut facultatea acolo). Nord-ul Portugaliei, din Lisabona in sus este de asemena foarte misto, in spetial din Porto in sus pana la Galicia spaniola, din punct de vedere de adventura offroad este mult mai simplu ca in Spania, restrictii nu sunt asa de rigide si exista o comunitatea de offroadisti foarte mare si activa. Foarte interesant toata Regione Nord in spetial Minho-Lima, Ave si Tras-os-montes. Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Martie 1, 2010 Autor Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: pirinei-portugalia atunci portugalia sa fie! multumesc de info. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: pirinei-portugalia Acum 2 ani am fost pe ruta Cluj Napoca - Venetia - Coasta de Azur - Barcelona - Madrid - Lisabona - Porto - Sevilla - Gibraltar - retur prin Germania. Am ramas foarte placut impresionat de Portugalia, oameni foarte ok, locuri ok, preturi mici....voi reveni cu cea mai mare placere. Nu am iesit de pe drumuri, fiind cu masina mica un VW Golf IV 4 motion, 2 persoane eu cu nevasta-mea. Recomand cu caldura sa vizitati Portugalia. Nu uitati de prajiturile lor, este ceva fantastic sa intri intr-o cofetarie, sa nu vorbim de vin....ce sa mai...faceti-va bagajele ! Am in plan Romania - Portugalia - Maroc ... pt anul viitor, dar vreau sa si ies de pe drumuri. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: pirinei-portugalia Sunt de parere ca nu ar strica sa avem un topic de prezentare al expeditiilor facute, trasee, costuri, poze si sfaturi ptr viitoarele expeditii. sa va fie de bine domnilor si bafta in continuare in calatoriile voastre prin lume. In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Aprilie 5, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2010 (editat) Re: pirinei-portugalia n-ar fi rau si nu cred ca e mult de munca, ma gindesc ca ar merge o rubrica cu destinatia/tara si adunate acolo toate subiectele desppre locul respectiv, ar fi mult mai usor de gasit atunci cind avem nevoie de date. ar fi un fel de biblioteca, nu numai cu harti dar si cu poze si informatii cu caracter general, eventual la sfirsitul povestilor/intrebarilor respective facut un rezumat scurt revenind la pirinei am un roadbook scanat cu harti si descriere in spaniola, cred ca-i cam mare sa-l pun aici, daca cineva are nevoie pot sa incerc sa-l trimit pe email sau eventual sa-l pun la posta mai am harti 1:50 000 detaliate care acopera cam toti pirineii dar n-am idee cum as putea sa le scanez, eventual por sa incerc sa le fotografiez. Editat Aprilie 5, 2010 de gusteru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: pirinei-portugalia Salut eu sunt portughez si chiar din nord Portugaliei spune ce fel de informatiele vrei despre tara mea ca cu toate placere te ajut cum pot Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat Mai 1, 2010 Partajează Postat Mai 1, 2010 Re: pirinei-portugalia Am in plan Romania - Portugalia - Maroc ... pt anul viitor, dar vreau sa si ies de pe drumuri. ma intereseaza si pe mine,cand anume ai vrea sa pleci ? mai sunt doritori ? Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AmiOFF-ROADRUNNER Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Re: pirinei-portugalia Anuntati-ma si pe mine cind veniti "prin zona" ca sa apuc sa fac plinul la masini :grin:. In raza de 1000 km2 ( epicentru Madrid ) puteti conta cu bere rece si chef de noroaie :2dr Vamonosssssss !!!!:2dr L.R. Discovery 3 HSE , 2006 Aro M 461 C , 1972 Land Rover Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Mai 3, 2010 Autor Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: pirinei-portugalia pai poate ne vedem pe la sfirsitul lui august Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat August 29, 2011 Autor Partajează Postat August 29, 2011 Re: pirinei-portugalia ia uite ce mai creste prin padurile pirineilor... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radui Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: pirinei-portugalia Nenea Gusteru doar atat creste in pirinei... Mai pune o poza o ceva sa vada si ochiul nostru... TLC KDJ120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Septembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Re: pirinei-portugalia cresc mai multe,dar cum tura asta afost cam de beep,astept intii sa-mi treaca supararea,care suparare nu se sterge decit cu oalta tura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Re: pirinei-portugalia Din cauze naturale?. Sau ...altele , daca mi-a permisa intrebarea . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Septembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Re: pirinei-portugalia tehnice, prostie, companie, etc. ok, alea tehnice le trecem la naturale avind in vedere faptul ca se intimpla la fiecare tura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Iulie 6, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2012 Re: pirinei-portugalia ca sa nu mai deschid alt topic, tocmai ce-am venit dintr-o tura din nordul spaniei si portugaliei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Iulie 6, 2012 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2012 Re: pirinei-portugalia inca citeva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suvi Postat Iulie 6, 2012 Partajează Postat Iulie 6, 2012 Re: pirinei-portugalia Pt. cei ce ajung in zona Irun, am un prieten roman acolo ce are service de camioane si atelier mobil. In caz ca e nevoie, pot sa trimit nr. de tel. pe PM. Nissan Patrol y60 LWB,Mercedes C combi Honda Dominator nx 650 , 1993 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate