emilianno Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 :tr nu sunt prea vechi pe site si nici in off road....nu stiu cum se procedeaza exact ...dar lansez o invitatie la o iesire la noroi in jurul Pitestiului azi sau maine.astept PM. bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminC Postat Martie 1, 2010 Partajează Postat Martie 1, 2010 Re: iesim la noroi in jurul Pitestiului? :tr nu sunt prea vechi pe site si nici in off road....nu stiu cum se procedeaza exact ...dar lansez o invitatie la o iesire la noroi in jurul Pitestiului azi sau maine.astept PM. bafta Salut, un nr. de telefon se poate ? Noi iesim destul de des. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emilianno Postat Martie 2, 2010 Autor Partajează Postat Martie 2, 2010 Re: iesim la noroi in jurul Pitestiului? salut, nr meu de tel: 0764 498 518. astept un semn. bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emilianno Postat Martie 7, 2010 Autor Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: iesim la noroi in jurul Pitestiului? ce inseamna "destul de des" la tine? ...nu te supara:grin: chiar nu iese nimeni din Pitesti la noroi?:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: iesim la noroi in jurul Pitestiului? Astia din Pitesti ...sunt oameni stilati ... ei se duc la noroi la cinematograf! Vezi ca este la Rm Valcea o gasca foarte misto care "respira" destul de des la noroi ... De ce nu iei legatura cu ei ?...sunt aproape de tine! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminC Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: iesim la noroi in jurul Pitestiului? Astia din Pitesti ...sunt oameni stilati ... ei se duc la noroi la cinematograf! Vezi ca este la Rm Valcea o gasca foarte misto care "respira" destul de des la noroi ... De ce nu iei legatura cu ei ?...sunt aproape de tine! Salut,da iesim destul de des.Motivul absentei din tura offroad a fost o minunata tura de iarna in masivul Iezer-Papusa.Pentru mine masina pregatita ,,offroad,, inseamna un mijloc de transport din punctul A in punctul B care imi confera siguranta si autonomie (caldura,hrana,echipament),Stim sa ne balacim si in gropi cu noroi si ne place,dar numai cu cei 90 CP ai LJ 70-ului.Poate nu sunt un offroader adevarat dar credeti-ma pe cuvant ca am vazut mult mai multe locuri frumoase la ture de picior decat din masina. Te invit Ionutz sa batem cu pasul multe locuri super faine si sa folosim masinile ca mijloace de transport.Va veni vremea cand ne vom balacii in gropi special amenajate si poligoane pana o sa ne sara capacele. Ca sa nu o mai lungesc atasez ceva poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminC Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: iesim la noroi in jurul Pitestiului? Salut,da iesim destul de des.Motivul absentei din tura offroad a fost o minunata tura de iarna in masivul Iezer-Papusa.Pentru mine masina pregatita ,,offroad,, inseamna un mijloc de transport din punctul A in punctul B care imi confera siguranta si autonomie (caldura,hrana,echipament),Stim sa ne balacim si in gropi cu noroi si ne place,dar numai cu cei 90 CP ai LJ 70-ului.Poate nu sunt un offroader adevarat dar credeti-ma pe cuvant ca am vazut mult mai multe locuri frumoase la ture de picior decat din masina. Te invit Ionutz sa batem cu pasul multe locuri super faine si sa folosim masinile ca mijloace de transport.Va veni vremea cand ne vom balacii in gropi special amenajate si poligoane pana o sa ne sara capacele. Ca sa nu o mai lungesc atasez ceva poze. Si alte poze ...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emilianno Postat Martie 8, 2010 Autor Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: iesim la noroi in jurul Pitestiului? foarte tare...sincer....dar din pacate nu am voie sa fac prea mult efort fizic....belele cu pipota.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emilianno Postat Martie 8, 2010 Autor Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: iesim la noroi in jurul Pitestiului? ce gasca e la Valcea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: iesim la noroi in jurul Pitestiului? @CosminC ...noroc ca aruncai pisica ...asa va mai dati si voi in fapt! :ha: @emilianno ... Sunt baietii lui Tavy (oldcarmaniacs) pe forum si mai sunt si altii ... Ia foloseste butonul magic "cautare" si vezi cam ce se intampla acolo sub nasul vostru ... cu braconierii aia de ravene si creste de munti. PS- Se dau si baietii din zona Pitestiului si Campulungului ... am aruncat eu asa o pisica neagra-n ceru gurii ... sa mai aflam si noi care e pulsul pe la Pitesti ...Ca baietii aia nu zic nimic, doar daca-i pici cu ceara profil Simex! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminC Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: iesim la noroi in jurul Pitestiului? @CosminC ...noroc ca aruncai pisica ...asa va mai dati si voi in fapt! :ha: @emilianno ... Sunt baietii lui Tavy (oldcarmaniacs) pe forum si mai sunt si altii ... Ia foloseste butonul magic "cautare" si vezi cam ce se intampla acolo sub nasul vostru ... cu braconierii aia de ravene si creste de munti. PS- Se dau si baietii din zona Pitestiului si Campulungului ... am aruncat eu asa o pisica neagra-n ceru gurii ... sa mai aflam si noi care e pulsul pe la Pitesti ...Ca baietii aia nu zic nimic, doar daca-i pici cu ceara profil Simex! :ha: Promit ca la urmatoarea tura anunt din timp.:hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminC Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: iesim la noroi in jurul Pitestiului? @CosminC ...noroc ca aruncai pisica ...asa va mai dati si voi in fapt! :ha: @emilianno ... Sunt baietii lui Tavy (oldcarmaniacs) pe forum si mai sunt si altii ... Ia foloseste butonul magic "cautare" si vezi cam ce se intampla acolo sub nasul vostru ... cu braconierii aia de ravene si creste de munti. PS- Se dau si baietii din zona Pitestiului si Campulungului ... am aruncat eu asa o pisica neagra-n ceru gurii ... sa mai aflam si noi care e pulsul pe la Pitesti ...Ca baietii aia nu zic nimic, doar daca-i pici cu ceara profil Simex! :ha: Promit ca la urmatoarea tura anunt din timp.:hi Poze,poze.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emilianno Postat Martie 10, 2010 Autor Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: iesim la noroi in jurul Pitestiului? multam pt informatii. bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emilianno Postat Martie 14, 2010 Autor Partajează Postat Martie 14, 2010 Re: iesim la noroi in jurul Pitestiului? sambata 13.03.2010 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emilianno Postat Martie 14, 2010 Autor Partajează Postat Martie 14, 2010 Re: iesim la noroi in jurul Pitestiului? asta se intampla cand nu respecti regula de baza:"nu pleci niciodata singur".....noroc cu ALPINA....:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emilianno Postat Martie 22, 2010 Autor Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: iesim la noroi in jurul Pitestiului? Pitesti-Bradet-Vidraru-retur......superb...din pacate tot singur....:uameni revin cu poze...aum nu mere netu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emilianno Postat Aprilie 11, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2010 Re: iesim la noroi in jurul Pitestiului? :hl nu ai frate cu cine sa iesi la noroi......:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: iesim la noroi in jurul Pitestiului? Foarte frumos !!! Bravo baietii !!!:br:br:br jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kristy Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: iesim la noroi in jurul Pitestiului? am fost in zona chiar weekendul cu pastele, sa testez grand vitara...din pacate a trebuit sa ma intorc de pe valea rea, unde drumul (aproape de final) era blocat de zapada si nu am putut ajunge pana la stana, de unde intentionam sa urmez cararea catre moldoveanu. m-am intors si am incercat sa urc prin valea valsanului, dar drumul care duce spre oticu era la fel de blocat de zapada foarte mare....sambata dimineata a inceput chiar sa ninga "sanatos"...in 15 min stratul nou era de-o palma, iar eu, singur fiind, cu masina fara "dotari" am hotarat sa ma-ntorc. in trei zile de batut coclaurile alea, n-am vazut nici tipenie de om, masina, nici atat....doar o turma de 5-6 mistreti care scormoneau linistiti la vreo 1600 m altitudine. nu sunt sperante de facut partie pe drumurile care urca pe platouri, in mai putin de o luna-doua dar, cred ca, in inconstienta mea, o sa incerc din nou in weekendul asta, ori urmatorul.....si tot asa....poate mai apar si alti amatori, chiar profesionisti! Suzuki Grand Vitara 1999, 2.0l benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emilianno Postat Aprilie 23, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: iesim la noroi in jurul Pitestiului? da un semn cand iesi iar.....eu ma bag tel:0752 706 944 bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Aprilie 30, 2010 Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: iesim la noroi in jurul Pitestiului? :hl nu ai frate cu cine sa iesi la noroi......:uameni Mâine iese cineva pe lângă Piteşti sau chiar mai sus. M-aş abona şi eu dacă e ceva arajat... Sau putem aranja ceva XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kristy Postat Mai 20, 2010 Partajează Postat Mai 20, 2010 Re: iesim la noroi in jurul Pitestiului? Vreun amator de o iesire in fagaras in weekendul asta?....valea rea, valsan, moldoveanu, orice gol alpin din zona, un pescuit la pastrav, ceva? orice, doar sa nu stam in casa! Suzuki Grand Vitara 1999, 2.0l benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emilianno Postat Mai 31, 2010 Autor Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: iesim la noroi in jurul Pitestiului? organizam ceva pt weekend-ul viitor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emilianno Postat Iunie 6, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2010 Re: iesim la noroi in jurul Pitestiului? hai mai fratilor sa iesim la o tura!!!!!:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator BiziRazvan Postat Iunie 24, 2010 Partajează Postat Iunie 24, 2010 Re: iesim la noroi in jurul Pitestiului? cand vi pe la Campulung, anunta-ma. poate se infiripa ceva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate