Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Camionul care-mi place!

MagnuM
 Share

Camionul care-mi place!  

254 members have voted

1. 1. Camionul care-mi place!

Recommended Posts

Domnilor, aici puteti posta parerile dvs. despre diverse tipuri de camioane!

Eu sunt fan Renault Magnum si cum topicul nu-si propune sa stabileasca care este cel mai fiabil, robust, economic, puternic, etc. camion, ci doar care va place, eu am votat cu Renault - motivele sunt personale si tin cont doar de gustul fiecarui user in parte!

Edited by MagnuM

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest ionak88

Re: Camionul care-mi place!

Salut Magnum,Salut la toata lumea. Dupa cum se vede Mercedes este in top.

Daca ar fi sa ma iau dupa consum, comfort,tinuta de drum,demaraj etc.inclin balanta spre MAN (TGA),daca as tine cont de rezistenta in timp,rezistenta sasiului,capacitatea in teren accidentat aleg Mercedes Actros. Aici ma refer doar la basculante,cu restul nam treaba.

Salut Magnum,Salut la toata lumea. Dupa cum se vede Mercedes este in top...

Care va fii clasamentul peste ceva timp, Dumnezeu stie; repet, eu nu mi-am propus sa fac o clasificare pe anumite criterii! Dupa cum spune si titlul, e vorba de ceea ce place fiecarui user in parte, din motive doar de fiecare stiute, pe care, daca veti vrea sau nu, sa ni le impartasiti si noua, va depinde doar de voi!

Personal, sunt convins ca Renault Magnum nu va fii in fruntea acestor preferinte, dar asta nu inseamna ca nu mai sunt fanul acestui model! Indiferent de evolutia poll-ului, Magnumul va avea locul asigurat in sufletul meu si nici un argument nu-l va putea detrona! Sunt constient ca nu e cel mai... sau cel mai... dar e favoritul meu!

In rest... des gustibus et coloribus non discutando... sau ceva p-aproape... ca sa parafrazam pe niste unii...

Spor la vot! :2dr

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

si mie imi placea Magnumul cind a aparut...dar de cind cu preluarea daciei si de cind au zis ca Nova e conceptie romaneasca 100% si se potrivea la mecanica 100% cu renault 9 si 11 am o mare repulsie fata de constructorul francez

imi placea asa de mult incit am zis ca lucrez si juma' de an moca pe un Magnum....acum m-am sucit :D sint fan Scania on road si Kraz off road

de ce nu pot sa votez de doua ori?:2dr:ha:

zambeste...maine poate va fi mai rau

Guest ionak88

Super fain modelul MAGNUM. O cabina impunatoare,diferita la design de restul camioanelor europene un camion ceti sare in ochi precum un Jaguar sau un Hummer. Ma intreb daca in America are succes acest model,eu cred ca arata mai bine chiar si decat un truck american din ala cu botul lung.

Super fain modelul MAGNUM. O cabina impunatoare,diferita la design de restul camioanelor europene un camion ceti sare in ochi precum un Jaguar sau un Hummer. Ma intreb daca in America are succes acest model,eu cred ca arata mai bine chiar si decat un truck american din ala cu botul lung.

In State nu, dar in Australia sunt foarte raspandite! Sub numele Mack: Renault Magnum - Mack Magnum; Renault Premium - Mack Quantum!

Dupa cum poti sa remarci, australienii prefera tractoarele cu trei axe, la fel ca americanii!

Eu am votat TATRA.

Nu este ce mi-as cumpara sau ce as folosi pentru transport.Dar de mic copil m-a impresiunat si tin minte si acum TATRA portocalie care aduna de prin calalul Dunare-Marea Neagra toate rabele cu probleme.

O masina impunatoare care mi-a inspirat siguranta.

Si din respect pentru KRAZ ,pe care l-am vazut la munca din greu la vecinii nostri,l-as mentiona pe locul 2 .

Frumoase foto si frumoasa initiativa:br:g

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.

Guest ionak88

MAGNUM Asta chiar nu stiam.Arata foarte bine cu acel scris mare pe ele,chiar mai bine decat cele sub emblema Renault. Miar place sa vad deschise pe aici si ceva discutii despre utilaje,gen:vole,excavatoare,buldozere.:tk

MAGNUM Asta chiar nu stiam.Arata foarte bine cu acel scris mare pe ele,chiar mai bine decat cele sub emblema Renault...:tk

Da! Arata bine! Mack a fost cumparat de Renault VI, cu multi ani in urma! Recent, de cativa ani, Renault a fost cedat lui Volvo Trucks... cu tot cu Mack... si au format grupul Global Trucks...

Un alt camion, hulit la noi, dar foarte apreciat in Australia! IVECO EuroTech - primele 2 poze; IVECO EuroStar - ultimele 2 poze.

Edited by MagnuM

Cabina IVECO, in urma testelor efectuate in Australia, este considerata cea mai sigura cabina de pe piata!

Aici, un model IVECO EuroTech, adaptat pietei australiene!

Edited by MagnuM

Si nu s-au oprit aici: un model long nose, cunoscut sub numele IVECO PowerStar! Acest model a ajuns anul trecut si in Europa, sub numele IVECO Strator - similar la aspect cu modelele din ultimele 3 poze.

Edited by MagnuM

Si un IVECO PowerStar australian, pe care n-o sa-l vedeti niciodata-n Europa!

Si cateva poze cu Mack Quantum - Renault Premium!

Eu votez cu minoritatea ...IVECO! Un fel de Jeep al camioanelor ... (sa ma ierte colegii cu Jeep! :ha:)

Da, este o masina de 2 lei ...ieftina, slaba, urata, nefiabila ETC! Dar sa fie sufletul ei al naibii ... merge de rupe!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Nu va impacientati; australienii adapteaza novoilor lor si camioanele americane - modele pe care, bineinteles, nu le veti gasi in State!

Mack Titan - primele 3 poze; Kenworth SAR - ultimele 2 poze!

Eu votez cu minoritatea ...IVECO! Un fel de Jeep al camioanelor ... (sa ma ierte colegii cu Jeep! :ha:)

Da, este o masina de 2 lei ...ieftina, slaba, urata, nefiabila ETC! Dar sa fie sufletul ei al naibii ... merge de rupe!

Da-mi voie sa te contrazic; nu e deloc slaba, urata si nefiabila! Am lucrat 2 ani pe un EuroStar Cursor 10 430 si nu am fost dezamagit deloc! :wink:

marius

aia 9 cm in latime compenseaza din plin cu un bord mai bine gandit

si cu o viata mai lunga a bucselor de la cabina

iveco este fiabil atata timp cat primeste ce trebuie si la timp si ce este f important la camioanele mari iveco intretinerea este ieftina ..pierde in schimb la consum

nu le poti avea pe toate ...doar daca iei mercedes :grin:

Am avut de a face cu Man, Volvo, Mercedes, Daf, Roman, Scania, Renault si Iveco.

Dintre toate Mercedes Benz este fruntas datorita rezistentei, spatiului, consum, confort, etc.

In trecut "magarusul" era fruntas dupa concluziile mele, iar in prezent Actrosul.

Asta daca iti iei camion sa lucrii cu el si sa iesi cel mai bine. Un Actros 1841 1844 isi face bine treaba si trece lejer peste un milion de km, fara mari reparatii.

La transporturi de marfuri grele sta altfel treaba si nici nu am avut de a face.

La capitolul cai putere, sunet, pictate, proiectoare, bari cromate, prezentari etc. nu este un castigator. Toate sunt frumoase si fiecare este placut in felul sau. Sunt facute pentru a fi admirate nu pentru a face 1 milion de km.

Suzuki Samurai 1.3

Yes, we can't !

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use