Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Camionul care-mi place!

MagnuM
 Share

Camionul care-mi place!  

254 members have voted

1. 1. Camionul care-mi place!

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Camionul care-mi place!

Mie Funmog-ul mi se pare senzational, dar prohibitiv de scump (s-au facut doar 12 buc)....dar nici doka nu e rau deloc...un fel de frate mai mare al Geului. Bun de dus copii la gradinita sau de facut africa :))

Doka asta alb e de vanzare in 18000 pounds.

Pajero 3.2 DiD. Lung.

La poza cu Unimogurile alea 2 (cel negru si cel rosu) baloseam acu' vreo 12-13 ani, cred, cand au publicat un articol in revista care mai tarziu a devenit "auto, motor si sport" (nu mai stiu cum ii zicea initial) :D

Al doilea Unimog, cel alb, poate fi vazut in actiune aici:

Imi cer scuze de la initiatorul topicului ca am deviat si am postat cam multe Unimoguri.

Radu Mitroi

Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995

Din lista marcilor de mai sus lipseste una ce poate reprezenta un reper penru vehiculele grele "ASTRA" chiar daca mai nou e detinuta de IVECO face in continuare vehicule deoseite.

http://www.astratrucks.co.za/images/booking_button_2.jpghttp://www.astratrucks.co.za/images/new_truck_4.jpghttp://www.astraspa.com/images/_DSC5445.jpghttp://www.astraspa.com/images/princ12.jpg

Opel Corsa 1.3 CDI Enjoy

Mitsubishi Otlander 2.0 Intense DID - Sotia il chinuie

Fiat Bravo 1.4 Active

Sa ne mutam mai spre est... ce parere aveti? Kraz 255 B

http://www.garnison-online.de/v/2006/G5/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=3895&g2_serialNumber=2

Diesel V8 de 14.5 litri 240 cp. Mie mi se pare suficient ... tinand seama de nivelul tehnologic existent la "conceptie".

pe asa ceva am lucrat eu prin anii 89.....in Siberia ...undeva pe langa Murmansk.....o masina care nu stie de gluma....singurul ei handicap este gabaritul...dar la rusi....nu-i o problema...e loc destul....in rest despre masina numai de bine cu conditia sa nu faci pana de cauciuc.....sau sa tragi de cabestan:ha:

• 1 month later...

La poza cu Unimogurile alea 2 (cel negru si cel rosu) baloseam acu' vreo 12-13 ani, cred, cand au publicat un articol in revista care mai tarziu a devenit "auto, motor si sport" (nu mai stiu cum ii zicea initial) :D

Se numea Auto Pro inainte de a deveni auto motor si sport

De astea ale noastre ce ziceti ?? Nu or fi ele cele mai frumoase dar macar la Off Road sunt bune !!!

"Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now."

-- Alan Lakein

• 2 months later...

salutare covrigari profesionisti .........ma bag ca musca in lapte renault magnum este cunoscut ca rupator de picioare din cauza scarilor puse aiurea

man-ul , scania, volvo raman camioanele preferare de toata lumea tiristilor

si daful de patronii fara dare de mana la motorina consum foarte bun

si cea mai mare cabina dupa piata

dar toate aste nu urca in deal ca man-ul consuma mult dar la panta nu te lasa

hmmm,

sunt 2 la numar, si anume:

GAZ 66 - pentru ca inca este cel mai bun camion de offroad ever, desi iti trebuie ceva dexteritate sa schimbi vitezele

si

SR 132 M - benzinar ca si primul, dar ... mult ... mult mai frumos

Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele

SALVAMONT Predeal

• 3 months later...

Tatra-de departe este musculosul care merge peste tot-sosea,drumuri de tot felul,teren accidentat,trailere cu greutati imense s.a.

Domeniul de folosinta-nelimitat.

Putere-enorma.

Fiabilitate-excelenta.

Manevrabilitate-extrordinara.

Aspect-impresionant.

Costuri de intretinere-bune.

Raport putere-consum -mai mult decat bun.

Mai sunt si altele de mentionat:wink:

Pentru sosea stict,tractoarele MAN.

bau bau

moshule....parerea ta.....

ai lucrat pe asa ceva?

si daca ai lucrat....cum a fost cand ai avut probleme de transmisie?

plus ca la tractiune....Tatra nu sta prea bine...mai ales in zilelel calduroase find depasit net de Kraz.....

asta nu inseamna ca nu este o masina buna...si fiabila....dar ca fiecare masina are si ea bubele ei

acuma fiecare cu camionul lui preferat! Mie imi place camionul p care-l am in dotare >Mercedes-Benz 710 din anul1965 :grin: Excelent, l-as lua acasa!!

Si am mai primit 1 fara acte.. k nou (37.000km ), insa `NU s-a putut` inmatricula... mare pacat d el :hm

>> WestBikeShop.ro vanzari MOTO -> Resita

http://westbikeshop.ro/

• 2 weeks later...

ai mare dreptate...a fost camionul anului...dar....cand il apuca damblaua electronica...mori incet pe langa el

la constructia de conducte magistrale....in conditii extreme de lucru....nici un calculator pe roti....nu se compara cu un Kraz :grin:

ai mare dreptate...a fost camionul anului...dar....cand il apuca damblaua electronica...mori incet pe langa el

la constructia de conducte magistrale....in conditii extreme de lucru....nici un calculator pe roti....nu se compara cu un Kraz :grin:

Camionul asta are 250 de mii de km si vreau sa iti spun ca nua am avut nicio problema. O singura data am bagat motorina de la lukoil si mi'a dat pe calculator: combustibil necorespunzator si s'a oprit. A trebuit sa scot motorina aia, am pus de la Petrom si a mers. Ai mare dreptate cu KRAZ-ul dar cu consumul sta foarte prost.

Edited by ovidiucrs
greseala
:cl

Guest nissan_y61

eu cred ca mercedes cu atego si actros sunt liderii pe parte de camioane. au cele mai mari vanzari si cele mai noi tehnologii si au fost deschizatori de drumuri la multe capitole.

prin ograda celor de la Scania Volvo sau Man ....ai aruncat un ochi?

nu ca nu ar fi bune...dar nici celelalte nu au dormit :grin:

Din 2008 cand lțam cumparat pe asta nu m.am mai uitat la nimeni in ograda. Dar la momentul respectiv MAN-ul era peste celelalte.

:cl

eu am votat scania deoarece este o placere sa conduci o scania forestiera cu tractiune si pe fata

AB16NIK...AB23NIK

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use