MagnuM Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 (edited) Deschid acest topic si aici, cu specificatia ca, aici, vorbim despre tot-terenuri full-size! Principiul este similar cu cel de la camioane; vorbim despre ce ne place! Personal, raman un fan al modelelor Chevy din perioada '73 - '91, motiv pentru care am votat cu Chevrolet! Stiu, o sa spuneti ca GMC si Chevy sunt la fel, deci, de ce nu sunt impreuna? Pentru ca au mici particularitati distinctive, care te pot determina pe care sa-l alegi! In cazul meu, e vorba de grila fata - imi place mai mult modelul ales de Chevy! Edited February 27, 2010 by MagnuM :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link to comment Share on other sites More sharing options...
pretorian Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Re: "Camionul" care-mi place! Mie imi place tare mult F650, e mortal cel pick-up :y Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link to comment Share on other sites More sharing options...
milescusilvian Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Re: "Camionul" care-mi place! Mie personal i-mi place HUMVEE [ATTACH]67022[/ATTACH] :2dr:2dr L200 2007 :2dr:2dr Link to comment Share on other sites More sharing options...
camargue Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Re: "Camionul" care-mi place! Daca vorbim de camioane mie-mi place Jeep AEV BRUTE:banana °lllll° JEEP The dirtiest of the four-letter words °lllll° Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Re: "Camionul" care-mi place! eu am la inima doua...Kraz....si Scania :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagnuM Posted February 27, 2010 Author Share Posted February 27, 2010 Re: "Camionul" care-mi place! eu am la inima doua...Kraz....si Scania :grin: Vezi ca ai un poll si pentru alea, la sectiunea Camioane! :grin: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miron Sorin Posted February 27, 2010 Share Posted February 27, 2010 Re: "Camionul" care-mi place! dau fuga sa vaz... zambeste...maine poate va fi mai rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levo Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Re: "Camionul" care-mi place! Cherokee Chief all the way:grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
trike1 Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 Re: "Camionul" care-mi place! Dodge Ram 1500 Nissan y160,Terrano II -04,Toyota Rav 4 D-CAT Dodge Ram 1500 -04 Traic BOOM Fighter 2000cmc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian1 Posted February 28, 2010 Share Posted February 28, 2010 (edited) Re: "Camionul" care-mi place! Imi place mult Jeep Honcho si cealalta versiune a lui J-Truck Edited March 1, 2010 by Cristian1 Off-Road in Waldland Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagnuM Posted March 2, 2010 Author Share Posted March 2, 2010 Re: "Camionul" care-mi place! Dodge Ram 1500 Dodge... da! Un "greu" la clasa full-size... Dar despre acest Dodge ce parere aveti?! :ypu :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagnuM Posted March 3, 2010 Author Share Posted March 3, 2010 Re: "Camionul" care-mi place! Vad ca nu prea aveti inspiratie aici; sau nu va plac americanele?!! Sa va ajut putin! :grin: Chevrolet Blazer. :y 1 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagnuM Posted March 3, 2010 Author Share Posted March 3, 2010 Re: "Camionul" care-mi place! Big brother: Chevrolet Suburban. :ypu :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagnuM Posted March 3, 2010 Author Share Posted March 3, 2010 Re: "Camionul" care-mi place! Workman: Chevrolet Pick-up. :wink: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagnuM Posted March 3, 2010 Author Share Posted March 3, 2010 Re: "Camionul" care-mi place! Dodge Ramcharger. :wink: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagnuM Posted March 3, 2010 Author Share Posted March 3, 2010 Re: "Camionul" care-mi place! Si Dodge are "muncitorul" lui: Dodge Ram. :grin: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagnuM Posted March 3, 2010 Author Share Posted March 3, 2010 Re: "Camionul" care-mi place! Si am ajuns la Ford... "parintele" axei swing - ultima poza! Ford Bronco. :y :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian1 Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Re: "Camionul" care-mi place! Inca cateva bucati, toate americane. Denumirea in ordinea lor: Jeep CJ10, Jeep J10, Jeep J-Truck si versiunile militare Jeep M715. Off-Road in Waldland Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelea Posted March 5, 2010 Share Posted March 5, 2010 Re: "Camionul" care-mi place! Un Dodge Ram 2500! 4x4MANIA is where we are !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Re: "Camionul" care-mi place! cand vb de camioane americane.....la asa ceva imi fuge mintea :grin: asta ar fi unul din principalele motive pentru care as cere viza de state :y Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagnuM Posted March 8, 2010 Author Share Posted March 8, 2010 Re: "Camionul" care-mi place! cand vb de camioane americane.....la asa ceva imi fuge mintea :grin: asta ar fi unul din principalele motive pentru care as cere viza de state :y Da, Marius... doar ca... aici, cuvantul camioane este intre ghilimele... adica, trebuie sa te gandesti la ceva mai mic... adica, la ceva de genul asta! :ha: :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagnuM Posted March 8, 2010 Author Share Posted March 8, 2010 (edited) Re: "Camionul" care-mi place! Sa va mai "motivez" putin! :h5 Un Ford care a facut istorie: Ford F-series! :y PS: Nu va suparati pe mine, ca postez poze cu modele "vechi"; poate unii dintre voi prefera modelele noi, dar mie nu-mi plac masinile de plastic, de unica folosinta, care se fac acum, si din care nu mai poti alege nimic peste 5 ani... Nu au nici aspectul, nici performantele celor vechi (in teren); sunt doar pline de electronica si nu poti, decat sa te uiti la ele, ca vitelu' la poarta noua, cand se intampla ceva... Si mai luati in calcul si varsta... mea! :ha: Edited March 8, 2010 by MagnuM :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Re: "Camionul" care-mi place! uite un F-series care-mi place ....si inca unul :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian1 Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Re: "Camionul" care-mi place! "mie nu-mi plac masinile de plastic, de unica folosinta, care se fac acum, si din care nu mai poti alege nimic peste 5 ani... Nu au nici aspectul, nici performantele celor vechi (in teren); sunt doar pline de electronica si nu poti, decat sa te uiti la ele, ca vitelu' la poarta noua, cand se intampla ceva..." Perfect de acord, nici mie nu-mi plac astea noi, is toate la fel, toate slabe si mai arata si urat...unele... Ce ziceti despre "vapoarele" astea ? http://www.acorausa.com/ Off-Road in Waldland Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eugen Remus Cucu Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Re: "Camionul" care-mi place! Atasez si eu cateva poze cu cateva camioane care imi plac !!:y "Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now." -- Alan Lakein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts