Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

"Camionul" care-mi place!

MagnuM

"Camionul" care-mi place!  

163 membri au votat

1. 1. "Camionul" care-mi place!

Postări Recomandate

• Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: "Camionul" care-mi place!

Nu te-njura! Nu are nimeni restrictii la poze! :h5

Sa ne mai clatim ochii! :grin:

GMC Pick-up. :y

PS: Modelul din poza a 3-a, cel albastru marin, suprainaltat, are motor V8 de 6.6 litrii, DuraMax Diesel, de 365 CP! :id

Editat de MagnuM

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna seara !

Eu as merge pe Ram 2500, F-250 si Bronco, in ordinea asta.

Dar nu m-as feri nici de un H1, cu mentiunea ca l-as converti pe axe rigide, iar Duramax-ul ar fi dus pana la vreo 500HP si circa 1800Nm.

Stima,

Dragos, a.k.a. Heavy D.

Link spre comentariu

Ce gusturi "rele" ai! :y

Treaba cu DuraMax-ul, in mare parte, se poate realiza; exista un cip, care-i mai da circa 130 CP. Nu cred ca poate atinge cu acel cip, pragul de 1800 N... e vorba totusi, de un motor de doar 6.6 litrii... :cn

Cu Hummer-ul e mai dificil... daca vorbim de H1... si cum H2 si H3 sunt GM/Chevy cu alta palarie, nu e mai simplu sa te orientezi la un GM/Chevy cu axe rigide?! :old

Editat de MagnuM

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

Buna seara again !

@ Magnum

Stiu ca am gusturi rele cand e vorba de masini...:wink:

Sa lasam Duramax-ul deoparte, atunci... Nu sunt fan al cipuirilor, cum nu sunt al electronicii pe motoare. No way !

Atunci o sa-i conving pe cei de la Merlin sa faca un diesel de 8.2 sau pe cei de la Brodix sa faca unul de 13.4 litri.

Iar in cazul si mai extrem, exista undeva in Germania posibiliatea construirii unui V8 de 16.0 litri. Tre' sa ma scarpin sa fac rost de nume, dar l-am gasit odata si il voi regasi. Era vorba de benzinare, binenteles, dar banuiesc ca s-ar descurca si cu un diesel, daca vine vorba...

H3 nu-mi place in mod deosebit, H2 mai merge, dar diesel only. Si cum nu este, sarim peste faza asta.

Oricum, e vorba de bani grei pentru asa ceva, asa ca, deocamdata, raman la XJ-ul meu, care va primi un 3.0TD cu automata. Bienteles ca as baga de fapt un straight six Cummins de 6.7 litri twin turbo, dar cred ca o sa-mi spiraleze unibody-ul la Jeep... Dar sa visezi e gratis (deocamdata)...

SI daca tot visez, atunci sa fie o D80 full-width pe spate si o D60 full-width king pin pe fata. Si cu Detroit Locker inside ambele, na-ti-o rupta ca ti-am dres-o !

Stima,

Dragos, a.k.a. Heavy D.

Editat de Heavy D.
Link spre comentariu

Cu toate ca am votat Chevrolet, gandindu-ma la Pickup-uri si la Blazer, nu ma pot opri sa admir, totusi, si modelele '77-'78 Ford Bronco.

Pun si eu ceva poze furate de pe net. Sunt de fapt copertile unor sale-brochures, pe care imi place sa-mi clatesc ochii ore in sir. Ar mai fi Dodge Ramcharger pe lista preferintelor mele si de asemenea, Ford F.

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

asta-i dodgeul meu 1500.probleme mari cu directia...schimb casete intr-o veselie si nici nu il prea folosesc.ceva idei?

'98 Dodge Ram 1500 - 7'' Lifted :dr1

'92 Suzuki Samurai - 3'' Lifted

'07 BMW M5 :x

'07 Audi Q7

'08 Harley Davidson Night Rod

Link spre comentariu

Buna ziua !

@ lukyp22

Problemele de la caseta vin de obicei de la roti MARI. Dar, tot de obicei, de la o utilizare intensiva in teren greu. Cum se pare ca nu e prea folosita masina, acest lucru iese din calcul.

Vezi aici:

http://dodgeram.org/tech/troubleshoot/steering.htm

Si aici:

http://www.4wheeloffroad.com/techarticles/drivetrain/131_0806_1994_2002_dodge_ram_steering_upgrade/index.html

Se recomanda de la PSC caseta SG-841M (modelul extreme duty), precum si pompa 1390 (standard flow) sau 1490 (high flow). Pentru ultima se recomanda radiator pe circuitul de retur.

Pe cei de la PSC ii gasesti aici:

http://www.pscmotorsports.com

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

:tkmultumesc de recomandari.am incercat deja cu o caseta heavy duty care a inceput sa curga si sa aiba joc in max 50km.

nu am folosit masina offroad pt ca imi lipsesc planetarele din fata:ha:.

o sa incerc sa pun si o caseta de la psc sa vad daca se schimba ceva.

'98 Dodge Ram 1500 - 7'' Lifted :dr1

'92 Suzuki Samurai - 3'' Lifted

'07 BMW M5 :x

'07 Audi Q7

'08 Harley Davidson Night Rod

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Am stat langa masina asta si va spun ca suna si arata intr-un mare fel.

Nu cred ca face mare lucru offroad dar un fel de king off the road pentru clasa ei.

Piratu' pentru ca lucrez pe mare

Prietenii imi spun Liviu

Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008

Link spre comentariu

Buna seara !

Cand stai pentru prima data langa un truck "dually", fie el F-350, GMC, Dodge sau Chevy, daca e benzinar, nu se poate sa ai o noapte linistita dupa ce-l auzi...

Nu sunt masini de off-road, ci de ajutor pe langa casa omului, la tara, pe la ferma, etc. Un fel de Aro 320 (papuc) in versiunea americana...

Eu am prins drag de V8-uri mari de circa 10 ani, de cand am avut ocazia sa conduc in Londra un Firebird din 1976, cu V8 de 403c.i., adica 6.6 litri. Si la cativa ani mai tarziu, am pus mana pe unul din 1974, luat de la un ex-soldat USA stabilit la o baza in Anglia. Cu motor mai mare, din fericire, 455c.i., si sound pe masura.

Stima,

Dragos

Link spre comentariu

:tkmultumesc de recomandari.am incercat deja cu o caseta heavy duty care a inceput sa curga si sa aiba joc in max 50km.

nu am folosit masina offroad pt ca imi lipsesc planetarele din fata:ha:.

o sa incerc sa pun si o caseta de la psc sa vad daca se schimba ceva.

Cred ca cineva a gasit solutia la problema ta. Nu are nici o problema cu caseta de directie ( RAM 2500 V10 Magnum):

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 1 an mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Si mai am o problema doresc sa imi spuneti cum se numeste masina din poza (model si tot ce stiti ),deoarece m-a impresionat :banana:banana

BAFTA[ATTACH=CONFIG]120726[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]120726[/ATTACH]

639506747_Pick-up(2).jpg.48d40c7d2593dc02030b4e0cfb7f1073.jpg

Spune-ti STOP curselor pe strada!... Trece-ti la off road!:cl:bx
Link spre comentariu

Si mai am o problema doresc sa imi spuneti cum se numeste masina din poza (model si tot ce stiti ),deoarece m-a impresionat :banana:banana

BAFTA[ATTACH=CONFIG]120726[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]120726[/ATTACH]

Pare a fi un Ford Bronco... frate cu al lui Chuck Norris:wink:

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Buna ziua !

Ford Bronco ? Teddy, fa 20 de flotari...

E Chevrolet Silverado (C10/K10) de prin 1980. Dupa oglinzi, dupa decupajul relativ patrat din aripi, dupa forma generala si proportii. Punti rigide si suspensii cu arcuri cu foi, binenteles. C = doar tractiune spate, K = tractiune 4x4.

Motorizari benzina de sase (4.1, 4.3 si 4.8 litri) si opt cilindri (5.0, 5.7, 6.6 si 7.4 litri) si diesel de opt cilindri (5.7 si 6.2 litri, ultimul se regaseste si pe Hummer H1).

Stima,

Dragos

• Like 1
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare