Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Tehnici de troliere

ampopa
 Share

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Re: Tehnici de troliere

Mi se pare un rahat inutil. Costa cat doua trolii si iti mai trebuie si blocant pe puntea pe care il folosesti.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Mi se pare un rahat inutil. Costa cat doua trolii si iti mai trebuie si blocant pe puntea pe care il folosesti.

Ai dreptate, un mare rahat inutil, sau ma rog o intreaga colectie de cacatisuri frumos prezentate.

Blocant nu-ti mai trebuie ca legi ambele roti ale puntii pe care pui mosoarele alea, asa ca indiferent de aderenta sfoara tot se scurteaza numai ca masina aia o sa mearga numai in suturi si zmucituri greu controlabile, exact ce iti poti dori intr-o situatie limita.

Daca mai pui la socoteala ca ii lipseste si frana numai inlocuitor de troliu nu poti sa-l consideri dupa parerea mea.

Nea "crocodil dundee" asta S-a inspirat din manualul de utilizare al camioanelor vechi rusesti care te invatau ca poti scoate utilajul infipt cu botul in sant cu un cablu ce se bobineaza intre rotile duble ale puntii spate, dar asta era valabil pentru trolierea in spate, si nu trebuia sa stai sa desfaci piulitele rotior, sa montezi toate minunile pe roti samd.

ce ziceti de asta???mi se pare tare interesant si nu foarte complicat...

Da,sunt de acord cu "cat costa?cat spatiu ocupa?",etc dar cum am vazut nu era un film prea recent si pe vremea aceea nu se fabricau in china troliuri asa de ieftine ca acum :))

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use