Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

o mica impotmoleala..

PeCoclauri

Postări Recomandate

Am reusit, in sfarsit, desi de data asta nu-mi propusesem, sa impotmolesc "noroiosul" pe coclauri, intr-o iesire "in recunoastere" pe dealurile de langa Oradea. Am deschis topicul cu intentia de a va "preveni" asupra ce vi se poate intampla. Am mers pe un drum cu noroi si, la un moment dat, cand aproape revenisem "la civilizatie", am vazut ca in stanga era o conducta astupata (i se vedea capatul), dar nu mi-a trecut prin cap ca berbecii nu compactasera in niciun fel gaura astupata. Rezultatul: am scufundat juma' de masina in noroi; am iesit, traiasca troliul!! Morala: noroiul "scufundator" arata la fel ca noroiul "portant". N-am mai multe poze, ca nu prea mi-a stat gandul la asta.

Noroi Bun !!

LaGuraSobei.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: o mica impotmoleala..

ce imi place asta.....„Am deschis topicul cu intentia de a va "preveni" asupra ce vi se poate intampla„....:ha:

fa bine si i-ati companie pe drumuri din alea....:banana intelegi ce vreau sa spun ??

si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin:
Link spre comentariu

razvane, sper ca maxim pe saptamana viitoare sa imi vina adidasii pentru vitara mea si o sa vin si eu intr-o recunoastere de-asta :D

eu o sa fiu pe post de remorca sa ai pe cine trage de prin noroaie.

vorba ta: noroi bun :>

Link spre comentariu

Am muscat-o si eu intr-o mlastinuta cu "scoarta uscata":grin:. Spre norocul meu nu aveam troliu, nici semnal, eram doar o masina si cel mai aproape sat era la 7 km unde cu greu si 3 kg in minus am gasit un tractor.(si apa:xca era foarte cald).

Suzuki Samurai 1.3

Yes, we can't !

Link spre comentariu

...foarte frumoasa masina ai Razvane!!!!!!!!!:al:al:al:h5

Se aproba!:wink:

Apreciem meritele "preparatorului":h5

@cretu: am luat o niva un pic mai mare :grin: (foto)

@gaska din Oradea: a fost ceva neplanificat, promit sa initiez o iesire pe coclauri dupa Paste, cand voi sta mai bine cu timpul.

:ypu:cl

Noroi Bun !!

LaGuraSobei.ro

Link spre comentariu

Se pare ca ultima groapa a tinut mortis sa nu uiti plimbarea de recunoastere, si a reusit:grin:

Sa-ti fie de bine!

Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască!
Link spre comentariu

Bine ca ai avut copaci de care sa legi troliul. Altfel......

Am patit si eu o data iarna aceasta pe o sosea ingusta , pe jumatate era zapada viscolita peste care era zapada de la freza. M-a mancat sa intru cu rotile din dreapta prin morman si la un moment dat m-a furat spre dreapta si m-a pus de-a latu' , jumate de masina pe morman si jumate pe partea dezapezita. Nici un pom , nici un stalp si chiar daca era nu ma puteam trage decat spre zapada mare. Dupa incercari nereusite au venit niste neni care m-au ajutat si m-au impins pan am iesit. Asta e , a fost si ceva neatentie.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare