renegade Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Cautand altceva am dat de acest link interesant si am zis sa-l pun aici sa vada si altii. Succes! forums.mwerks.com/zerothread?cmd=print&id=4403354 Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: Pentru expeditionari :g Niste masini si solutii de-ti curge saliva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: Pentru expeditionari :g Niste masini si solutii de-ti curge saliva foarte tare ca bine zici :y Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Re: Pentru expeditionari sa vina sa-ti bati copiii, dar ce ma roade mai tare e cum ajung si eu pe acolo si mai ales pe unde e acolo ala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Re: Pentru expeditionari :grin:nu locurile ma incanta faorte tare, ci conceptele de masina de expeditie asta cred eu ca e cel mai fain la pagina aia, si sunt foarte multe idei care pot fi preluate si implementate la noi sa nu uit...ati vazut aro ...DAAAAA??? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Re: Pentru expeditionari Da...da.. am stat azi-noapte pana la 2 si am copiat pozele care ma intereseaza. Muuulte idei de furat :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Re: Pentru expeditionari :grin:nu locurile ma incanta faorte tare, ci conceptele de masina de expeditie asta cred eu ca e cel mai fain la pagina aia, si sunt foarte multe idei care pot fi preluate si implementate la noi sa nu uit...ati vazut aro ...DAAAAA??? vazut ARO, dar nu mi-a placut comentariul. sint curios unde a fost facuta poza, probabil brazilia sau argentina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Re: Pentru expeditionari Pacat ca sa teminat asa de repede ; binenteles ca am remarcat si ARO244 :wink:... Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alpyus Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: Pentru expeditionari bravo "renegate". :br multumim pentru suite. http://www.cssluxury.com/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: Pentru expeditionari Super masini, desi unele au fost puse acolo doar ca sa fie. Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Martie 25, 2010 Partajează Postat Martie 25, 2010 Re: Pentru expeditionari :g .... super masini cu adevarat impresionante ..:h5 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Aprilie 7, 2011 Partajează Postat Aprilie 7, 2011 Re: Pentru expeditionari Doi romani expeditionari... http://vimeo.com/21928024 "A 79 minute long video diary covering a perpetual search for new paths and destinations. The journey continues and new trips and locations will be added soon. We call it "TRAVELOTHERAPY". It always starts with a plunge into the unknown. From NYC to Prudhoe Bay, from the Gobi Desert to Siberia, Osa Peninsula, Machu Picchu, Lake Titikaka, Lake Baikal, The Danube Delta, Kaokoland, Serengeti, Uhuru Peak on Mt. Kilimanjaro, Bungle Bungle in Australia, Sosusvlei in Namibia, The Everglades, Tanami Track, Katherine Gorge, Rio Pacuare, Delaware Water Gap and back to NYC. Enjoy the journey! " Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 Re: Pentru expeditionari Vreau si eu sa bag ochiu' dar nu mai mere pagina:hl S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
italiagogu Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Pentru expeditionari bravo....f tare:g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate