Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire - "Ancheta sociala - zona Tangaru, GR"

Yonutz

Postări Recomandate

Se va face o iesire sambata 07.03.2010 ptr a se face o ancheta sociala in zona Tangaru, GR. subiectul Umanitarei de Pasti, 2010 Locatia se afla in vecinatatea Calugareniului.

Dupa ancheta sociala se va face o scurta plimbare pe campuri si eventual o ciolaneala la Iacob!

Ziua si ora de intalnire: 07.03.2010 ora 09.00

Locul intalnirii: PETROM Jilava (iesirea din Bucuresti spre GR)

Ziua si ora de plecare spre locatie: 07.03.2010 ora 09.30

Cerinte: auto 4x4

Participare: libera

Participanti:

1. Yonutz

2. csaf

3. adionweb

LE - am mutat ancheta sociala DUMINICA, 07.03.2010 din motive de timp disponibil!

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Iesire - "Ancheta sociala - zona Tangaru, GR"

Daca ziceti ca-i la liber hai ca vin si eu :grin: Cateva detalii unde e petromul asta? Merg de la eroii revolutiei la dreapta si tot inainte?

edit: ce naiba am scris initial aviatorilor :)))

Editat de Noobius
Suzuki Samurai '90 "Stuka"
Link spre comentariu

Daca ziceti ca-i la liber hai ca vin si eu :grin: Cateva detalii unde e petromul asta? Merg de la eroii revolutiei la dreapta si tot inainte?

De la Eroii Revolutiei mergi pe Soseaua Giurgiului , treci de capatul tranvaielor (acolo pe stanga si pe dreapta o sa ai stindardele democratiei in sudul Bucurestiului ...doua case cu turnulete) si la maxim 500 m pe dreapta este Petromul cu pricina :h5

Editat de AdiOnWeb
Link spre comentariu

daca tot esti "taberist", hai s-om mere impreuna. vorbim deseara unde ne intalnim si la ce ora.

Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA

Skoda Fabia Combi

Link spre comentariu

Imi pare rau ca nu pot sa va insotesc .....am bagat y61 in targ ......iar y60 acun cateva zile am decis sa imi schimb tinichigiu-vopsitor ,dupa 2 luni de asteptari ca o va face:uameni ....asa ca am cautat altul cu pofta de munca la masin mea .....sper saptamana viitoare sa fie gata :banana.......poate la ciolan ajung ......:h5

Editat de GPScu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

daca tot esti "taberist", hai s-om mere impreuna. vorbim deseara unde ne intalnim si la ce ora.

Imi convine. Nr meu e 0727893728 Alex. Ne mai luam si statiile sau nu e cazul? :grin:

Link spre comentariu

Hai ZDRENTELOR cu poze ....dovezi ca ati fost ....sau sunteti obositi :grin:

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Au plecat 7 masini din Bucuresti.

In Calugareni s-a incercat intrarea pe langa targ dar era foarte inundat (am trecut doar 2 masini din 7) si ne-am intors. S-a coborat pe ravena si pe langa ravena. Eu m-am retras la un moment-dat si am plecat spre Buc ca aveam ceva treaba. Ceilalti au mers mai departe, o sa povesteasca ei.

Link spre comentariu

S-a comis iesirea asa cum zice Filip in 7 masini. Eu personal am trecut prin cateva experiente adrenalitice ... Au luat noroiul Calugareniului in roti de asfalt (nici macar AT-uri) ... Ce-i drept la un moment dat m-am urnit si m-am miscat cu ajutorul lui Filip ... Deci Nissanul a fost urnit si remorcat de Jeep (shit hapen'! :ha:) Si Toyota a sarit nebuneste in ravena (big try, good try) si a fost scos cu sufa magica ...tot de Jeep ... :wink: Dupa cum vedeti, azi Jeep-ul a mers ... :y

La o coborare, m-am dus de parca eram echipa de bob viteza olimpica. La inclinatia laterala binecunoscuta din nou am alunecat de pe deal. Ce-i drept de aici am iesit singur ... din namoale si ditai sleaurile ...

Am ajuns in locatie tinta, Tangaru dar am descoperit inca un sat uitat de lume intins pe cateva coaste de deal si anume Mirau, un satuc cu niste case tare sarace, aproximativ 130 de familii, 10 dintre ele cu copii intre 1-14 ani, restul formate din batrani.

O intamplare amuzanta ...intrucat satul nu avea primarie am mers la biserica. Acolo: lacate peste lacate ... Ne-am oprit la magazinul din sat... intre timp venea pe urmele noastre ingrijitorul bisericii care credea ca am urcat la biserica sa furam clopotul ... :grin: Cand au auzit cine suntem si ce vrem sa facem am vazut in ochii lui, intunecati si tristi pana atunci ...o sclipire si un zambet fortat dar ZAMBET in coltul gurii ... Atunci am decis ca ei sunt cei pe care ii cautam.

Ca sa facem o umanitara ptr toti avem nevoie de un buget de ~6500 ron ... Noi am strans pana acum ~ 2000 ... Dar nu-i bai, tot facem pe dracu in patru si scoatem banii din pamant din iarba verde ... Oamenii aia merita atentia noastra, merita sa luptam ptr a le oferi macar o secunda de speranta. Stiu, este criza, dar asta nu-i un motiv sa nu luptam sa ne ducem planul la indeplinire! Vom lupta ptr ei!

Multumesc azi tuturor celor care m-au insotit ... A fost mai mult decat o iesire, a fost o buna ocazie sa ne incarcam cu motivatia necesara ... Ma inclin domnilor ...:rsp

Nu am facut poze ca am uitat aparatul acasa ... M-am trezit undeva in mlastinile Calugareniului ca parca lipseste ceva ...Dar au fost cativa cu aparate foto ... si cred ca nu le-au luat doar de decor!

Link spre comentariu

O zi grozava, vremea frumoasa, oameni minunati!

Si dovadaa... Calitatea e slabuta, dar altfel nu mai termina de uploadat niciodata.

L.E. Din ceva motive am scos filmuletul de pe youtube, dar poate fi vazut aici:

http://iulian.iulianadr.operaunite.com/stream/

Editat de iulianul
Link spre comentariu

O iesire foarte agreabila. Trebe neaparat sa-mi iau cauciucuri noi:dr3

Yonutz, sa nu uiti sa postezi contul ala in care sa viram banii :h5

Link spre comentariu

Dupa episodul cu mlastina de pe langa targul din Calugareni (aici am inteles io de ce si-a pierdut ostirea Sinan-pasa...), iata cam ce a mai fost:

Langa o ravena, doi nissani se pregatesc sa salveze o toyota, care, dupa cum se poate vedea cocheta de mai multa vreme cu un gipan... Pregatiri, pregatiri, pana cand, na, ca un nissan avea troliul inghetat. Pana la urma toyota a fost salvata, cu o sufa cinetica si o lopata de infanterie. Apoi, nu stiu de ce, un nissan urmareste gipanul. Parca se vede o sufa intre ei?

Urcam si coboram...

Doi participanti la iesire: @iulianul si fii-meu. Fiecare pe drumul lui...

Apoi, un @noobius suspendatus. Rezolvat cu Jeep-ul.

Si, in final, asezarea: case rasfirate, departe de lume, saracia care urla in gura mare pe drumurile care nici nu isi mai amintesc cum arata asfaltul. Oameni sarmani, care ne-au privit cu surprindere si speranta cand le-am spus de ce ii vizitam. Si, pentru ca macar speranta nu trebuie sa moara, ar fi bine sa strangem banii pentru un mic ajutor de Pasti...

Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA

Skoda Fabia Combi

Link spre comentariu

@noobius ...in sectiunea actiuni umanitare maine pun contul! :h5

Link spre comentariu

frumos filmuletul bv. vad ca v-ati distrat de minune...:y

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare