cristi 1 Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Cine vrea sa vina de oriunde , plecare 9.30 din benzinaria AGIP iesirea din Ploiesti spre Buzau(e singurul Agip din Ploiesti). Deci ...adunarea pana in 9.30. Iau si un gratar si ceva de pus pe el. Practic cam acesta este scopul. Unde facem gratarul va fi si ceva ravena pentru forjat sau jucat, dupa preferinte. 0747. 010198 Cristi. Chiar daca nu vine nimeni, eu la 9.30 am plecat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Martie 5, 2010 Autor Partajează Postat Martie 5, 2010 Re: Iesire maine nu stiu unde oricum la zapada sau noroi Iar ma lasati singur..... Ma descurc si asa...ca de obicei. O sa mai am si un Pajero stock dupa mine. O sa-l trag pana unde vreau sa ajung si tot nu ma las. Totul e sa nu ma lase cardanu' iar . O anumita firma din Romania a promis ca va fi ok (cardanu'). Maine vom vedea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Martie 5, 2010 Partajează Postat Martie 5, 2010 Re: Iesire maine nu stiu unde oricum la zapada sau noroi Dar ce ai facut ai inlocuit improvizatia'' :no1 Distractie placuta miine:2dr ; eu mine intru cu ARO in revizie :grin: Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Martie 6, 2010 Autor Partajează Postat Martie 6, 2010 Re: Iesire maine nu stiu unde oricum la zapada sau noroi Dar ce ai facut ai inlocuit improvizatia'' :no1 Distractie placuta miine:2dr ; eu mine intru cu ARO in revizie :grin: Ajunsesem sa inlocuiesc improvizatia la fiecare iesire. Acum chiar sunt curios sa vad daca se mai intampla ceva. Daca intri cu Aro in revizie nu pot decat sa-ti urez "spor la treaba" :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Re: Iesire maine nu stiu unde oricum la zapada sau noroi cristi bafta multa la plimbare:2dr Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Martie 6, 2010 Autor Partajează Postat Martie 6, 2010 Re: Iesire maine nu stiu unde oricum la zapada sau noroi :2dr:2dr:2dr:2dr:2dr:2drM-am intors....:2dr:2dr:2dr:2dr:2dr ca doar pentru asta am plecat :x:x:x Niste emoticonuri pentru cutii de viteza sparte n-aveti pe aici ??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Re: Iesire maine nu stiu unde oricum la zapada sau noroi ceva poze?:tk LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Re: Iesire maine nu stiu unde oricum la zapada sau noroi aoleuuu ce ai mai facut man?:dr3 asta ca si cadou de ziua ta???????:ha: sau tu vrei alta masina sigur si nu stii cum sa faci?:x:x:x:dr3 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Martie 6, 2010 Autor Partajează Postat Martie 6, 2010 Re: Iesire maine nu stiu unde oricum la zapada sau noroi aoleuuu ce ai mai facut man?:dr3 asta ca si cadou de ziua ta???????:ha: sau tu vrei alta masina sigur si nu stii cum sa faci?:x:x:x:dr3 Da' de unde stii tu de ziua mea? Poze?? N-am prea apucat sa fac. O sa postez cateva pozici si o sa va povestesc intamplarile la noapte sau maine. Acum trebuie sa plec la o aniversare (nu a mea, a altcuiva). :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TractoRila Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Re: Iesire maine nu stiu unde oricum la zapada sau noroi Ai presimit tu acum vreo doua saptamani ca o sa pice cutia...... ''Viata trebuie savurata, nu suportata'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate