vbh Postat Noiembrie 12, 2007 Partajează Postat Noiembrie 12, 2007 Aveti idee careva daca pivotul ala care prinde bara panhard fata de sasiu se poate inlocui cu o bucsa clasica? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 13, 2007 Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 eu am incercat, da rezultatele au fost proaste. Batzaie volanul. Am scos ball-joint -ul si am conf bucse adaptoare pt bucsele OME de bara Pachard. Nu a mers. Interesant e ca modelul Y61 cu motor de 2,8 are bucse si nu articulatie O alta solutie ar fi ca cumperi ball joint cu filet de la SKF ( cam 3 mil) , sa tai bara Pachard fata, sa o filetezi, in felul asta obtii o bara Pachard REGLABILA si nu vei mai fi nevoit sa platesti 12 mil pe o bara pachard noua numa pt ca s-a dus o articulatie . Eu asa am de 4 ani de zile pe Y60. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Noiembrie 13, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2007 eu am incercat, da rezultatele au fost proaste. Batzaie volanul. Am scos ball-joint -ul si am conf bucse adaptoare pt bucsele OME de bara Pachard. Nu a mers. Interesant e ca modelul Y61 cu motor de 2,8 are bucse si nu articulatie O alta solutie ar fi ca cumperi ball joint cu filet de la SKF ( cam 3 mil) , sa tai bara Pachard fata, sa o filetezi, in felul asta obtii o bara Pachard REGLABILA si nu vei mai fi nevoit sa platesti 12 mil pe o bara pachard noua numa pt ca s-a dus o articulatie . Eu asa am de 4 ani de zile pe Y60. Hmm, bgp si cind ma cindesc cit m-am coit sa modific bara. O sa incerc sa iau una de la Toughdog, am un amic in australia acare mi-ar putea trimite una. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Februarie 2, 2008 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2008 Am primit bara din Australia. :grin: Prevazator, mi-am comandat si un ball joint de rezerva.Cind desfac coletul: SURPRISE!!!!!!!!!!! Ball jointul este original Nissan.Deci la ei se poate, in Europa p.la :ang4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 2, 2008 Partajează Postat Februarie 2, 2008 probabil ca in Australia o considera necesitate.....iar in Europa.....fudulie....mai stii? :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 Panhard Am constatat ca bucsile de la bara panhard sint varza,am fost la un magazin de piese auto si am intrebat de bucse...mi -au spus ca nu vin bucsele separat ci doar bara panhard cu totul.E normal asa?Eu stiam ca OME face bucse separat pentru toata masina.Poate a mai schimbat cineva si stie.Multumesc. Pt Y61-Patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 Re: Panhard DA. OME face bucse bara Pachard , dar numai pt Y60 si Y61 cu motor de RD28Ti(2800TD) . Dumneata ai probabil un Y61 cu ZD30 (3000cc TD) la care bara Pachard are la un capat bucse iar la celelalt ai un ball-joint. Din nefericire............. va trebui sa o cumperi bara cu integrala ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 Re: Panhard Este Y61 motor RD28 an 98,deci doar pe Ome gasesc,multumesc Don Luigi :h5 Apropo,ca sa nu mai deschid alt topic,poate are cineva pe stoc bucsile respective,astept PM. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allex.ghise Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 Re: Panhard La Taubenreuther Cluj are Ecsi Nagy pe stoc tot timpul bucse OME. http://www.taubenreuther-romania.ro/ sau 0745939223, nr domnului mai sus mentionat. Sunt cam la 25 de euro bucata. Club 4x4 Cugir Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate