Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

panhard Y61

vbh

Postări Recomandate

eu am incercat, da rezultatele au fost proaste. Batzaie volanul.

Am scos ball-joint -ul si am conf bucse adaptoare pt bucsele OME de bara Pachard. Nu a mers. Interesant e ca modelul Y61 cu motor de 2,8 are bucse si nu articulatie

O alta solutie ar fi ca cumperi ball joint cu filet de la SKF ( cam 3 mil) , sa tai bara Pachard fata, sa o filetezi, in felul asta obtii o bara Pachard REGLABILA si nu vei mai fi nevoit sa platesti 12 mil pe o bara pachard noua numa pt ca s-a dus o articulatie . Eu asa am de 4 ani de zile pe Y60.

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu am incercat, da rezultatele au fost proaste. Batzaie volanul.

Am scos ball-joint -ul si am conf bucse adaptoare pt bucsele OME de bara Pachard. Nu a mers. Interesant e ca modelul Y61 cu motor de 2,8 are bucse si nu articulatie

O alta solutie ar fi ca cumperi ball joint cu filet de la SKF ( cam 3 mil) , sa tai bara Pachard fata, sa o filetezi, in felul asta obtii o bara Pachard REGLABILA si nu vei mai fi nevoit sa platesti 12 mil pe o bara pachard noua numa pt ca s-a dus o articulatie . Eu asa am de 4 ani de zile pe Y60.

Hmm, bgp si cind ma cindesc cit m-am coit sa modific bara. O sa incerc sa iau una de la Toughdog, am un amic in australia acare mi-ar putea trimite una.

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
Am primit bara din Australia. :grin: Prevazator, mi-am comandat si un ball joint de rezerva.Cind desfac coletul: SURPRISE!!!!!!!!!!! Ball jointul este original Nissan.Deci la ei se poate, in Europa p.la :ang4
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Panhard

Am constatat ca bucsile de la bara panhard sint varza,am fost la un magazin de piese auto si am intrebat de bucse...mi -au spus ca nu vin bucsele separat ci doar bara panhard cu totul.E normal asa?Eu stiam ca OME face bucse separat pentru toata masina.Poate a mai schimbat cineva si stie.Multumesc. Pt Y61-Patrol

Link spre comentariu

Re: Panhard

DA. OME face bucse bara Pachard , dar numai pt Y60 si Y61 cu motor de RD28Ti(2800TD) . Dumneata ai probabil un Y61 cu ZD30 (3000cc TD) la care bara Pachard are la un capat bucse iar la celelalt ai un ball-joint. Din nefericire............. va trebui sa o cumperi bara cu integrala !

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Re: Panhard

Este Y61 motor RD28 an 98,deci doar pe Ome gasesc,multumesc Don Luigi :h5

Apropo,ca sa nu mai deschid alt topic,poate are cineva pe stoc bucsile respective,astept PM.

Link spre comentariu

• 7 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare