Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Noi...posesorii de Patrol 4.2

zolameister

Postări Recomandate

Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2

Ufff...maine ma duc si eu dupa a mea, in sfarsit.:y:y:y Abia astept.

Sa te poarte sanatos, Zoli.

Eu o am din iunie anul trecut. Am luat-o cu 180000 km si acu are 201000.

E o bucurie pe care nici n-am visat-o...

GREEN DRAGON Y61, 3,0
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 212
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Masina am vazut-o la Expo Arad anul trecut la o expozitie de dinti..ai vreo legatura?Pe de alta parte....Am gasit si eu in Ungaria punte spate complet,si grup fata.Intrebarea e daca se poate schimba numai grupul fara a schimba toata puntea?Se potrivesc planetarele?

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Masina am vazut-o la Expo Arad anul trecut la o expozitie de dinti..ai vreo legatura?Pe de alta parte....Am gasit si eu in Ungaria punte spate complet,si grup fata.Intrebarea e daca se poate schimba numai grupul fara a schimba toata puntea?Se potrivesc planetarele?

Am o legatura indirecta... prin nevasta-mea :grin:

Poti schimba numai grupul pe fata. E aceeasi punte ca si la 2.8, doar numarul de dinti la pinioane e diferit.

Va trebui sa schimbi si flansele de cardan de pe grupuri, cu cele originale.

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

Grupurile de la 2.8 au flanse mai mici, pentru ca si articulatiile cardanelor sunt mai mici. Chiar si cardanele sunt mai subtiri.

Ca sa se imbuce cardanele de la 4.2 cu noile grupuri de la 2.8, vor trebui demontate flansele de pe grupurile originale de 4.2 si montate in locul celor care sunt pe grupurile de 2.8

Suna urat ca dracu explicatia asta... da alta n-am...:sr

Link spre comentariu

si cum se rezolva cardanul spate....care la 4.2 e cat China.....:grin:

Cat China de gros... ca de lung e la fel ca cel de 2.8

Altfel spus... de lunga nu-i bai ca-i prea groasa, de scurta sa nu fie prea subtire... :grin:

Link spre comentariu

Ma bucur ca acest topic e "viu"... E un subiect interesant si de perspectiva. Fiecare posesor de Patrol cu motor de 4.2 va avea de spus ceva interesant.

Il asteptam pe Luigi, care are o experienta infinit mai mare decat a noastra in patroale.:hl

Link spre comentariu

Ma bucur ca acest topic e "viu"... E un subiect interesant si de perspectiva. Fiecare posesor de Patrol cu motor de 4.2 va avea de spus ceva interesant.

Il asteptam pe Luigi, care are o experienta infinit mai mare decat a noastra in patroale.:hl

Boierilor, nici nu stiu daca mai pot deschide gura in fata dvs. Luna trecuta aveam 2 Patroale de 4,2 D ........acu nu mai am nici unul !:cr

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Nea Luigi, sa intelegem ca pregatesti o masina cu doua motoare de 2.8? :grin:

Esti pe aproape. Noua motorizare la care lucrez este un 2,8 Kompressor + injectie apa ,pe cutia automata HD , model TH700 de pe H1 si Chevrolet.

Ideea este sa:

- am la roata 160-200CP pe turatie pana in 2200rpm

- sa am o cutie automata care sa-mi schimbe treapta la cuplul maxim.

Prima faza, cea de adaptare a cutiei automate pe 2,8 TD a fost parcursa. Acu racai la treaba cu compresorul, incerc sa fac sa lucreze compresorul in tandem cu turbina.

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

Link spre comentariu

Si eu vreau sa pun un 4,2 pe 2,8-ul meu (Y60). Am inteles ca am nevoie obligatoriu si de cutie! Ce altceva ar trebui sa mai schimb pentru a fi totul ok? Nu am citit nimic despre astfel de schimb, de ce nu se practica?

Link spre comentariu

Esti pe aproape. Noua motorizare la care lucrez este un 2,8 Kompressor + injectie apa ,pe cutia automata HD , model TH700 de pe H1 si Chevrolet.

Ideea este sa:

- am la roata 160-200CP pe turatie pana in 2200rpm

- sa am o cutie automata care sa-mi schimbe treapta la cuplul maxim.

Prima faza, cea de adaptare a cutiei automate pe 2,8 TD a fost parcursa. Acu racai la treaba cu compresorul, incerc sa fac sa lucreze compresorul in tandem cu turbina.

:ha:Ei Nea Luigi...nu mai concuram cu dvs... facem 3-0 la masa verde....:ha:

:hlse poate pune grup de 2.8 in locul celui de 4.2 fara a schimba toata puntea?(Pe fata am gasit doar grup....)

Multumesc

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Boierilor, nici nu stiu daca mai pot deschide gura in fata dvs. Luna trecuta aveam 2 Patroale de 4,2 D ........acu nu mai am nici unul !:cr

Hopaaaa... daca Luigi si-a vandut Patroalele de 4.2, inseamna ca modelele astea nu-s de nici o treaba, si nu ne-a spus nimic...

Sper sa le putem vinde si noi, pana nu afla lumea. :ha1:ha1:ha1

Spor la treaba cu proiectul "avionului". :rsp

Link spre comentariu

citat:

Hopaaaa... daca Luigi si-a vandut Patroalele de 4.2, inseamna ca modelele astea nu-s de nici o treaba, si nu ne-a spus nimic...

Sper sa le putem vinde si noi, pana nu afla lumea. :ha1:ha1:ha1

nu boierilor , pur si simplu m-am infiorat cand am primit hartia de la Fisc, deh, prea multe masini , .......

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

Link spre comentariu

Si eu vreau sa pun un 4,2 pe 2,8-ul meu (Y60). Am inteles ca am nevoie obligatoriu si de cutie! Ce altceva ar trebui sa mai schimb pentru a fi totul ok? Nu am citit nimic despre astfel de schimb, de ce nu se practica?

cardanele de 4,2 cu flansele de pe diferentiale , suportul motor de pe sasiu dreapta,pompa de ambreiaj ,turometrul,.... nu-mi mai aduc aminte de altele acum. Schimbul se practica ,de regula de la englezoaice scurte dar eu cred ca mai bine lasi ce-a pus mijitu' la locul lui .

Patrol GR 94, in continua evolutie
Link spre comentariu

Eee, hai baieti, GATA, am luat Patrolu de 4,2D. De la cine? De la dom prof. sau dr. ( de Patroale) Luigi. Da, ala Y60. Rosu si Lung. Azi l-am dus acasa. Voi reveni cu poze cat de curand. Acum:x

Prima constatare: consuma mai putin ca un 2,8 ( Buc- Dragasani, 200Km , 120 - 130km/h autostarada + traseul sinuos si plin de gropi Pitesti - Vedea - Dragasani ) - CONSUM 20 L motorina. E MULT??? Nu cred.

Am fost sa vad "Big White",si am avut placuta surpriza ca masina poate primi un troliu mecanic:y
GREEN DRAGON Y61, 3,0
Link spre comentariu

Merci Zola. Vinul e la rece, chiar acum am baut din el si e ...FB.

Un pahar la fost pt Luigi, unul pt Micutu ( el m-a dus la Luigi sa vad masina) si unul pt Cel de Sus ca am ajuns super acasa , dupa un drum greu, cu nametzi si cu masina GANTZ:2dr!!!

Si...mai e vin destul :2dr

Felicitari!Sa pui vinu la rece...Sa te poarte sanatos!:2dr
GREEN DRAGON Y61, 3,0
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare