FELDGRAU BRONC Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Intrebare, de unde am putea cumpara "maruntaie " ; un slave cilinder de ambreiaj , un electromotor , una alta ? Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Decembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Incearca la Marius"Turagmens":y NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Dau si eu cu subsemnatul in acest topic. Am tras multe invataminte citind in ultimul timp ce ati scris voi pe aici si ... drept dovada, m-am procopsit cu un fier ca al vostru. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Te felicit ca , in sfarsit ai intrat in lumea ,,GREILOR,,.:banana Prezinta fierul! GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Vrem si poze!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 (editat) Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Prima plimbare ... Editat Martie 20, 2011 de White Wolf Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Ianuarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Felicitari!!!!:br NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 In curand incep modificarile ... Ar merge (ca solutie de compromis, pentru vreo luna-doua) montarea unor flanse late de 3 cm la arcuri? Ma gandesc sa combin chestia asta cu un bodylift de 3 cm ptr a putea monta niste "33-uri fara sa atinga la flexari mai mari. A folosit cineva asa ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Zoli, mai ai Patrolul? Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudi Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 In curand incep modificarile ... Ar merge (ca solutie de compromis, pentru vreo luna-doua) montarea unor flanse late de 3 cm la arcuri? Ma gandesc sa combin chestia asta cu un bodylift de 3 cm ptr a putea monta niste "33-uri fara sa atinga la flexari mai mari. A folosit cineva asa ceva? da, am pus si eu pa spate e mai interesant de facut, pe fata e simplu dar atentie, pune si flanse la roti sau jenti cu offset negativ mai mare, tot ce inalti trebuie sa si latesti altfel rasturnerile vin repede PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Pentru cine are nevoie de un vasc refurbishment : http://www.hiluxsurf.co.uk/showthread.php?t=30243&highlight=viscous In baza PN-ului de la Toyota am comandat 3 fiole, GTC-u' le-a adus cam in 7 zile iar procedura a durat 1-1,5 ore cu demontat/montat pe motor. Rezultat : cu motorul cald fac curat sub masina din acceleratie ! Recomand calduros,sau racoros , ma rog ! P.S. Reinterez intrebarea mai veche ; unde gasim piese/ consumabile ,etc Al Padrino excluzand ? Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 se gasec,....si pe la noi....numai sa zici ce te-ar interesa.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 In legatura cu uleiul siliconic. Nu trebuie sa fie neaparat original. Conteaza sa stii cantitatea si viscozitatea. Eu la Feroza l-am luat de la multirace.ro Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipy0 Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Salutare ! Sunt posesor de 4.2d care l-am cumparat din Anglia si cu care am mers 2 luni fara probleme, i-am schimbat consumabilele si i-am pus ulei ENEOS 10w-40(fabricat in Japonia...) dupa care a inceput sa se aprinda becul la ulei si presiunea la rece sta la 45 bar si cald 30, chiar sub 30 bar. I-am schimbat iar filtrele si uleiul cu ARAL 10w40 si presiunea la fel sta. Masina are 160k mile. Voi cum stati cu presiunea la ulei ? Sunt foarte suparat si nu imi dau seama ce poate avea. Am demontat chiar si baia de ulei pentru a vedea starea sorbului, unde se pare ca totul este ok! Multumesc ! Jeep Wrangler TJ 4.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudi Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 ai gresit uleiul masina foloseste 15w40 nu 10w40 la aceste motoare fiind de generatii mai vechi, nu se inteleg bine cu uleiurile semisintetice sau sintetice PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 La No.6 (TD42) presiunea-mi statea la rece cam pe la 60-70, iar la cald aprox 45-50 cu ulei Mobil 10W40. Avea cam 145.000 mile. La benzinarul pe care-l am acum, sta cam la fel, dar inca nu i-am facut schimbul de ulei si de filtre. Asta are 106.000 mile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 @rudi ... nu stiu ce sa zic ... in manualul tehnic, in functie de conditiile climatice si nr de km, se recomanda chiar uleiuri 5W pentru TD42 - uri. Dar ... eu vrbesc doar din ce am citit pe ici, pe colo, nu sustin c-ar fi neaparat adevarul absolut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipy0 Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Uffff tare mandru sunt de Nissanul meu, doar ca nu stiu ce sa ii fac... Pompa de ulei am inteles ca este pe pinion. Stiti cumva de unde pot cumpara o sonda de ulei, poate nu mai indica bine....(am demontat-o pe a mea si nu are nici un cod pe ea) Jeep Wrangler TJ 4.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Salutare ! Sunt posesor de 4.2d care l-am cumparat din Anglia si cu care am mers 2 luni fara probleme, i-am schimbat consumabilele si i-am pus ulei ENEOS 10w-40(fabricat in Japonia...) dupa care a inceput sa se aprinda becul la ulei si presiunea la rece sta la 45 bar si cald 30, chiar sub 30 bar. I-am schimbat iar filtrele si uleiul cu ARAL 10w40 si presiunea la fel sta. Masina are 160k mile. Voi cum stati cu presiunea la ulei ? Sunt foarte suparat si nu imi dau seama ce poate avea. Am demontat chiar si baia de ulei pentru a vedea starea sorbului, unde se pare ca totul este ok! Multumesc ! Cati litri de ulei ai pus in motor ? Eu merg cu aral 5w40 de ~15 ani ,fierul are 460,000 km.Am mai avut 3 fiare la fel ,insa nu au fost probleme cu presiunea,etc "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Fa un efort si verifica cu un manometru mecanic , ca sa fii sigur ca presiunea e intradevar mica , sau te confrunti cu o problema electrica si nu indica bine . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 de azi sunt si eu mandru posesor de patrol 4.2 TURBO DIESEL!!! cu 200 cp :bananarevin zilele astea cu ceva poze PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 14, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 bine ai venit !Dupa atatea 2.8 -uri cred ca iti era dor...:br NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalinrs4 Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 pot zice ca m-am "scarbit" de atatea 2,8-uri:grin: cred ca au fost undeva in jur de 20 de masini:ha: diseara revin cu pozele promise oricum diferenta este destul de mare in comparatie cu ce-am avut pana acuma:old PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian_popescu Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 Bine ai venit Catalin ,sa te poarte sanatos , ca la 200 de caluti ,cred ca trage antr-un mare fel. Felicitari pentru achizitie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 14, 2011 Partajează Postat Octombrie 14, 2011 Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2 4.2 turbo diesel? Suna interesant ... Pune si tu niste poze cu minunea ... sa vedem bestia de sub capota ... :wink: Am si eu un 4.2 da' benzinar ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate