Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Noi...posesorii de Patrol 4.2

zolameister

Postări Recomandate

• Răspunsuri 212
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 1 lună mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Re: Noi...posesorii de Patrol 4.2

In curand incep modificarile ...

Ar merge (ca solutie de compromis, pentru vreo luna-doua) montarea unor flanse late de 3 cm la arcuri? Ma gandesc sa combin chestia asta cu un bodylift de 3 cm ptr a putea monta niste "33-uri fara sa atinga la flexari mai mari.

A folosit cineva asa ceva?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...

In curand incep modificarile ...

Ar merge (ca solutie de compromis, pentru vreo luna-doua) montarea unor flanse late de 3 cm la arcuri? Ma gandesc sa combin chestia asta cu un bodylift de 3 cm ptr a putea monta niste "33-uri fara sa atinga la flexari mai mari.

A folosit cineva asa ceva?

da, am pus si eu

pa spate e mai interesant de facut, pe fata e simplu

dar atentie, pune si flanse la roti sau jenti cu offset negativ mai mare, tot ce inalti trebuie sa si latesti altfel rasturnerile vin repede

PATROL GR Y60 4,2D SWB

MERCEDES G 280 de vanzare

Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...

Pentru cine are nevoie de un vasc refurbishment :

http://www.hiluxsurf.co.uk/showthread.php?t=30243&highlight=viscous

In baza PN-ului de la Toyota am comandat 3 fiole, GTC-u' le-a adus cam in 7 zile iar procedura a durat 1-1,5 ore cu demontat/montat pe motor.

Rezultat : cu motorul cald fac curat sub masina din acceleratie !

Recomand calduros,sau racoros , ma rog !

P.S. Reinterez intrebarea mai veche ; unde gasim piese/ consumabile ,etc Al Padrino excluzand ?

Patrol GR 94, in continua evolutie
Link spre comentariu

In legatura cu uleiul siliconic. Nu trebuie sa fie neaparat original. Conteaza sa stii cantitatea si viscozitatea.

Eu la Feroza l-am luat de la multirace.ro

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Salutare ! Sunt posesor de 4.2d care l-am cumparat din Anglia si cu care am mers 2 luni fara probleme, i-am schimbat consumabilele si i-am pus ulei ENEOS 10w-40(fabricat in Japonia...) dupa care a inceput sa se aprinda becul la ulei si presiunea la rece sta la 45 bar si cald 30, chiar sub 30 bar. I-am schimbat iar filtrele si uleiul cu ARAL 10w40 si presiunea la fel sta. Masina are 160k mile. Voi cum stati cu presiunea la ulei ?

Sunt foarte suparat si nu imi dau seama ce poate avea. Am demontat chiar si baia de ulei pentru a vedea starea sorbului, unde se pare ca totul este ok!

Multumesc !

Jeep Wrangler TJ 4.0
Link spre comentariu

ai gresit uleiul

masina foloseste 15w40

nu 10w40

la aceste motoare fiind de generatii mai vechi, nu se inteleg bine cu uleiurile semisintetice sau sintetice

PATROL GR Y60 4,2D SWB

MERCEDES G 280 de vanzare

Link spre comentariu

Uffff tare mandru sunt de Nissanul meu, doar ca nu stiu ce sa ii fac... Pompa de ulei am inteles ca este pe pinion. Stiti cumva de unde pot cumpara o sonda de ulei, poate nu mai indica bine....(am demontat-o pe a mea si nu are nici un cod pe ea)

Jeep Wrangler TJ 4.0
Link spre comentariu

Salutare ! Sunt posesor de 4.2d care l-am cumparat din Anglia si cu care am mers 2 luni fara probleme, i-am schimbat consumabilele si i-am pus ulei ENEOS 10w-40(fabricat in Japonia...) dupa care a inceput sa se aprinda becul la ulei si presiunea la rece sta la 45 bar si cald 30, chiar sub 30 bar. I-am schimbat iar filtrele si uleiul cu ARAL 10w40 si presiunea la fel sta. Masina are 160k mile. Voi cum stati cu presiunea la ulei ?

Sunt foarte suparat si nu imi dau seama ce poate avea. Am demontat chiar si baia de ulei pentru a vedea starea sorbului, unde se pare ca totul este ok!

Multumesc !

Cati litri de ulei ai pus in motor ?

Eu merg cu aral 5w40 de ~15 ani ,fierul are 460,000 km.Am mai avut 3 fiare la fel ,insa nu au fost probleme cu presiunea,etc

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

Fa un efort si verifica cu un manometru mecanic , ca sa fii sigur ca presiunea e intradevar mica , sau te confrunti cu o problema electrica si nu indica bine .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

pot zice ca m-am "scarbit" de atatea 2,8-uri:grin: cred ca au fost undeva in jur de 20 de masini:ha: diseara revin cu pozele promise oricum diferenta este destul de mare in comparatie cu ce-am avut pana acuma:old

PatrolGR Y60 & MV Agusta F4 1000
Link spre comentariu

4.2 turbo diesel? Suna interesant ... Pune si tu niste poze cu minunea ... sa vedem bestia de sub capota ... :wink:

Am si eu un 4.2 da' benzinar ... :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare