bigdaddy Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 (editat) Ieri, dupa masa de pranz, am incarcat toata familia in Nissan si ne-am dus sa "asezam" mai bine mancarea :grin: . Ne-am zbenguit un pic prin padure, am plecat singuri, ca era mult prea tarziu sa mai anuntam pe cineva... sorry... Binenteles fazele mai interesante nu le-am imortalizat, fiind in spatele covrigului :grin:. Editat Martie 8, 2010 de bigdaddy Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: Iesire de control ai montat MRL-e alea manuale? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Martie 10, 2010 Autor Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: Iesire de control NU inca... mi-a promis Calinvas ca le extinde garantia daca le tin in dulap:ha:... hai ca glumesc. Nu le-am montat din doua motive ... nu prea am avut timp sa ma ocup de masina si am gasit informatii contradictorii legat de montaj. Unii sustin ca inelul de siguranta se pune inapoi acolo unde era in original (asta-i varianta cu care sunt si eu de acord pana la urma), altii spun ca se monteaza in canalul exterior de la planetara...oricum trebuie pus in asa fel incat jocul axial al planetarei sa nu depaseasca valorile admise. Daca se incalzeste vremea am sa le montez sigur. Oricum pana acum astea automate nu au facut figuri, si iarna sunt super bune in oras, nu te mai dai jos la semafor sa cuplezi fata ca sa pleci de pe loc cand e un pic de gheata sau zapada:grin:. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: Iesire de control am fost si eu pe-acolo:grin: Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Martie 22, 2010 Autor Partajează Postat Martie 22, 2010 (editat) Re: Iesire de control Am reeditat iesirea. Incercam sa pregatim un traseu pentru o plimbare "in grup", inca nu e complet, dar sper sa-l parcurgem cat de curand. Mai trebuie gasite cateva "variante" in caz de vreme rea, ca ieri ne-au cam strans centurile in anumite zone...si era relativ uscat! Editat Martie 22, 2010 de bigdaddy Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Martie 22, 2010 Autor Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: Iesire de control Si inca cateva... apropo, cam atat despre profilul Cobra/Cross... puii mei cum s-o mai numi :hw Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Iesire de control Duminica am avut si eu o tentativa s-ajung la Vadu Crisului, in recunoastere, pe alta parte decat asfaltul. Am reusit doar pana la Varciorog, unde m-am caznit de zor sa ies de pe coclauri. Ce-ati zice de-o iesire mai organizata, dupa Paste, sa gasim o ruta mai rustica pana la Suncuius/Vadu Crisului? Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Iesire de control alte poze de-acolo Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Martie 23, 2010 Partajează Postat Martie 23, 2010 Re: Iesire de control ultimele din serie Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate