Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire de control

bigdaddy

Postări Recomandate

Ieri, dupa masa de pranz, am incarcat toata familia in Nissan si ne-am dus sa "asezam" mai bine mancarea :grin: . Ne-am zbenguit un pic prin padure, am plecat singuri, ca era mult prea tarziu sa mai anuntam pe cineva... sorry... Binenteles fazele mai interesante nu le-am imortalizat, fiind in spatele covrigului :grin:. Editat de bigdaddy

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Iesire de control

NU inca... mi-a promis Calinvas ca le extinde garantia daca le tin in dulap:ha:... hai ca glumesc. Nu le-am montat din doua motive ... nu prea am avut timp sa ma ocup de masina si am gasit informatii contradictorii legat de montaj. Unii sustin ca inelul de siguranta se pune inapoi acolo unde era in original (asta-i varianta cu care sunt si eu de acord pana la urma), altii spun ca se monteaza in canalul exterior de la planetara...oricum trebuie pus in asa fel incat jocul axial al planetarei sa nu depaseasca valorile admise. Daca se incalzeste vremea am sa le montez sigur. Oricum pana acum astea automate nu au facut figuri, si iarna sunt super bune in oras, nu te mai dai jos la semafor sa cuplezi fata ca sa pleci de pe loc cand e un pic de gheata sau zapada:grin:.

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Am reeditat iesirea. Incercam sa pregatim un traseu pentru o plimbare "in grup", inca nu e complet, dar sper sa-l parcurgem cat de curand. Mai trebuie gasite cateva "variante" in caz de vreme rea, ca ieri ne-au cam strans centurile in anumite zone...si era relativ uscat!

Editat de bigdaddy

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

Duminica am avut si eu o tentativa s-ajung la Vadu Crisului, in recunoastere, pe alta parte decat asfaltul. Am reusit doar pana la Varciorog, unde m-am caznit de zor sa ies de pe coclauri. Ce-ati zice de-o iesire mai organizata, dupa Paste, sa gasim o ruta mai rustica pana la Suncuius/Vadu Crisului?

Noroi Bun !!

LaGuraSobei.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare