Astral Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 (editat) Am tot vazut pe diverse topicuri ca apare intrebarea "cat e impozitul?" la diverse masini, cu diverse motorizari, utilitare etc. Putem centraliza pe acest topic valoarea acestui impozit pentru masinile pe care le detinem : Mazda BT50, --> Impozit 2010 = 468 lei af 04.`07, 2500cc, autoutilitara, cumparata din Romania, inmatriculata pe firma, PS - Incercati, va rog, sa nu antamati discutii aiurea, ci sa pastram topicul strict ca o arhiva : se mai uita unul-altul si macar afla cat e impozitul unei masini de care este interesat..... Editat Iulie 9, 2010 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Re: Impozit auto-arhiva Land Rover Discovery TD5 --> Impozit 2009 = 490 lei af 2003 2500cc, autoturism, inmatriculata pe firma, mediu rural Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Impozit auto-arhiva Am belit-o... Ia uitati ce zice guvernul: Taxa pe masini creste.Vezi aici cat vei plati in functie de capacitatea cilindrica a a masinii tale. Impozitul pentru autovehicule cu o capacitate cilindrica de peste 2.000 centimetri cubi va fi dublat comparativ cu valorile actuale. "Pentru masini cu o capacitate cilindrica de peste 2.000 centimetri cubi va fi platit un impozit dublu", a anuntat premierul Emil Boc. El a dat si un exemplu: pentru un autoturism Audi A6, 2,5 TDI impozitul va creste de la 468 lei la 936 lei. Ministrul Finantelor,Sebastian Vladescu, a explicat ca masura va intra in vigoare de la 1 iulie si este pe o perioada nedeterminata, anunta Gandul. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akos.kacso Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Re: Impozit auto-arhiva Suzuki Samurai motor de 1,3 impozit pe an aprox 55 Ron.:ypu Suzuki Samurai '95 1.3 69CP bodylift 5 cm (homemade) suspensionlift 5 cm (homemade) cauciucuri simex 215/80/R15 si multe altele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 9, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Impozit auto-arhiva Am tot vazut pe diverse topicuri ca apare intrebarea "cat e impozitul?" la diverse masini, cu diverse motorizari, utilitare etc. Putem centraliza pe acest topic valoarea acestui impozit pentru masinile pe care le detinem : Mazda BT50, --> Impozit 2010 = 468 lei af 04.`07, 2500cc, autoutilitara, cumparata din Romania, inmatriculata pe firma, Pentru autoutilitare impozitul a ramas acelasi.....am intrebat azi la admin financiara. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Impozit auto-arhiva Suzuki Grand-Vitara 2000 cmc impozit 2010 -190 ron af 2005,inmatriculat pf. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Impozit auto-arhiva Hyundai Galloper II --> Impozit 2009 = 475 lei af 2001 2500cc, autoturism inmatriculata pe persoana fizica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Impozit auto-arhiva Jeep Grandcherokee 2999 cmc impozit 2010 2500 Ron Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusache Postat Iulie 9, 2010 Partajează Postat Iulie 9, 2010 Re: Impozit auto-arhiva Toyota hzj80 --- 4200 cc Impozit nou (valabil de la 01.07.2010) --- 6090 RON Fac sapaturi in vederea gasirii unei variante de inmatriculare ca autoutilitara (de preferat cu 5 locuri). Popularizarea solutiei va deveni prioritatea numarul unu odata gasita. Multumiri domnului Boc si celorlalte primate care are au ajutat. TOYOTA HZJ80 de tura hakuna matata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 Re: Impozit auto-arhiva Audi A6 3000cc Quattro AF 2006 1080RON/AN Jeep Wrangler 2500cc AF 1995 390RON/AN Moto Yamaha 600cc AF 1998 24RON/AN Remorca JET AF 2007 8RON/AN Astea sunt platite pe anul asta si sa dea domnul sa-mi mai ceara cineva vreun leu. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 Re: Impozit auto-arhiva Impozutele intr-adevar s-au dublat din 1 iulie pentru autoturisme peste 2000 cmc, autoutilitare, remorci, moto, camioane a ramas neschimbat. Pe un Samurai se plateste aproz 56 lei cu motor 1,3. Pe un Passt de 1,9 =180 lei. Pe un Pajero de 2,5 creste de la 430 la 860 lei. Pe un Patrol de 2,8 creste de la 1100 la 2200 lei Pe un Pajero de 3,2 creste de la 2040 la 4080 lei Problema e ca aceasta crestere de impozit afecteaza valoarea masinilor cu capacitate mare care vor scadea simtitor de mult in viitorul apropiat. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 10, 2010 Partajează Postat Iulie 10, 2010 (editat) Re: Impozit auto-arhiva se mai aseaza societatea ..... draq ... nu mai stiam si noi care are Cayenne pe bune .... da cate x vedeam pe unul gata si expresia .... : o fi vandut vreun teren ' ... de la anul o sa se vada clar cine poate plati impozitele .... e criza .... statul nu va muri in nici un caz ... iar populatia poate suporta mult mai mult decat atat ..... ... si pana la urma nu scrie nicaieri ca treb sa ne mearga numai bine ... ..... chestiile astea ' retroactive ' ma zgaraie pe creier , sunt nefiresti ... Editat Iulie 11, 2010 de Astral cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camsonat Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 Re: Impozit auto-arhiva http://www.realitatea.net/calculeaza-ti-noul-impozit-pe-masina_721233.html Conform ce ce se spune mai sus, vor cere bani in plus si pentru cei care au platit anticipat pe tot anul in curs. Si avem si termen de plata a diferentei. '89 Terrano 3.0L V6 VG30I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iulie 12, 2010 Partajează Postat Iulie 12, 2010 (editat) Re: Impozit auto-arhiva │Nr. │........Mijloace de transport cu tracţiune mecanică....................... .............................│ lei/200 cm3 │ │crt.│.......................................................................................... ............................│sau fracţiune│ │.....│.......................................................................................... ............................│ din aceasta │ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- │1.│Motorete, scutere, motociclete şi autoturisme cu capacitatea cilindrică de până la 1.600 cm3 inclusiv...│ 8 │ │2.│Autoturisme cu capacitatea cilindrică între 1.601 cm3 şi 2.000 cm3 inclusiv....................................│ 18 │ │3.│Autoturisme cu capacitatea cilindrică între 2.001 cm3 şi 2.600 cm3 inclusiv....................................│ 72 │ │4.│Autoturisme cu capacitatea cilindrică între 2.601 cm3 şi 3.000 cm3 inclusiv....................................│144│ │5.│Autoturisme cu capacitatea cilindrică de peste 3.001 cm3 ........... ..............................................│290│ │6.│Autobuze, autocare, microbuze .............................................. ..............................................│ 24 │ │7.│Alte vehicule cu tracţiune mecanică cu masa totală maximă autorizată de până la 12 tone inclusiv ... │ 30│ │8.│Tractoare înmatriculate ......................................................... ............................................│ 18│ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Preluat din ordonanta 59/30.06, promulgata si publicata in Monitorul oficial. Editat Iulie 12, 2010 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Septembrie 23, 2010 Partajează Postat Septembrie 23, 2010 Re: Impozit pe masina de platit retroactiv 2010- chiar e legal? stiu ca nu e simplu nici mie nu imi este usor la patrol de la 900 lei anul trecut la 1600 lei anul acesta si 2165 lei la anul la Santa Fe de la 500 anul trecut la 700 anul acesta si 1000 la anul Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Octombrie 5, 2010 Partajează Postat Octombrie 5, 2010 Re: Impozit auto-arhiva Cu parere de rau si sincer va compatimesc si cred ca daca nu il faceam anul trecut ,,autoutilitara'' anul acesta vorbeam singur asa ca voi , dar dupa cum am vazut la celelalte game de ,,autovehicule'' nu sa modificat impozitul asa ca eu la ; autoutilitara de 3119cm3 ; 540 lei inainte--540 lei dupa ; ar fi trebuit sa fie mai mic dar primarul a crezut de cuvinta ca daca circulam pe drumuri mai bune sa platim cu 20% mai mult fata de alte judete..... Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 5, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Impozit auto-arhiva Citat: Postat original de Astral Am tot vazut pe diverse topicuri ca apare intrebarea "cat e impozitul?" la diverse masini, cu diverse motorizari, utilitare etc. Putem centraliza pe acest topic valoarea acestui impozit pentru masinile pe care le detinem : Mazda BT50 , --> Impozit 2010 = 468 lei af 04.`07, 2500cc, autoutilitara, cumparata din Romania, inmatriculata pe firma, Pentru autoutilitare impozitul a ramas acelasi.....am intrebat azi la admin financiara. Pentru autoutilitare impozitul a ramas acelasi.....am intrebat azi la admin financiara. Nu vreau sa va sperii, dar poate ar trebui sa verificati ca sa nu deveniti restantieri, rau-platnici, evazionisti, etc asa cum ii place guvernului sa-si bata joc de contribuabili...... Am fost sa scot certificatul fiscal pt Mazda BT50, acesta fiindu-i necesar prietenului meu pentru a inscrie pe rolul lui fiscal. Am platit in iulie si pentru al doilea semestru 2010, cei 234 lei, deci achitasem tot pt anul in curs, ba chiar asa cum am zis si atunci, mi-au spus ca nu mai am nimic de plata si ca reglementarea aparuta la acea vreme nu se aplica la autoutilitare ! Acuma, figuram cu inca 234 lei.........ca din cauza nu stiu carei legi date intre timp......o porcarie......asta e.....ii voi plati fara sa mai comentez, intreb nimic....... Deci bataie de joc, verificati-va situatia fiscala ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Impozit auto-arhiva Si in nici un caz sa nu aruncati chitanta. Eu am platit acum 2 ani, de 3 ori o restanta la impozitul pe casa... De atunci m-am invatat minte. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hilux2009 Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 (editat) Re: Impozit auto-arhiva Salutare ! O intrebare pentru cei care detin autoutilitare, mi-a venit de plata impozit la Toyota Hilux Double Cab, D4D, 2.500 cm3, autoutilitara N1G, 900 ron :dr3 adica exact calculul pentru un AUTOTURISM de 2.500 cm3. Am tot cautat prin noile cote de impozitare dar vad ca nu se mai face diferenta intre autoturism si autoutilitara N1. Asa sa fie oare ? Voi cat ati platit anu' asta pentru o autoutilitara N1 ? Editat Decembrie 7, 2010 de hilux2009 Ex Toyota Hilux 2.5 D4D - 2009 - furat in 04.04.2012. Fiat Stilo 1.9 Multijet - 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: Impozit auto-arhiva Salutare ! O intrebare pentru cei care detin autoutilitare, mi-a venit de plata impozit la Toyota Hilux Double Cab, D4D, 2.500 cm3, autoutilitara N1G, 900 ron :dr3 adica exact calculul pentru un AUTOTURISM de 2.500 cm3. Am tot cautat prin noile cote de impozitare dar vad ca nu se mai face diferenta dintre autoturism si autoutilitara N1. Asa sa fie oare ? Voi cat ati platit anu' asta pentru o autoutilitara N1 ? Pai tocmai ce-am scris eu mai sus...... Nu m-a rabdat inima si tot am intrebat cu ce ocazie a aparut majorarea si mi-au raspuns ca la momentul cand am platit eu, in iulie, pentru al doilea semestru 2010, inca nu aparuse OUG nr.50/2010.....sau OUG nr.59 ? Scuze am uitat.....de ce mi-e sila, creierul se autoprotejeaza si nu retine.......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hilux2009 Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 (editat) Re: Impozit auto-arhiva :fr2:uameni:dr3 arzaiar focu' daca pot sa ma exprim asa... Pai asta inseamna ca eu cu autoutilitara platesc impozit cat aia cu limuzine X6, Q7...etc :hm Inca ceva, acum vad, in procesul verbal privind stabilirea impozitului (08.10.2009) autoutiltara mea esta incadrata la " autoturism cu capacitate intre 2001 si 2600 cmc'' In concluzie, se pare ca nu se mai face diferenta intre autoturism si autoutilitara :fr2 Editat Decembrie 7, 2010 de hilux2009 Ex Toyota Hilux 2.5 D4D - 2009 - furat in 04.04.2012. Fiat Stilo 1.9 Multijet - 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Re: Impozit auto-arhiva :fr2:uameni:dr3 arzaiar focu' daca pot sa ma exprim asa... Pai asta inseamna ca eu cu autoutilitara platesc impozit cat aia cu limuzine X6, Q7...etc :hm Inca ceva, acum vad, in procesul verbal privind stabilirea impozitului (08.10.2009) autoutiltara mea esta incadrata la " autoturism cu capacitate intre 2001 si 2600 cmc'' In concluzie, se pare ca nu se mai face diferenta intre autoturism si autoutilitara :fr2 Corect se zice : "arza-i-ar pe matze !" :ha::ha::ha: Fa-o repede bulgaroaiaca ca sa le dai teapa pe 2011.........:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hilux2009 Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: Impozit auto-arhiva :ypuNu o fac bulgaroaica, am fost astazi sa platesc biru' la stat si intradevar masina a fost incadrata eronat ca autoturism ea fiind trecuta in carte si talon ca autoutilitara. In concluzie am platit 374 lei in loc de 900 lei. :banana Ex Toyota Hilux 2.5 D4D - 2009 - furat in 04.04.2012. Fiat Stilo 1.9 Multijet - 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: Impozit auto-arhiva Nu mai inteleg nimic......Deci masina ta e un Hilux pick-up dubla cabina, da ? Asa pare din avatar.......Cum naiba masina asta e incadrata ca "autoturism" cand ea este toata ziua o "autoutilitara" ??? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hilux2009 Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Re: Impozit auto-arhiva Da, este masina din avatar, cand am inscris-o prima oara in circulatie in 2009 a fost incadrata gresit ca autoturism, acum am rezolvat, a fost incadrata ca autoutilitara iar impozitul a fost stabilit la 374 lei/an in loc de 900 !!! Ex Toyota Hilux 2.5 D4D - 2009 - furat in 04.04.2012. Fiat Stilo 1.9 Multijet - 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate