Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Impozit auto-arhiva

Astral

Postări Recomandate

Re: Impozit auto-arhiva

off Astrale ma bagi in sperieti, dupa ce am citit aici am sunat repede prietena de la circa financiara sa o intreb si.......imi zice 'stai linistit dragule la autoutilitare nu s-a modoficat nimic' , sa speram ca va ramne asa.

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Da....era si este pe pers juridica si 702 lei am dat.......a ta este acum autoutilitara si e pe pers fizica ?

Si a mea este autoutilitara, pe persoana juridica, si am platit anul trecut 195 ron/ semestrul 1 + 195 ron/ semestrul 2 = 390 ron.

Si asa iese si din calculul / 200 cm3.

2500 cm3 / 200 cm3 = 13 X 30 ron/200 cm3 = 390 ron.

Link spre comentariu

Si a mea este autoutilitara, pe persoana juridica, si am platit anul trecut 195 ron/ semestrul 1 + 195 ron/ semestrul 2 = 390 ron.

Si asa iese si din calculul / 200 cm3.

2500 cm3 / 200 cm3 = 13 X 30 ron/200 cm3 = 390 ron.

Sa mor daca mai pricep ceva :

colegul hilux2009, cu Toyo 2500cc, inscrisa ca autoturism pe persoana fizica, plateste 374 lei/2010.....

acuma colegul ovi4x4, cu aceleasi date ca la fosta mea Mazda (2500cc, persoana juridica, autoutilitara) plateste 390 lei/2010.......

Ce dracu de tara e asta ?!?

Link spre comentariu

colegul hilux2009, cu Toyo 2500cc, inscrisa ca autoturism pe persoana fizica, plateste 374 lei/2010.....

acuma colegul ovi4x4, cu aceleasi date ca la fosta mea Mazda (2500cc, persoana juridica, autoutilitara) plateste 390 lei/2010.......

Ce dracu de tara e asta ?!?

La autoutilitare (pana in 12 tone) e alt coeficient de calcul fata de autoturisme. Colegul cu toyo 2500cc cred ca a platit mai mult, pentru ca a avut si majorarea de dupa 1 iulie de anul trecut.

Tara e buna si frumoasa, numa' ca e locuita.

Link spre comentariu

Astral, nu este inscrisa ca autoturism si ca autoutilitara.

Cum am explicat si mai sus, dintr-o eroare intial masina a fost iregistrata la fisc in 2009 ca autoturism. Prin nov 2010 mi-a venit instintare acasa ca am de plata 900 lei impozit pe 2010 pt Toyo. Dupa ce mi-am revenit din lesin prin dec, m-am dus la adm.financiara cu cartea de indentitate a masinii in dinti, le-am aratat ca masina este trecuta in carte autoutilitara, au facut corectia in sensul ca au stornat cei 900 lei si au incadrat masina ca autoutilitara iar impozitul a fost stabilit la 374 lei, suma pe care am platit-o pt. tot anul 2010.

Si in felul asta a ramas romanca ca ma gandeam sa vorbesc cu colegul asfalttango si sa-i schimb nationalitatea... :y

Ex Toyota Hilux 2.5 D4D - 2009 - furat in 04.04.2012.

Fiat Stilo 1.9 Multijet - 2006

Link spre comentariu

Scuze , m-am zapacit........Cert este ca tot eu am platit cel mai mult, bagaiash in ma-sa.....

Ma tot gandesc sa ma duc cu chitantele in mana si sa-i pun sa-mi recalculeze, dar pt diferenta de aprox. 300 lei, cred ca-mi iese pe nas de cate drumuri o sa fac.....

Link spre comentariu

Cred ca cel mai simplu e sa se duca unul din noi sa plateasca pe anul asta sa vedem ce si cum..

Dane daca vrei dute si plateste-o pe a mea si asa te edifici :ha::ha:

p.s. era o gluma....:ha: dar totusi nu ma supar daca faci gestu' asta :grin:

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Link spre comentariu

Scuze , m-am zapacit........Cert este ca tot eu am platit cel mai mult, bagaiash in ma-sa.....

Ma tot gandesc sa ma duc cu chitantele in mana si sa-i pun sa-mi recalculeze, dar pt diferenta de aprox. 300 lei, cred ca-mi iese pe nas de cate drumuri o sa fac.....

Masina e probabil trecuta ca autoturism. Te duci cu cartea de identitate si nu faci decat un drum. Asta daca nu uiti stampila acasa. Vezi ca in banii astia mai intra si o taxa locala, ceva, taxa de parcare, fumarit sau ce or fi hotarat consilierii vostri. E pacat sa nu ceri recalcularea si compensarea, 300 de lei reprezinta o buna parte din ce ai de platit pe 2011.

Colegul F_Zoltan a trecut in pagina 2 o grila cu coeficientii care se aplica pentru anul 2011, asta daca nu mai da Boc vreo ordonanta de modificare.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Si eu am fost astazi sa platesc si pentru toate acareturile din dotare cele din semnatura am platit 395 lei, mentionez ca "toate e pe pesoana fizica care este" :grin:

Toyota Hilux Vigo 2.5

Can Am 800 LTD

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare