ALPINA Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 (editat) distanta cca 100km din Pitesti zona Rucar Satic...Piatra Craiului! cazare gratis !!! e placerea mea sa cunosc mai multi forumisti! cabana dispune de doua camere cu 4 paturi(duble) si doua camere cu doua paturi single! incalzirea se face cu lemne..soba in fiecare camera apa curenta..in cabana boiler- tot pe baza de lemne curent -generator pe benzina nici o alta asezare pe o raza de 5km!este vis:grin: plecarea ..astazi!!!12 03 2010 din Pit orele 16'(puteti veni si maine..ma gasiti acolo) se ajunge numai cu auto 4x4 conditii: sa fiti cu bun simt si cumpatati! tel 0754664499(daca nu rasp dati sms) Editat Martie 12, 2010 de ALPINA NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Re: va invit la munte!cazare mok!!! distanta cca 100km din Pitesti zona Rucar Satic...Piatra Craiului! cazare gratis !!! e placerea mea sa cunosc mai multi forumisti! cabana dispune de doua camere cu 4 paturi(duble) si doua camere cu doua paturi single! incalzirea se face cu lemne..soba in fiecare camera apa curenta..in cabana boiler- tot pe baza de lemne curent -generator pe benzina nici o alta asezare pe o raza de 5km!este vis:grin: plecarea ..astazi!!!12 03 2010 din Pit orele 16'(puteti veni si maine..ma gasiti acolo) se ajunge numai cu auto 4x4 conditii: sa fiti cu bun simt si cumpatati! tel 0754664499(daca nu rasp dati sms) Mai Alpina, tu esti cel care a luat cantonul de vanatoare de la valea lui Ivan? Sau ma insala privirea si/sau memoria? most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: va invit la munte!cazare mok!!! am achizitionat de curid un isuzu trooper si as dori sa ajung la acea cabana . astept un raspuns prin sms la 0751340396 cristian brutaru din bucuresti. va multumesc!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate