Piratu Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 (editat) Sunt curios ce temperatura la apa si ce presiune de ulei aveti voi la motoarele voastre. Eu toate manometrele le am in versiunea Imperial standard american si nu ma ajuta foarte mult. La mine apa la un regim normal de lucru sta la 210 grade F si dupa cum am mai citit pe ici pe colo e normala aceasta temperatura iar la ulei manometrul meu e de la 0-80 PSI si sta tot timpul peste 80 ceea ce e bine dar inseamna 6 bar plus si nici macar dupa ce se incalzeste motorul nu scade aceasta presiune. Ulei am 10w-40 sintetic si motorul nu bate, nu clampane si se comporta normal. As vrea sa stiu la ale voastre ce presiuni si ce temperaturi inregistrati. Va multumesc Editat Martie 12, 2010 de Piratu' Greseala de scriere Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bujuxp Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Re: Temperaturi si presiuni la Wrangler YJ 2,5 la 2.5 meu apa sta pe la 100 grade constant si uleiul am intre 0 si 6 sta constat la 3 la relanti si in turatie peste 1500 la 4 folosesc 5w30 chevron. JEEP XJ '99 2.5i 3.5 " Lift acasa + 13.000 winch si powertrax locker fata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Martie 13, 2010 Autor Partajează Postat Martie 13, 2010 Re: Temperaturi si presiuni la Wrangler YJ 2,5 La apa e la fel treaba. La ulei e mai ciudat ca la mine nu coboara deloc de la 80psi ceea ce inseamna 6 bar plus. Nu coboara nici cand e cald si nici cand e rece. Acum eu ma intreb daca e bine (de bine e bine de-ar fi adevarat) sau poate manometru sau sonda imi joaca feste. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bujuxp Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Re: Temperaturi si presiuni la Wrangler YJ 2,5 pompa de ulei e forte greu sa faca presiunea asta. Mai degraba ai sonda defecta. Sau indicatorul dar mai repede somda. JEEP XJ '99 2.5i 3.5 " Lift acasa + 13.000 winch si powertrax locker fata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Mai 26, 2010 Autor Partajează Postat Mai 26, 2010 (editat) Re: Temperaturi si presiuni la Wrangler YJ 2,5 Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns. Se poate inchide. Editat Mai 26, 2010 de Piratu' Greseala Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate