Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vreau sa investesc 50000 euro,aveti vreo idee de afacere !?

chevy

Postări Recomandate

Salut,

am vandut de curand cateva propietati si doresc sa investesc maxim 50000 intr-o afacere,aveti vreo idee din care sa aveti o "X" cota parte ?

M-ar interesa si o asociere la ceva care merge deja si acea persoana doreste sa se extinda si nu are cash-ul necesar.

puteti sa-mi dati PM sau 0745978735.

Multumesc.

Are you sure,you want me to lead !!!???
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 62
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Vreau sa investesc 50000 euro,aveti vreo idee de afacere !?

pe vremurile astea mai bine ii pui la banca cu depozit si astepti sa treaca criza !

... se plateste prost si e mare lipsa de cash pe piata !

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

daca lasi sentimentalismele si te abati de la principii .... poti face bani frumosi ... apar f multe oportunitati ... f multi sunt nevoiti sa vanda pe nimic ...bunuri ca nu mai pot plati ... .. multi chiar disperati ... este realitatea cruda ... '' se pescuieste mai bine in ape tulburi '

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

daca lasi sentimentalismele si te abati de la principii .... poti face bani frumosi ... apar f multe oportunitati ... f multi sunt nevoiti sa vanda pe nimic ...bunuri ca nu mai pot plati ... .. multi chiar disperati ... este realitatea cruda ... '' se pescuieste mai bine in ape tulburi '

mare dreptate ai si nu cred ca e afacere mai buna decat sa iei imobile la 1/5 sau 1/10 dib pretul lor, sau orice altceva CARE NU SE DEGRADEAZA IN TIMP

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

........cauta cu rabdare oportunitati.....,joaca la bursa, cumpara ieftin si vinde scump........oricum de prieteni noi nu vei duce lipsa! :wink:

ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6
Link spre comentariu

Banii se fac prin munca, de unul singur nu prin asocieri.

Cu 50 000 euro poti sa-ti deschizi o spalatorie auto, un magazin alimentar, etc. depinde la ce te pricepi.

Sau poti sa mi-i dai mie:ha:

Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan
Link spre comentariu

ai grija sa nu-ti dai adresa pe forum.... la vremurilea astea 50.000 ajuta..

jaguar X-Type 2.5

Mitsu L200

Jeep XJ 4.0

BMW R1200GS

HONDA CBR600RR

HUSABERG 450e

Link spre comentariu

Eu in prezent am in plan sa deschid un service auto de 600 m2 intr-o curte de 4400m2 la mine in zona. Am cumparat terenul, l-am amenajat(indepartat strat vegetal si pus sort), i-am facut o frumusete de gard, am mai concesionat langa inca 1500 de la primaria de care apartin si urmeaza sa incep constructia. Inca ma zbat cu actele pentru ca doar 1/3 din suprafata este intravilan si momentan am un PUZ in lucru ca sa-l transform tot in intravilan. Mi-am cumparat materiale de 30.000 euro la super pret in Decembrie si sper pana la sfarsitul anului sa vad cladirea in picioare. Valoarea estimata a proiectului este de 200.000 euro si deja am investit 50.000 (fara valoarea terenului) fara sa se cunoasca mai nimic, asta ca sa nu va mai spun cat m-am muncit sa mut doi stalpi de inalta de pe terenul meu si pe banii mei.......:uameni. Ma gandesc ca pana la urma valoarea cladirii nu va fi atat de mare pe cat vor fi finisajele, aparatura, elevatoarele, mobilierul, incalzirea, pregatirea oamenilor, reclama,etc.

In schimb cand va fi gata invit pe toata lumea intr-un service unde nu se injura, unde nu se foloseste ciocanul ca si prima unealta, unde vor fi toate sculele de care ai nevoie, unde va fi curat, cald, cu oameni primitori care o sa-ti ia banii pentru o treaba bine facute si nu pentru carpeli si inventii romanesti( las asa ca merge), unde se vor purta ochelari de protectie si flex-urile aparatori si lista poate continua. Nu-l fac sa ma imbogatesc pentru ca nu mai am grija zilei de maine ci il fac din pasiune pentru motoare, suruburi si piulite, masini si alte acareturi, pentru ca o sa-mi placa intr-adevar ceea ce fac. E un drum lung si anevoios prin birocratia romaneasca dar eu am sufiicenta rabdare si timp. Asa ca domnul meu daca consideri ca te incadrezi cerintelor si crezi ca un service auto ar fi o investitie buna ''be my guess'' iar dupa cum spune romanul: unde-s doi puterea creste.

Piratu' pentru ca lucrez pe mare

Prietenii imi spun Liviu

Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008

Link spre comentariu

... omul a zis ca vrea sa-i investeasca, nu sa-i ingroape intr-un service fie el si profitabil !

... si asta inseamna un minim de profit de 10-15% pe an ... ca altfel mai bine ii tine in banca sau cumpara 2 garsoniere si le inchiriaza !

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Banii se fac prin munca, de unul singur nu prin asocieri.

Cu 50 000 euro poti sa-ti deschizi o spalatorie auto, un magazin alimentar, etc. depinde la ce te pricepi.

Sau poti sa mi-i dai mie:ha:

Ce adanca ... asta e din putzul gandirii ...

:uameni

Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie

Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

4x4Maniac's is where we are

Link spre comentariu

Cu o suma de genul ala in ziua de azi e greu sa faci ceva care sa-ti aduca un profit bunicel.

Fie se poate cumpara o afacere deja existenta a altcuiva (alimentatie publica de mic lvl, carciuma etc) , fie se poate investi in altceva ...cum ar fi o franciza (gen fornetti).

Din pacate orizonturile ne sunt limitate. Si in ziua de azi doar ce este legat de papa mai merge ... dar conditia esentiala este sa stii sa dezvolti

PS

Vrei profit maxim ...zicea bine Neloo ...camata! Intr-o piata actuala care rage de lipsa de capital ... cine stie ... poate deveni o afacere interesanta!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Camata.....camataaa!!!!! nu prea mai merge domnilor ca s-au mai desteptat si romanii nostri. Cine are nevoie de bani si are un apartament il lasa bancii nu la camatarul care in ziua platii pleaca in Tenerife sau isi inchide telefonul si nu mai dai de el si esti pe drumuri..... Omul vrea sa investeasca si nu a specificat daca pe termen lung sau scurt.

Un service auto e sfant si ramane si copiilor si nepotilor,etc. In sfarsit fiecare cu opiniile lui si oricum omul face ce vrea cu banii lui si nu ce-i spunem noi.

Piratu' pentru ca lucrez pe mare

Prietenii imi spun Liviu

Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008

Link spre comentariu

Camata merge chiar suuuper bine. Am o multime de prieteni camatari si chiar se plang ca nu au lichiditati din cauza cerintilor mari. O alta afacere ar fi casa de amanet. ........... camatarie legala. Poate nu ati observat ca au reaparut ca ciupercile. cat despre asocieri, unde sunt 2 .... deja sunt prea multi. Aici vorbesc din experienta.

Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

Terminati cu prostiile alea de camata! Nici macar nu ai cum sa-ti recuperezi banii. Mai este si ilegal. Ce faci daca nu-ti da banii? Te duci si ii dai un par in cap? Au trecut vremurile alea, desi....:grin:

P.S. Daca totusi vrei sa investesti intr-o afacere, iata propunerea:

1. Service auto

2. ai doi alti investitori care baga cam tot atat cat tine

3. esti partener cu fix cat bagi

4. obiectul de activitate este transformarea masinilor in hibride si service plus tuning

5. ceilalti parteneri sunt o firma cunoscuta de transport international si o firma cunoscuta de jante si cauciucuri

6. daca bati palma, comisionul meu este de 5% din intreaga afacere, deci 1,7 din banii pe care tu ii bagi.

Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

Schimba-i in lei si asteapta ....Cu 50k nu faci mare branza in ziua de azi .Nu poti sa cumperi ,,imobile"...cel mult un ap cu 2 camere intr-un bloc vechi ca sa-l inchiriezi si sa cada la primul cutremur...Prostitutia nu s-a legalizat ca sa aduci 3-4 fete sa faca si ele cariera . :top..asa ca daca nu vrei sa-i bagi in aur ,pietre pretioase (cine stie ...) SCHIMBA-I IN LEI ..Eu sper ca peste cateva luni sa razi de mine ca am batut campii (chiar m-as bucura ) dar tare ma tem ca nu va fi asa..In alta ordine de idei ,traim in RO unde legile sunt facute pt a fi incalcate asa ca ,,portite" (daca ai oua cu par pe ele) sunt destule ca sa faci un ban .Tu alegi daca vrei sa dormi linistit sau cu fierul sub perna..sau mai rau ,,cu aia de fac multa galagie si se dau cap in cap la usha"..

PS-Parerea mea.Oricum ideea ta de a cere public sfatul ,imi pare geniala..nu stii de unde sare iepurele.

Link spre comentariu

Cumpara actiuni Fondul Proprietatea, dar trebuie sa ai rabdare minim un an sa creasca semnificativ.

Daca gasesti! :)).....

Am client pentru cine are de vanzare actiuni proprietatea...disponibil de investit 2 mil de Euro!

Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992

Tel: 0742.08.02.05

mail: rosca_radu@yahoo.com

Link spre comentariu

camataria si camatarii nu sunt binevazuti nici inaintea lui Hristos .... trebuie sa fi facut ptr asa ceva ...adica sa fi hain , zgarcit, avar ...nepriceput la nimic altceva ..... si sa-ti placa sa te imbraci de la Armani , versace ....( nu conteaza daca pe dos sau cu fata la spate ...important e sa se vada scrisul ..)

.... oricum ar fi... iti permiti sa astepti si sa cantaresti bine eventualele oportunitati

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

50000 de iepurasi sunt bani multi si in acelasi timp prea putini pentru ceva serios.Uita de o asociere intr-o afacere care merge,nu exista asa ceva-cui ii merge nu are nevoie de cineva cu care sa imparta profitul,iar daca iti este prezentata afacerea ca fiind super profitabila -fugi,vei fi ars si tu si cei 50000.

Sfatul meu e sa fugi de productie (profit doar din canepa indiana :ha:) si sa te axezi pe ceva comert sau servicii,oricum riscul de a genera o gaura neagra (care sa inghita 50000 plus altii in progresie geometrica) e ceva mai mic.

Du-te in China,ia ace,brice si carice si cu ceva noroc ii inmultesti.

Sau daca esti mai nervos vinde tot si pa-pa Romania!

In alta ordine de idei,eu m-am apucat de productie acum 10 ani fara capital si ultimul salariu pe care l-am luat de unde lucram a fost de 1400 dolari - multi bani pentru timpul ala.

Culmea masochismului e ca nu-mi pare rau nici o clipa de pasul facut!

Succes! :h5

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare