kosfunny Postat Martie 22, 2010 Partajează Postat Martie 22, 2010 Re: Vreau sa investesc 50000 euro,aveti vreo idee de afacere !? Off-topic oarecum .... Pai zi omule ca asa merge treaba cu asigurarile ca ne-ai omorat pe topicul celalalt cu etica asiguratorilor !!!:ha::ha: Pai nu are legatura cu etica ! Daca firma X de asigurari are 30 de service-uri partenere in Bucuresti de ex si al tau e unul dintre ele nu e logic ca trebuie sa profiti de orice oportunitate ca sa ajunga mai multe masini la service-ul tau. In acelasi timp trebuie sa lucrezi mai ieftin daca se poate si mai bine decat ceilalti pt a nu exista reclamatii si sa nu risti sa iti rezilieze asiguratorul contractul pentru reclamatiile primite. Si ca o paranteza, un inspector de daune cu experienta nu isi permite sa recomande clientilor un service doar din motivul ca i se promite un comision gras. Daca lucrarea nu iese bine si clientul e nemultumit exista riscul ca inspectorul sa primeasca reclamatii sau sa isi bata capul cu cei din service pt a rezolva problemele. In acelasi timp, daca cei din service umbla cu magarii la reconstatari sau umfla devize vor fi descoperiti mai devreme sau mai tarziu de superiorii inspectorului cand ii vor verifica dosarele si iar nu e bine ca se poate rezilia contractul sau i se poate pune in vedere inspectorului sa nu mai trimita masini in acel loc. Deci SERIOZITATEA e de baza! Aaa, si inca o afacere! DEZMEMBRARI AUTO! Poti avea clienti chiar service-uri care cauta piese pe care asiguratorii le platesc de noi (aici cred ca se poate vorbi de etica) sau asigurati care iau bani pt regie proprie de la asigurari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Iulie 19, 2010 Partajează Postat Iulie 19, 2010 Re: Vreau sa investesc 50000 euro,aveti vreo idee de afacere !? Salutari :wink: Proiectul 50000 a avut o finalitate ??? S-a ales o investitie pentru banuti ? Este o investitie rentabila ??? http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat Noiembrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 (editat) Re: Vreau sa investesc 50000 euro,aveti vreo idee de afacere !? Salutari :wink: Proiectul 50000 a avut o finalitate ??? S-a ales o investitie pentru banuti ? Este o investitie rentabila ??? salutare,"proiectul 50000" nu a fost un succes,decat partial,si anume: -1. orice domnisoara/doamna care da de o suma de bani,isi doreste un salon de infrumusetare,asa ca i-am deschis unul,foarte frumos si dotat cu aparatura noua si performanta,investitie totala 30000 euro. primele 6 luni a mers greu,dar a inceput din ce in ce mai bine,culminand cu introducerea voucherelor (cu aceasta ocazie au sosit un nou tip de clienti,de proasta calitate,dar erau multi) a mers mult mai bine,numai ca nasterea celui de al 2-lea copil a facut imposibila implicarea sotiei si a trebuit sa las angajatii "sefi",mergand din ce in ce ma prost,intr-un final a venit si reabilitarea blocului,noi trebuind sa platim aproximatinv 2000 euro din costul ei,asa ca dublat de schele pe la geamuri si lipsa sotiei,am decis inchiderea afacerii.Daca se achizitionau aparate second,ar fi fost mult mai bine -2. am cumparat un cabinet stomatologic cu un scaun si 3 medici colaboratori,situat in zona piata sudului/ira ,intr-un apartament de 3 camere,cu intentia de a mai pune un scaun in camera libera sau a o subinchiria unui medic de familie cu intentia de a atrage alti potentiali clienti. investitia a fost de 7000 euro. Am pus un medic nou,administratorul firmei (legea cere cineva din domeniu) si l-am pus sa si raspunda efectiv de activitatea cabinetului,noi trasand unele directii generale (totul fara durere folosirea anesteziilor pt aproape orice,preturi mai mici, program non-stop,alte comisioane mai atractive pt medici etc). A mers binisor,avand in vedere valoarea investitiei,pana cand am observat ca deontologia nu are nimic de a face cu corectitudinea,managerul furand efectiv,medicii si asistenta furau.Am avut o "discutie" cu managerul si am mers la el acasa unde mi-a inapoiat pe loc 9000 ron,pe care-i avea inca.De aici incolo a intervenit o sila,generata de genul de oameni cu care am intrat in contact,au fost suisuri si coborasuri si pana la urma am vandut afacerea cu 6500 euro. Avand in vedere ca am dat 7000 si am vandut-o cu 6500,unde am mai recuperat 1000 euro dintr-o garantie la scaun,plus banii generati timp de aproape 2 ani,pot spune ca e un domeniu care aduce profit,atata timp cat investitia intiala e cat mai mica (achizitionad echipamente secon hand sau preluand afaceri care nu merg) -3. constructii vile ieftine domeniu in care inca activez,care merge,dar in care ai de a face cu angajatii din cei mai de evitat si cu clienti care vor cat mai multe cu un pret cat mai mic (ceea ce de inteles pana intr-un punct,dar dupa.....),pe langa faptul ca constructia unei case e un subiect sensibil,care poate genera frici si frustrari.Investitie 10000 euro.S-au amortizat de mult.Recomand platit un jurist/avocat care sa intocmeasca un contract ferm si astfel sa evitati eventualele tepe. Cateva exemple de case construite de noi ar fi urmatoarele: 1. P+M 140 mp 46500 euro. Parter 70 mp=living,bucatarie,birou,hol,baie,casa scarii + Mansarda 70 mp=dormitor,dormitor,baie,hol,casa scarii 2. Parter 70 mp la 29500 euro Dormitor+dormitor+living+bucatarie+baie+hol 3. Parter 90 mp pe structura din lemn si panouri tip sandwich,intra 3 dormitoare,baie,hol,living,bucatarie,la 23500 euro Totul este la cheie,autorizatii,avize si proiect incluse,gresie,faianta,termopane,centrala,calorifere,etc. -4. achizitie teren pe valea prahovei,langa campina,pentru constructia unei pensiuni pe fonduri europene si a unei ferme.Pensiune care sa fie dotata cu cat mai multe mijloace de petrecere a timpului liber si anume,nu ca majoritatea pensiuniloc care au maxim doar eternele atv-uri: -4 offroadere care pot fi inchiriate cu sau fara sofer si pe care se pot face si cursuri de pilotat in offroad -4 atv-uri -4 moto enduro -2 ponei -4 cai -sanie pt iarna si sarete pt vara -piscina -biliard -tiroliana -tablete pt navigat pe net/gratis -doresc organizarea,impreuna cu primaria locala si sponsorizat de catre mine a unei noi cupe off-road -toata mancarea sa fie produsa in ferma propie,in regim cat mai bio. -doresc si organizarea de cazare pt tabere si excursii pt copii. Editat Noiembrie 17, 2013 de chevy Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Re: Vreau sa investesc 50000 euro,aveti vreo idee de afacere !? In traducere ...ii f***t 50.000 de euro din 3 incercari si ... acum speri sa o dezvolti o a 4-a afacere din fonduri europene? Citind tot ce ai scris tu aici ... trecand peste toate nereusitele sau semi-nereusitele ...hai sa-ti spun sincer parerea mea ...In Romania, orice afacere merge, conditia esentiala este sa pui indeajuns suflet si sa nu iti fie frica de munca si niciodata sa nu consideri ca un aport fizic in afacerea ta te poate injosi in vreun fel...indiferent ca dai cu matura, asamblezi megacomputere sau proiectezi nave spatiale. De asemenea foarte importanta este seriozitatea, punctualitatea si cuvantul dat. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Re: Vreau sa investesc 50000 euro,aveti vreo idee de afacere !? Ca sa ai un profit decent in orice afacere din Romania, indiferent de suma investita pe langa implicare, preocupare si munca mai trebuie ceva: Sa elimini statul din ecuatie cat mai mult ! Prin felul in care intelege ideea de afacere, nu face nimic altceva decat sa te stoarca pana la ultimul leu si sa te faca sa muncesti pentru STAT, chiar daca afacerea ta e una privata ! Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Re: Vreau sa investesc 50000 euro,aveti vreo idee de afacere !? salutare,"proiectul 50000" nu a fost un succes,decat partial,si anume: Chevy multimesc mult pentru ca ai scris experientele tale . Ideea cu constructiile ieftine este geniala . http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Re: Vreau sa investesc 50000 euro,aveti vreo idee de afacere !? Chevy multimesc mult pentru ca ai scris experientele tale . Ideea cu constructiile ieftine este geniala . si nici nu stiti cat de greu e de pus in practica mai ales ca meseriasii te rup pe toate partile :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat Noiembrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Re: Vreau sa investesc 50000 euro,aveti vreo idee de afacere !? si nici nu stiti cat de greu e de pus in practica mai ales ca meseriasii te rup pe toate partile :) adica "meseriasii" cele mai multe experiente neplacute le-am avut muncind cu personalul de pe santier. Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat Noiembrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 (editat) Re: Vreau sa investesc 50000 euro,aveti vreo idee de afacere !? @pantzer :) Editat Noiembrie 17, 2013 de chevy Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat Noiembrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Re: Vreau sa investesc 50000 euro,aveti vreo idee de afacere !? Chevy multimesc mult pentru ca ai scris experientele tale . Ideea cu constructiile ieftine este geniala . da,si chiar merge. Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat Noiembrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Re: Vreau sa investesc 50000 euro,aveti vreo idee de afacere !? In traducere ...ii f***t 50.000 de euro din 3 incercari si ... acum speri sa o dezvolti o a 4-a afacere din fonduri europene? Citind tot ce ai scris tu aici ... trecand peste toate nereusitele sau semi-nereusitele ...hai sa-ti spun sincer parerea mea ...In Romania, orice afacere merge, conditia esentiala este sa pui indeajuns suflet si sa nu iti fie frica de munca si niciodata sa nu consideri ca un aport fizic in afacerea ta te poate injosi in vreun fel...indiferent ca dai cu matura, asamblezi megacomputere sau proiectezi nave spatiale. De asemenea foarte importanta este seriozitatea, punctualitatea si cuvantul dat. nr.2 a mers,mi-am scos banii investiti si profit,doar ca nu era genul meu sa stau si sa pazesc medicii sa nu ma fure nr.3 merge,mi-am scos banii investiti,plus asta e singurul domeniu in care activez,oricum primele doua au fost idea sotiei. nr.4 inca nu am depus dosarul pierdere a fost doar nr.1,dar doar datorita conjuncturii nefavorabile cu reabilitarea blocului,plus ca sotia nu s-a mai putut ocupa si a trebuit sa las o ''managera'' daca de suma alocata pt salonul de remodelare,30000 euro,luam alte 6 cabinete (deci un total de 7) in zone diferite, sunt sigur ca le aveam si acum. aceasta investitie se merita,dar doar sa ai mai multe si neaparat sa fie scaune second/sau cabinete de vanzare la pret cat mai mic. Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat Noiembrie 17, 2013 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 (editat) Re: Vreau sa investesc 50000 euro,aveti vreo idee de afacere !? in legatura cu constructiile,in primavara incep constructia unui ansamblu residential de 86 case la Focsani,deci cred ca merge. + sunt singurul constructor care accepta ca parte din plata a unei case sa se faca cu autoturism. Editat Noiembrie 17, 2013 de chevy Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fan2474 Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 (editat) Re: Vreau sa investesc 50000 euro,aveti vreo idee de afacere !? Banii se fac prin munca, de unul singur nu prin asocieri. Cu 50 000 euro poti sa-ti deschizi o spalatorie auto, un magazin alimentar, etc. depinde la ce te pricepi. Sau poti sa mi-i dai mie:ha: imi pare rau dar bani nu se fac prim munca... traiesti daca muncesti ,dar nu ai timp sa cistigi:grin: un proverb zice ca 'societatea ideala i maxim in 2 ,dar necesar si incondizionat in numar impar':banana Editat Noiembrie 17, 2013 de Astral ISI...IMI...ITI .....NU SE SCRIU NICIODATA CU CRATIMA ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fan2474 Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Re: Vreau sa investesc 50000 euro,aveti vreo idee de afacere !? te-ai bagat in multe dar problema e ca romanul indiferent de salar te fura ( exista si exceptii dar greu de gasit) in ceea ce faci trebuie sa fii tu daca nu se cam duce dracului investitia. din tot ce am citit nimeni o si-o pus intrebarea cit va valora terenul agricol peste 20ani? ( suventiile ajung si la 300eur /ha unde trebuie) terenul are un pret de 1500/2500/ha in functie de zonele tarii. este adevarat ca investitia treuie facut dupa investitor ceea ce in cazul tau vrei o investitie sa aduca bani lunar si sa lucrezi si tu.investitia ideala este sa nu-ti rupi circa.va da-ti seama ca eu platesc taxe (51% +taxe sociale ) la un stat unde voi fi "strain". ROMANI.. straini ne cumpara terenul arabil si noi habar nu avem. (si inca nu-i liber accesul la vinzare pe pers fizica INCA) bafta (si sa ai noroc sa dai de oameni cu constiinta ca-s greu de gasit) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate